E od ovih priča stvarno svašta izađe. Problem po mom mišljenju je definitivno pregrejavanje, gde se raskugla čip taj 2 jezgreni, brži, sad kako je toplije vreme i razgovaram napolju (topao dan, Sunce), sa aktivnim netom, telefon je toliko neprijatno vruć na uvo, da me iritira. Kupio sam u januaru, 512 serija i ovo nisam primetio dok nije ovako otoplilo. Sigurno ne pomaže ni ovaj armor case što sam nabacio na njega. Trebalo bi preko leta bez ikakvih futrola. Burazer uzeo Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB za 175e, 4000mAh baterija, u 40 sati rada, non-stop aktivan data/WiFi, razgovor, whatsapp, viber, email, preko 10h SOT-a, otkačio sam kad sam video, ima snapdragon 650 čini mi se(malte ne isto kao 808), 71k antutu, aluminijsko kućište, fingerprint senzor, sve super jedino kamera ne može da prismrdi G4. ****ga, ja sam moj uzeo od "prijatelja" , koji je još u januaru verovatno znao zašto ga prodaje, nemam garanciju na njega, rumun, a platio sam ga prijateljskih 390e. I sad kad čujem ove priče, odmah bi ga prodao, ali kome bez garancije? A nakupovao ovih kejsova (telefon kupujem uvek na 2-3 god), armor, quick circle, I još nekih, ona kožna dva puta koristio, nema ni ogrebotine. E neću više nikad da dam više od 200e za telefon, evo g dvojka, 3 i po godine, sad je kod žene, samo sam bateriju menjao, radi ko doxa.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk