Šta je novo?

LG G4

To je problem Nexus 5x ima 2gb rama, lg g4 nema sa garancijom operatera, Nexus 6p veliki, s7 edge skup, ništa ne valja.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Predlog za meizu Mx5 možda?

Isto tako, nema ih vise kod operatera. Odes na sajt LGa, dole na GDE KUPITI spisak desetak prodavnica i nijedna ga nema u prodaji, sem tehnomanije,a kod njih preko 400e.
Prijatelju, taman je toliko(u vecini slucajeva i vise) otprilike razlika u ceni između telefona sa fiskalnim i garancijom 2 god i kupljenog "na divljaka". Tipcno nasa posla. Squeeze and fart nikad nisu mogli zajedno , ali ljudi jos uvek probavaju.

Poslednja izmena:
Prijatelju, taman je toliko(u vecini slucajeva i vise) otprilike razlika u ceni između telefona sa fiskalnim i garancijom 2 god i kupljenog "na divljaka". Tipcno nasa posla. Squeeze and fart nikad nisu mogli zajedno , ali ljudi jos uvek probavaju.

Nisam ja nista rekao, to jeste realna cena, nekih 30% veca. Ne zalim se, takva i treba da bude. Isto tako ocekujem da kada G5 zazivi da ce ta cena pasti....ili mozda ne?

Ništa mi više od baterije ne treba, 2 aktivne sim kartice, 3g - Wi-Fi na 50%, sat vremena razgovora i dosta tapatalka i surfanja.

c1f7a400ea0489637d2eef7342c3f2de.jpg

9d7083da1d090e031384d5abb86629c4.jpg

Predlog za meizu Mx5 možda?

imao sam jedno mjesec dana i mx4, sve sto mogu reci sa sigurnoscu je da je softver teeeesko smece, na nivou neke unofficial portovane verzije nekog lijevog roma, uz masu kineskog bloatware-a...

Recimo da i sa obicnim SMS-om ima problema kod mene :p Danas sam mu podesio da FB messenger bude default sms app, da vidim da li ce pomoci......

I ja skoro napisah kad sam moj nosio u servis da mi covek lepo kaze nema to veze sa serijom i pocetne 3 cifre.. I pokaza mi G4 509 i 60x (ne secam se sad) koji su zbog ploce na servisu... I onda pocese da me ubedjuju kako se novije serije ne kvare.. Evo moj je na oglasu, ustupam ga drugom ljubitelju LG-ja.. Zamenjena mu je ploca novije serije (ove sto ne crkava)...

Kada sam uzimao g4 nije još uvek bilo te priče oko crkavanja. Sada stvarno ne bih smeo da kupim ni jedan g4 bilo koje serije ako nema validnu garanciju... Ne sećam se da je skoro bio toliko problematičan telefon.

Ja sam posle citanja reddit teme odustao od G4. Ono je horor. Zao mi bilo ljudi, zivota mi. Najjaci je jedan sto je imao 505 seriju, stavili mu novu plocu 605 i posle 16 sati mu opet upadne u bootloop. Ocigledno da iako imas garanciju, ne mora nista da znaci. Moze tako da ti crkava u nedogled, dok ti garancija ne istekne. Neverovatno sta je LG sebi uradio. A mislio sam da ce G4 biti savrsen naslednik G2. Kako stvari stoje, ostajem ja na dvojci, sljaka ko prvog dana.

Mislio sam da pisem LG-ju mejl, da mi kazu koja je serija dobra, ako je uopste ima. Mada sada verujem da ne postoji "dobra".

Poslednja izmena:
G4 je sa crkavanjem svakako naslednik G2 koji je svaki drugi dobio zute fleke.

Crko i moj sinoc :mad:

@Argentto u kom servisu su ti zamenili plocu,ako mozes ostavi kontakt,posto su ti brzo zamenili verujem da imaju ploca na stanju a ovo sto sam do sad zvao svi kazu da treba da se ceka mesec dana...

@underground moze li kontakt od servisa gde taj tvoj ortak radi iz istog razloga?

Stavljanje u zamrzivac ima li ikakvog efekta?Ako nema da ne radim dzabe da ne s****m jos nesto...

Resenje sa 2 jezgra,jel neko to probao,radi li i kako uopste radi telefon u tom slucaju?

Ako neko ima neku informaciju gde bih mogao da zamenim plocu i da li se uopste ispalti menjati neka napise.
Garanciju nemam tako da moram sam platiti zamenu.U Mobisu je ploca 21 000 i zamena 1000 ali ne znam koliku garanciju daju na plocu,ako je par meseci to se ne isplati jer izgleda da je ploca defektna a ne odredjene serije.

U par servisa su mi rekli da je zamena oko 130 eur,al ja nemam pojma gde oni te ploce nabavljaju jer na celom Aliju i eBay-u nema ni jedne ploce...

Cim ne dobijas fiskalni, fakticki nemas garanciju u koju mozes da budes kolko toliko siguran. Taj lik iz Apatina o kome govorite ne odgovara na poruke na kp. Ja sam mu slao poruke kada je drugar hteo da uzme G4, pa i ja posle toga za nexus 5x, nije odgovarao ni jednom. Tako da je ogradjen od negativnih ocena. Kako je prikupio ove koje ima neznam. Ali bez fiskalnog ja neverujem nikome koga neznam licno ili nije iz mesta gde zivim pa mogu da ga ganjam svaki dan ako treba.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

prikupi tako što te posle 15dana cima da mu daš pozitivnu iako ti pre toga ne odg na poruke. meni je hteo da primi mob(Nexus 5) na popravku posle 3m ali sam baš morao da ga cimam.. manje više svi dileri su isti ali je on nekako za 1% bolji od ostalih.

Edit:
što se tiče lg to ništa za njih nije čudno ,da ne ulazimo opet u dublju polemiku..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne verujem da bi on prihvatio garanciju za G4 sa bootloop problemom. Kazem to jer prodao ih je masu,jos ih prodaje, ne verujem da bi mu se isplatilo da prihvata garanciju.

@Dante bg ne znam koliko ti se isplati sve to. I šta onda uložiš puno para i rikne opet. To je skoro pola nekog drugog jačeg telefona... [emoji21]

kao što sam napisao pre 2 dana ,dolazi leto sada će da pucaju kao ništa ..

mislim da se taj g4 isplati uzeti preko operatera samo kada ga stave na popust i onda čekaš da rikne i moliš boga da nemaju delove na stanju i da ti ga zamene za g5 :) ( nešto kao kada su radili zamene m7 za m8 ili g2 za g3)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

@joca89

Bas tako.Da je normalna situacija,nesto rikne,zamenis i teras dalje ali ako je ovako kao sto neko napisa da posle 16 sati crkava i druga ploca ili posle par meseci,to menja situaciju skroz.

@fkloznica definitivno ima veze sa letom,nisam izlazio iz auta prethodnih dana i telefon je bio topao sve vreme...

@joca89

Bas tako.Da je normalna situacija,nesto rikne,zamenis i teras dalje ali ako je ovako kao sto neko napisa da posle 16 sati crkava i druga ploca ili posle par meseci,to menja situaciju skroz.

@fkloznica definitivno ima veze sa letom,nisam izlazio iz auta prethodnih dana i telefon je bio topao sve vreme...
Ne verujem da je do leta, crkavaju stalno, to sto se tebi potrefilo msm da ne znaci nista... Kolko dugo imas telefon? I koja je serija mada znam da nema veze to ni sa cim...

Danas mi telefon poludeo 5 i po sati SOT, pola sata razgovora, sat vremena awake. Ne znam šta mu bi, normalno osvetljenje i uobičajena upotreba.

@joca89

Znači i tebi riknuo? ***...bolje da ja svog prodam što pre!
Vruće vreme verovatno samo potpomogne riknjavanju, koji će pre ili kasnije...ne znam ni sam šta da mislim više...
Ja sam svaki dan u kolima, i na terenu...jednom mi je ostao u kolima i kad sam ga uzeo bio je vreo, a kad sam ga otključao stajalo je upozorenje da je fon prevruć i da treba da se isključi na neko vreme!
Ne znam...opasno me zabrinjava čitava ova situacija, i opasno razmišljam da ga prodam dok još "vredi", da vratim neku kintu nazad...

Prodaj i uzmi nesto provereno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prodaj i uzmi nesto provereno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uredu ali sta. I da li postoji neki procenat telefona kojima puca ploca ili su na to kad tad osudjeni svi. Da li uslovi koriscenja igraju neku ulogu ili samo kao sto je neko napisao je jako osetljiv na pritiske i neka uvijanja tipa u dzepu pa vezati cipelu i slicno.

Ne verujem da ce bas svaki g4 koji je napravljen da rikne, malo mi je nerealno to... A ti na internetu samo negativne stvari citas, ali izgleda da je ovde u pitanju mnogo veci procenat nego sto bi trebalo da bude...

Nazad
Vrh Dno