A zasto se kune cednom majkom? Pa zar nisi napisao da moze da ostvari garanciju? Da nece mozda da mu zameni istog trenutka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
E pa to jeste. Koji su ti prioriteti?Mnogo kosta,a i veliki je. Necu preko 300-350e.
To ces morati sam da ga pitas...
Prijatelju, taman je toliko(u vecini slucajeva i vise) otprilike razlika u ceni između telefona sa fiskalnim i garancijom 2 god i kupljenog "na divljaka". Tipcno nasa posla. Squeeze and fart nikad nisu mogli zajedno , ali ljudi jos uvek probavaju.Isto tako, nema ih vise kod operatera. Odes na sajt LGa, dole na GDE KUPITI spisak desetak prodavnica i nijedna ga nema u prodaji, sem tehnomanije,a kod njih preko 400e.
To je problem Nexus 5x ima 2gb rama, lg g4 nema sa garancijom operatera, Nexus 6p veliki, s7 edge skup, ništa ne valja.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Prijatelju, taman je toliko(u vecini slucajeva i vise) otprilike razlika u ceni između telefona sa fiskalnim i garancijom 2 god i kupljenog "na divljaka". Tipcno nasa posla. Squeeze and fart nikad nisu mogli zajedno , ali ljudi jos uvek probavaju.
Predlog za meizu Mx5 možda?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ovo ti je stock rom,bez roota?Ništa mi više od baterije ne treba, 2 aktivne sim kartice, 3g - Wi-Fi na 50%, sat vremena razgovora i dosta tapatalka i surfanja.
Ovo ti je stock rom,bez roota?
Vidim da imas greeny, koliko on u ovom slucaju pomaze ?
Cim ne dobijas fiskalni, fakticki nemas garanciju u koju mozes da budes kolko toliko siguran. Taj lik iz Apatina o kome govorite ne odgovara na poruke na kp. Ja sam mu slao poruke kada je drugar hteo da uzme G4, pa i ja posle toga za nexus 5x, nije odgovarao ni jednom. Tako da je ogradjen od negativnih ocena. Kako je prikupio ove koje ima neznam. Ali bez fiskalnog ja neverujem nikome koga neznam licno ili nije iz mesta gde zivim pa mogu da ga ganjam svaki dan ako treba.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ne verujem da je do leta, crkavaju stalno, to sto se tebi potrefilo msm da ne znaci nista... Kolko dugo imas telefon? I koja je serija mada znam da nema veze to ni sa cim...@joca89
Bas tako.Da je normalna situacija,nesto rikne,zamenis i teras dalje ali ako je ovako kao sto neko napisa da posle 16 sati crkava i druga ploca ili posle par meseci,to menja situaciju skroz.
@fkloznica definitivno ima veze sa letom,nisam izlazio iz auta prethodnih dana i telefon je bio topao sve vreme...
@joca89
Bas tako.Da je normalna situacija,nesto rikne,zamenis i teras dalje ali ako je ovako kao sto neko napisa da posle 16 sati crkava i druga ploca ili posle par meseci,to menja situaciju skroz.
@fkloznica definitivno ima veze sa letom,nisam izlazio iz auta prethodnih dana i telefon je bio topao sve vreme...
Uredu ali sta. I da li postoji neki procenat telefona kojima puca ploca ili su na to kad tad osudjeni svi. Da li uslovi koriscenja igraju neku ulogu ili samo kao sto je neko napisao je jako osetljiv na pritiske i neka uvijanja tipa u dzepu pa vezati cipelu i slicno.Prodaj i uzmi nesto provereno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari