Šalju u Begram a ovi šalju u MobisDali neko moze da mi kaze gde vip zalje telefone na popravku, jel u mobis? Hvala
Da se pohvalim da je i moj g4 ispustio dusu.Posle tacno godinu i 4 dana. Zadnjih mesec dva je umeo ponekad da zakuca u aplikaciji i da se resetuje. Jutros restart i doceka me lg logo
Ide na servis ovih dana. Imaju li jos ploca na stanju ili menjaju za g5?
I meni se ovo isto desilo, popizdeo sam. Flešovao sam sa LGUP-om 20i za Francusku što je neko stavio na xda.Desilo mi se nešto prilično čudno prilikom update-a G4:
Naime, imam portugalca koga sam svaki put do sada updateovao preko LG bridge-a.
Kada je stigao V20g, zakačio sam ga kao i svaki put na Bridge, odradio update, i posle restarta dobio Telenor brendirani telefon! Sa sve Telenor bootscreenom i Telenor bloatware-om koji su se uguzili kao sistemski app...
Naravno, kao što bi to i moglo da se očekuje, ni jedan update posle toga nisam dobio )ako sam dobro ispratio, pojavio se "h" i "i" u međuvremenu.
Nisam ni rutovan niti imam custom recovery. Ima li neki lak način da ga debrendiram, i vratim na staze redovnih update-a? Kojim softverom i odakle da skinem rom?
Ne treba biti rootanhttps://www.youtube.com/watch?v=lbJXwPmbXFc ovde imate opisano lepo kako da se iskljuce ta dva jezgra koja prave problem. Nisam siguran treba li telefon da bude rootovan da bih ovo radio?
Čika bender pa gde si ti? [emoji1]Ne treba biti rootan
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne treba biti rootan
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari