Šta je novo?

LG G4

Imam g flex 2, ali posto je na MM sve je isto prakticno kao na G4 pa rekoh da postavim pitanje ovde. Pitao sam i u temi za flex ali ostadoh bez odgovora, slaba je poseta. Naime, kupio sam skoro usb flesh sa otg funkcijom (sa ona dva kraja, usb 3.0 i micro usb) i imam problema sa otvaranjem fajlova kad utaknem fles u mob. Prvo nije hteo uopste da otvara fajlove sa flesa ma kog formata bili (dokument, slika, video). Tako je bilo dok sam koristio onaj LG-jev fabricki fajl menadzer. Onda sam instalirao ES file explorer i preko njega moze da se otvori sve, ali mi je ostao jedan problem. Kad otvorim film recimo koji se zajedno sa prevodom nalazi na flesu onda ne mogu da ucitam prevod sa flesa. Jendostavno player (MX) nece da pristupi flesu da ucita prevod. Mislio sam da je do playera ili da to tako jednostavno mora, medjutim na lenovo tabletu od 100e mi radi pez problema i prevod mogu da ucitam. Sad ne znam da li je to problem kod LG telefona ili samo kod flexa ili mozda samo kod mog uredjaja. Pa ako neko moze da proba kako radi kod njega bio bih zahvalan. Znaci da prebaci film zajedno sa prevodom na fles i da ga pokrene na telefonu sa prevodom (naravno bez prethodnog kopiranja na memoriju telefona). Hvala.

Da li prevod ima isto ime kao i film?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nema isto ime. Ali ne znam dal je bitno, do sad nikad na to nisam obracao paznju. Jednostavno kad pustim film odem pa ucitam prevod naknadno iz playera. Sad nece uopse da mi omoguci da iz playera udjem u fajlove na usb-u i ucitam prevod. Mislis da prekrstim prevod u naziv filma pa da ga on pokrene automatski?

Nema isto ime. Ali ne znam dal je bitno, do sad nikad na to nisam obracao paznju. Jednostavno kad pustim film odem pa ucitam prevod naknadno iz playera. Sad nece uopse da mi omoguci da iz playera udjem u fajlove na usb-u i ucitam prevod. Mislis da prekrstim prevod u naziv filma pa da ga on pokrene automatski?
Vredi probati.

Ili v10 kako flossy kaze...prepakovani u v20 i jos izgubis kvalitetnije kuciste a ostane ti duplo para.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Procitao sam negde u temi koje maticne ploce izbegavati Ali sada nemogu da nadjem. Izleteo mi povoljno g4 sa maticnom 601 pa rekoh da vas pitam jel problematicna on a?

Sent from my M83G using Tapatalk

Procitao sam negde u temi koje maticne ploce izbegavati Ali sada nemogu da nadjem. Izleteo mi povoljno g4 sa maticnom 601 pa rekoh da vas pitam jel problematicna on a?

Ja imam taj, radi odlično, imam ga nekih 6 meseci.

Radi. Hvala. :) Jedino me kopka samo sto ne moze da se ucita prevod manuelno sa usb-a kao da se nalazi na inernoj, a kod drugih moze. Ali nbt, bitno da radi...ovako je cak i brze.
Čitao sam da to ima veze sa načinom na koji sistem mount-uje uređaje preko otg-a i da je problem što mx ne može da pristupi u nekim slučajevima tim putanjama.

Meni je ta verzija, koristim od marta i sve ok.
Možeš čisto da proveriš da li ima bug kao kod mene, pucketanje se čuje prilikom snimanja video snimaka ali samo ako je uključen wireless.
To pucketanje se čuje prilikom reprodukcije snimka.
Nađi na youtube ima snimak koji je zvuk u pitanju.

Screenshot_2016-11-07-17-37-28.jpg

Poslednja izmena:
Ok drustvo, hvala na pomoci

Ljudi, koliko dugo G4 moze da radi sa 4 jezgra? Da li da se uopste mlatim sa time?

Pitanje za vlasnike g4

Dali ispravljene greske sa novim telefonima iz 2016 godine i sta mislite vredi li platiti ovaj telefon sada 300 evra. Sto se tice ekrana ima li Backlight bleeding (meni je g3 nov imao) i strasno mi je smetalo, dali se telefon pregreva i smanjuje osvetlenje kao lg g3. Hvala

Ljudi, koliko dugo G4 moze da radi sa 4 jezgra? Da li da se uopste mlatim sa time?
niko se jos nije pozalio da su mu crkla ta 4 jezgra, tako da cepaj!
Pitanje za vlasnike g4

Dali ispravljene greske sa novim telefonima iz 2016 godine i sta mislite vredi li platiti ovaj telefon sada 300 evra. Sto se tice ekrana ima li Backlight bleeding (meni je g3 nov imao) i strasno mi je smetalo, dali se telefon pregreva i smanjuje osvetlenje kao lg g3. Hvala
za svaki slucaj ne uzimaj bez prave garancije, na 2 godine i miran si.

Ja sam ga za trista evra kupio u martu, tako da je po meni glupo platiti u martu i novembru istu cenu. Tj ako naleti sa fiskalnim i garancijom hajde i da platiš ali sa ovim "divljim" garancijama ni slučajno trista evra.

Vidi najbolja opcija ti je da uradis to sa 4 jezgra, tj. da iskljucis 2 problematicna. Ja sam to uradio i telefon mi radi istom brzinom(ili ja bar ne mogu da primetim da radi sporije) a jos i bateriju drzi bolje dosta. Ako ti zamene plocu niko ti ne garantuje da nece otkazati i ta ploca posle nekog vremena.
Tako da sto se tice G4 jedini problem je taj bootloop, ekran i ostale stvari koje su pravile problem na G3 su popravljene.

