Šta je novo?

LG G4

Krivo mi je što nema nigde test lg g4 protiv nexus 5x kada je držanje aplikacija u ram memoriji u pitanju.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Previše igrica ali g4 sa 1gb ram-a više je uspeo da sačuva samo jednu više...

Velika razlika bas :D ko ce uopste ovo da radi na telefonu? :D

Ej 730 mb povuče ova aplikacija za putovanja.
Nisam siguran da je istina što svi pišu Nexus 5x je isto kao 3gb na drugom telefonu.
Ne radi niko ali govori o multi taskingu na telefonu.

Poslednja izmena:
Napravio sam klip https://goo.gl/photos/nPyL2uLJ9Exfug4d7 na osnovu ovog https://youtu.be/Mt_WJGL7SiA
Oni su postgli rezultat od oko 65 sekundi sa 6p a ja sam nešto manje od 80 sekundi na g4 dok je 5x skoro 105 sekundi.
Tako da je lg g4 mnogo bliži 6p nego 5x.

Kao što je i rečeno na Nexus 5x temi, taj rezultat Nexusa 5x je iz prošle godine, pre apdejta. Oko 75 sekundi sad izvuče 5x.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Eno @telep upload - uje u 5x temi.

I šta je zaključak, 2 GB na nexusu rade isto kao 3 GB na g4 + Nexus ne crkava? :)

Zakljucak je da je 5x trenutno najbolji telefon na trzistu

Posle G2. :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zaključak je zapravo, da je 5X najbolji telefon ikada u univerzumu.

Jel neko uzeo preko KPa od madjara,a da mu je uvazio garanciju zbog ploce? Svi oni daju tu garanciju ali pitanje koliko je postuju.

Tip iz Apatina (bar tako prica) salje u toku jednogodisnje garancije telefone na servis u Pestu. Ortaku posle nepunih mesec dana rekao da ako mu ta sema ne odgovara moze dobiti novi-uz doplatu. Stari mu racuna 250 (placen 315) i jos 60 doplate do sadasnje cene od 310.
Ortak po...deo , te se čednom majkom kune da u životu vise neće uzeti tel bez garancije operatera.:mad:
Tako seprave pare,ko se drzi postenja ostane slepac !!!:mad:

Poslednja izmena:
A zasto se kune cednom majkom? Pa zar nisi napisao da moze da ostvari garanciju? Da nece mozda da mu zameni istog trenutka?

Sent from my iPhone using Tapatalk

od tih svih muljatora sa kp taj čovek iz Apatina je najbolji ,jeste da treba malo da se nagazi ali posle je korektan :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pocele i ostale serije g4 da crkavaju. Definitivno losa ploca a ne serija. Ortak u servisu ima trenutno jedan novi i 4 vrlo mlada .. Serije 512, 506, 602.. Ja sam svoj 505 u garanciji zamenio za nexus 5x sto toplo preporucujem svima

čudno baš a kada sam ja onomad pisao da sačekamo malo da vidimo šta je sa novim serijama ( čisto logično razmišljanje) ovde su me lg botine razaple na kolac ? gde su sada ?

realno sada će tek da pucaju na 40c u hladu,koliko sam shvatio to rikava zbog preteranog grejanja

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ko je bese ono tvrdio da nove serije ne crkavaju? Cekamo sad da vidimo koji je komentar.

Tip iz Apatina (bar tako prica) salje u toku jednogodisnje garancije telefone na servis u Pestu. Ortaku posle nepunih mesec dana rekao da ako mu ta sema ne odgovara moze dobiti novi-uz doplatu. Stari mu racuna 250 (placen 315) i jos 60 doplate do sadasnje cene od 310.
Ortak po...deo , te se čednom majkom kune da u životu vise neće uzeti tel bez garancije operatera.:mad:
Tako seprave pare,ko se drzi postenja ostane slepac !!!:mad:

Pa cekaj, ne razumem, znaci ipak ta garancija vazi? Sta me briga gde je servis dokle god hoce da uvazi garanciju. Nisam ni ocekivao da mi da novi.
Ne mogu da nadjem nijedan sa garancijom operatera, nema ih. A ove prodavnice po BGu daju godinu-dve garancije, ali naravno bez fiskalnog. Pojma nemam koliko je to pouzdano i koja od tih prodavnica je pokazala i dokazala profesionalizam.

Nemojte 5X pominjati, gledao sam ga, ne svidja mi se, G4 mi deluje mnogo mocnije i bolje. Samo ta ploca majku mu, dal je moguce da tako crkava...

Cim ne dobijas fiskalni, fakticki nemas garanciju u koju mozes da budes kolko toliko siguran. Taj lik iz Apatina o kome govorite ne odgovara na poruke na kp. Ja sam mu slao poruke kada je drugar hteo da uzme G4, pa i ja posle toga za nexus 5x, nije odgovarao ni jednom. Tako da je ogradjen od negativnih ocena. Kako je prikupio ove koje ima neznam. Ali bez fiskalnog ja neverujem nikome koga neznam licno ili nije iz mesta gde zivim pa mogu da ga ganjam svaki dan ako treba.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Taj lik iz apatina je bio kul sve super dok nije trebalo da mi kaze cenu za telefon, jer je bila nestasica i nije ni znao koliko ce da kosta kada stigne. Kaze nazovi kasnije, ja zovem on se ne javlja. Ima dijabola od prodavaca, takvi su za mene automatski cao zdravo.

A da jednostavno zaobidjete G4? Pa nije jedini telefon majku mu.

Kupuju ljudi sta im je volja. Valjda je dozvoljeno. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Taj lik iz apatina je bio kul sve super dok nije trebalo da mi kaze cenu za telefon, jer je bila nestasica i nije ni znao koliko ce da kosta kada stigne. Kaze nazovi kasnije, ja zovem on se ne javlja. Ima dijabola od prodavaca, takvi su za mene automatski cao zdravo.

Ja sam G2 uzeo od njega pre dve i po godine, preko poruka se culi, doduse tada je imao 500 pozitivnih ocena. Sve proslo u najboljem redu, G2 me odlicno i dalje slusa, da ne ureknem pu pu.

Sad vidim tri puta vise ocena ima, znaci kupuju ljudi od njega najvise. Nemam pojma kakav je pri realizaciji garancije. S druge strane, ove prodavnice po BGu, pojma nemam sta da ocekujem. Nigde da procitam neko iskustvo.

Isto tako, nema ih vise kod operatera. Odes na sajt LGa, dole na GDE KUPITI spisak desetak prodavnica i nijedna ga nema u prodaji, sem tehnomanije,a kod njih preko 400e. Drugi telefon ne znam koji da uzmem, posle G2 nista mi ne deluje kao veliki apdejt.

Vrh Dno