Šta je novo?

LG G4

Ne verujem da je do leta, crkavaju stalno, to sto se tebi potrefilo msm da ne znaci nista... Kolko dugo imas telefon? I koja je serija mada znam da nema veze to ni sa cim...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Za par dana tacno 8 meseci kako ga imam,nov kupljen.Serija 507

@andros ne igraju nikakvu ulogu,nisam ga nikad nosio u dzepu od farmerki jer su mi sve uske,nikad nije ispao ili nesto slicno...nema tackicu na sebi,perfektno ocuvan,tako da to nema veze nikakve.Fabricka greska jednostavnu koju je i sam LG priznao.

Ne verujem da ce bas svaki g4 koji je napravljen da rikne, malo mi je nerealno to...

Tako sam i ja mislio...a imao sam ponudu pre 10 dana da ga zamenim za drugi tel i nisam hteo...

Poslednja izmena:
Uredu ali sta. I da li postoji neki procenat telefona kojima puca ploca ili su na to kad tad osudjeni svi. Da li uslovi koriscenja igraju neku ulogu ili samo kao sto je neko napisao je jako osetljiv na pritiske i neka uvijanja tipa u dzepu pa vezati cipelu i slicno.

To niko ne zna ali izgleda da nije mali procenat. Zavisi koliko novca zelis da das ali ima dosta drugih koji su dobar izbor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za par dana tacno 8 meseci kako ga imam,nov kupljen.Serija 507

@andros ne igraju nikakvu ulogu,nisam ga nikad nosio u dzepu od farmerki jer su mi sve uske,nikad nije ispao ili nesto slicno...nema tackicu na sebi,perfektno ocuvan,tako da to nema veze nikakve.Fabricka greska jednostavnu koju je i sam LG priznao.
Moj pre 3 dana napunio 8, jos je ziv, al jako sam blizu da ga prodam iako je telefon odlican i sve super, stalno zivim u strahu nekom, aj javi ako uspes da ga popravis ako uopste planiras...

pa i da 30% njih rikne to je bolesno veliki procenat.. lg je trebao telefon da povuče sa tržišta posle 4,5 meseci od početka prodaje ako već nisu bili u stanju da promene proces proizvodnje

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne verujem da ce bas svaki g4 koji je napravljen da rikne, malo mi je nerealno to... A ti na internetu samo negativne stvari citas, ali izgleda da je ovde u pitanju mnogo veci procenat nego sto bi trebalo da bude...

Vjerojatno ne svaki ali svaki 505 :)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

To niko ne zna ali izgleda da nije mali procenat. Zavisi koliko novca zelis da das ali ima dosta drugih koji su dobar izbor.

Pre njega sam ima s4. 2,5 god. nesrecno mi ispao iz ruke i pukao i ekran i tuch . u tom momentu g4 najbolji izbor mi je bio ulozeno- dobijeno. Kupio od drugara kao i zadnjih 5 telefona.

Ja bih presao na 5x ako budzet nije veliki.

Nego meni je neverovatna cinjenica da nigde osim u LG-u nema druge ploce.Ekreana od 50$ pa navise na svakom cosku,kamera,ramova,baterija,sve a ovo kao da je sveti gral ***.Ima jedna koriscena na Aliju i ko mi garantuje da nece i ona crci i ko zna koliko je radila pre toga...a 138 $

Jel na toj ploci i procesor i memorija sve ostalo integrisano pa je zato toliko skupa?

Po ovome sto sam nasao izgleda da jeste...al bar se ceo tel rasklopi za 5 min :)

lg_g41.jpg lg-g4-teardown.jpeg lgg43.jpg

http://www.fonearena.com/blog/141644/lg-g4-easiest-android-flagship-to-repair.html
http://www.ubergizmo.com/2015/06/lg-g4-gets-a-high-repairability-score/

640_motherboard.jpg

Motherboard
9 LTE Transceiver, Qualcomm

10 Flash memory, Toshiba

11 DRAM memory stacked on apps processor, Samsung/Qualcomm

12 Power management, Qualcomm

13 Wireless power receiver, IDT

14 5G WiFi client, Broadcom

http://eandt.theiet.org/magazine/2015/07/teardown-1507.cfm

@zmajjic
Upravo to, i kod mene ista situacija...sve radi super, ali taj strah svakodnevni... Moja je ona "sigurna" 512 serija...

@fkloznica
Tako je...oni ni prvo, ni drugo, ni treće...nego nastave po starom! Nonsans!

@ dante bg

Poslao sam ti kontakt servisa gde sam ja popravio moj... Cenu ne znam jer su meni priznali garanciju (i ako je istekla 3 nedelje) bez ikakve reci...

Kakav smo mi neki cudan narod... Svi se plase da ih neko ne prevari na oglasu kad kupuju polovan telefon, da im ne uvali nesto... a kad napises iskreno da je zamenjena ploca i da imas sve papire, ili se niko ne javi ili kao uuuuuuuu pa telefon je otvaran... Onda ostaje da i ti nekoga prevaris pa da se stalno vrtimo u krug...

Kod zene mi je dual sim ne znam tacno oznaku 818 ??? jel i taj crkavao ?

Jel ima neke veze sto je made in korea ili china. Da nije bas neka specificna proizvodna linija u pitanju?

Mislim da su pokusali da nadji neku zajednicku crtu svim telefonima koji su crkli, ali nisu uspeli, izgleda da je random. A LG pederski nece da se oglasi, nego prodaje felericne telefone. Verujem da po zakonima nekim, negde, ne verujem nasim, da ako su potvrdili da imaju felerican proizvod, moraju ti ga servisirati imao garanciju ili ne.

Zato je moj sledeci telefon bilo sta sem lg, iz principa.

Zato je moj sledeci telefon bilo sta sem lg, iz principa.

Bravo. Tako sam i ja sa G3 i nisam zazalio. Vratio sam se na iPhone opet i ne razmisljam o Androidu sem eventualno kao test telefonu sa kojim bi testirao igre koje pravimo.

Pricao sam ja o LG na G3 temi pa su me ljudi pljuvali da LG pravi kvalitetne telefone, a vidim sad ovde da su pojedinci promenili misljenje i drago mi je. Nikad nemojte biti fanboy iOS ili Androida ili nekog proizvodjaca vec gledajte stvari realno - sta ko nudi, a proizvode koje nude gledajte kao spoj hw i sw, jer ako jedno od ta 2 ne valjda dzabe ti sve :)

Ja imam garanciju iz vipa ali posle svega što sam pročitao sam poludeo i ima da ga menjam, sve će da se puši. Ali ne znam bre ljudi šta da kupim. Samsung ne volim, jedino mi pada M9 na pamet, 5X isto neću.

Ode moj G4 preko oglasa danas... I posle G2 (koji me je sluzio fantasticno i koji je i dalje kod mene (upravo mi je kartica u njemu) i G4 kojim me je LG jako razocarao, odlucio sam da menjam brend...
Kako neko gore napisa, zbog takvog nepostovanja kupaca, u nekom narednom periodu necu kupovati LG....

Na zalost, posle G4 mi se ni jedan drugi telefon ne dopada (vizuelno) ali je odluka pala na Note 5 i ako mi se dizajn ne dopada... tako da sam u potrazi za Note-om...

Što ne vijas 6P? Jeftiniji je od Note 5, a bolji je u svakom segmentu, možda je baterija malčice bolja na N6, ali to je 10-ak %.

M2 Note

Odlucih se za note 5 samo zbog olovcice veruj mi... :) Zbog posla, cesto slikam delove masine koje treba da zaokruzim, gomila mejlova dnevno, dokumentacije na telefonu... razmisljao sam ja jos o note 4 zbog posla kada sam kupovao G4.... ali je G4 za 3 klase lepsi telefon (po meni)... Tako da sam sad prelomio i resio da napokon uzmem note 5 pa sta bude :)

Olovku nisam spominjao zato što vidim da si kupio G4 ispred Notiške, pa rekoh olovka ti nije bitna.

Note serija za takve stvari nema konkurenciju.

M2 Note

Ma dajte ljudi, ne ubijajte mu cenu :D. Evo moj se još drži, 509 serija.

Moja 512 takođe, samo ne znam koliko će još...kod mene ili kod nekog drugog...

Samo da javim... Kupljen Note 5.. Sa garancijom u Raming-u 24 meseca... Naleteo preko oglasa, kupljen pre 3 dana.. :)

Сад ме нервирате :) мој је 506, за сада немам проблема и надам се да ће тако и остати. Узет преко преко КП, шифра Апатин, порекло Португал...

Сад ме нервирате :) мој је 506, за сада немам проблема и надам се да ће тако и остати. Узет преко преко КП, шифра Апатин, порекло Португал...

Znam, i mene sve ovo nervira, ali previše je indicija koje upućuju na nešto loše...

ovo sve me 100% podsjeca na histeriju za ljubicastom kamerom na HTC One M7... Evo moja posle 3 godine jos nije ljubicasta, a ista prica je bila: svaaaaaka ce postati ljubicasta, cekaj samo da ti se zagrije telefon :p

Nazad
Vrh Dno