Ja sam ga za trista evra kupio u martu, tako da je po meni glupo platiti u martu i novembru istu cenu. Tj ako naleti sa fiskalnim i garancijom hajde i da platiš ali sa ovim "divljim" garancijama ni slučajno trista evra.

Iskreno ne mogu naci bolji telefon za 300 evra a da bude 5.5 inca....

Kad smo vec kod tvoj telefona, kako se pokazao, radi li dobro i ima li kakvih problema sa ekranom backlight bleed ili nesto. Video sam beli g4 i bas mi se dopao

Poslednja izmena:
Ni ja nisam mogao da mu nađem alternativu i još uvek ne mogu a promenio bih ga da slučajno ne crkne dok je kod mene :)
Ekran je ok. Mene služi dobro. Od problema imam to da se čuje pucketanje prilikom snimanja klipova dok je upaljen wireless. Ali to ja samo imam na forumu i par likova na internetu. Nije loše proveriti prilikom kupovine. Snimiš klip dok je upaljen wireless i prilikom reprodukcija u pozadini se čuje karakteristično pucketanje.
Letos dok sam bio na moru i snimao 4k umeo je da se usija samo tako.
Baterija drži od 3,5 do 4h Tapatalk, vesti, društvene mreže, pozivi.
Možda Huawei mate s? Honor 6 plus?

Poslednja izmena:
Ni ja nisam mogao da mu nađem alternativu i još uvek ne mogu a promenio bih ga da slučajno ne crkne dok je kod mene :)
Ekran je ok. Mene služi dobro. Od problema imam to da se čuje pucketanje prilikom snimanja klipova dok je upaljen wireless. Ali to ja samo imam na forumu i par likova na internetu. Nije loše proveriti prilikom kupovine. Snimiš klip dok je upaljen wireless i prilikom reprodukcija u pozadini se čuje karakteristično pucketanje.
Letos dok sam bio na moru i snimao 4k umeo je da se usija samo tako.
Baterija drži od 3,5 do 4h Tapatalk, vesti, društvene mreže, pozivi.
Možda Huawei mate s? Honor 6 plus?

Ma ne znam, Mate s sam kupio pre nekoliko dana navodno neotpakovan (i bio je neotpakovan) na kutiji pisalo mistik sampanj boja a kada sam otpakovao unutra crni telefon, niti se imei telefona slagao sa imei na kutiji i vratio sam ga odmah.... Vise ne znam ni gde da kupim ni sta se prodaje.... Mate S ima losiju kameru og g4 i to mi je malo problem... Takodje Mate S nema niko na stanju... oglasi stoje bezveze... takodje g4 beli nema niko isto... Nasao sam i neke internet prodavnice lg g4 313 e sa garancijom od 1 godine... Pa se pitam kako moze 1 god da bude garancija.

Poslednja izmena:
Tako što ne izdaju fiskalni i garancija je na reč, ne popravlja se u ovlašćenom LG servisu već ta prodavnica sama u svom servisu popravlja telefon ako se desi kvar u tih godinu dana.

Tako što ne izdaju fiskalni i garancija je na reč, ne popravlja se u ovlašćenom LG servisu već ta prodavnica sama u svom servisu popravlja telefon ako se desi kvar u tih godinu dana.

E to mi nije bilo jasno... Znaci ni oni ne zidaju fiskalni racun iakko su "ozbiljna" firmica, gde ode ova drzava

Reci mi ima li kakvog probijanja svetlosti po ekranu recimo kada pojacas osvetlenje na maximum, ja sam to imao na novom lg g3 i mnogo mi je smetalo

Poslednja izmena:
Nemoj citirati post iznad svog :)
A eto npr u junu je bila akcija benchmark Shop i telefon je koštao 39990 din sa fiskalnim sve regularno.
U Mađarskoj košta 300 evra.
U Francuskoj isto toliko.
Nemačka 320-330.
Možda može neko da ti donese?
Ekran je odličan, nema takvih problema, jedino osvetljenost na direktnom suncu nije baš dobra ali to je dobro samo na Samsungu.

Poslednja izmena:
Pa i da mi donese opet ne verujem da ta garancija vazi kod nas tako da mu isto dodje kao da ga kupim od ovih sto iz madjarske donose :D

Oprosti na citatima pijan sam

Pa aj da proverim sutra ako daju fiskalni i urednu garanciju bolje da platim tih 20 evra vise

Ne znam ko pomenu da trazi zamenu za g4 a da je 5.5". Recimo ako ne pati od brenda leeco le max 2. Ovako na prvu samo bi kamera trebala da je losija (malo) na leeco ostalo ili bolje (snap808 vs snap820, osetna razlika) ili bar isto. A cena manja i to dosta. Bio je na gearbestu na nekom popustu za manje od 200e. Ja sam razmisljao da svoj g flex 2 zamenim za njega, ali hajde reko da izgustiram jos malo flexa, relativno skoro sam ga uzeo. Jeftinih kineza ce biti vazda.

Mene samo zanima sta su ljudi radili na svom G4 kada im je crkla ploča - igrice, navigacija, osvetljenje 100% na suncu i slično? Voleo bih da zamenim svoj G2 za G4, čitam samo vesti, forum, viber I par slika.
Ili je to crkavanje random, nezavisno od toga za šta se koristi fon?

Nazad
Vrh Dno