Šta je novo?

LG G4

Ne bih uzimao G4 bez validne garancije i fiskalnog! Pročitaj malo temu nazad, imaju problem sa pločama, crkava, kažu samo neke starije serije, ali nije baš tako, naleteo sam i na nove serije da se žale.

Saglasan sam...za svaki slučaj!
A na koje nove, falične, serije si naletao? Čisto da upozorimo nove kupce...

Ja imam problem prilikom snimanja ako je uključen Wireless čuje mi se neko krckanje kad reprodukujem video. Obratite pažnju i na to.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kako se pokazao kožni poklopac kod vas sto imate duze telefon? Je l' izdrzljiv, koliko je otporan?

Crni kozni jeste. Za 4 meseca malo po uglovima se ojeo.. Ostalo sve isto kao prvog dana
Ps nosim telefon bez case-a

Crni kožni za četiri meseca kod mene kao nov

Braon je mnogo osetljiviji. Meni se vec po ćoškovima poznaju blaga oštećenja, a star je 10 dana.

Braon posle 8 meseci popustio ne samo po coskovima nego i po svim ivicama, i potamneo je dosta, ali ovako mi je jos lepsi :D
Savovi ne pucaju, to je najbitnije :)

Drugari samo da javim status...
Zvali su me malo pre iz servisa da jave da je telefon sredjen i da dodjem po njega.. Decko koji je zvao radi u prodaji i nije znao nista da mi kaze ni sta je bio problem ni sta je radjeno na telefonu jer servis radi do 17h. Sve u svemu telefon je sredjen a sutra cu znati detalje.. Hardverska garancija istekla pre 20 dana, softverska vazi jos 6 meseci.. Popravak je podlegao garanciji.

Sto se tice koznih ledja, moja su crna i posle 7 meseci samo mininalno po coskovima uglacana.. Ali bas minimalno.. Od prvog dana bez futrole.

Evo, ja ću da vam izložim problem. pretraživao sam i nisam naišao na sličan. Reč je o LG G4 818. Prilikom podešavanja ručnog režima na foto aparatu, telefon je "otkačio", sam je počeo da bira nasumično aplikacije, funkcije, da fotografiše, čak je i pozvao nekog dok mu nisam izvadio kartice. Samo u jednom trenutku javio je obaveštenje: "Nažalost, aplikacija UI sistema je prestala s radom". Odradio sam fabrički reset i ništa se nije promenilo. Kako je kupljen na kupujem prodajem, poslaću ga sutra čoveku od kog sam ga uzeo.

Pozdrav drugari,
citajuci ovaj topic vidim da dosta ljudi ima problem sa telefonom. Zainteresovan sam da ga kupim, trenutno koristim Note2, koji me sluzi bas bas dugo(vec par godina, pa reko doslo vreme da se menja). Interesuje me da li je G4 vredan prelaska sa samsunga na lg, i kao da li telefon pravi previse problema pri nekom normalnom radu. Uopsteno, interesuje me da li je za tu cenu daje performanse (pre svega izdrzljivost baterije). Mislim, nisam komplikovan user, drndam drustvene mreze, reddit, youtube, muziku, nista narocito poput igrica itd ali ocekujem da fon izdrzi minimum 10tak sati izmedju punjenja. Sve sto trazim je da baterija traje prilicno blizu kao na Note2 i poboljsanu kameru.

TL;DR Da li se isplati uzeti ovaj telefon obzirom na probleme koji se javljaju?

Ako imas varijantu da ga uzmes sa garancijom operatera ili neke radnje koja daje uz garanciju i fiskalni racun onda ti je best buy. Gledaj samo da zaobidjes serije do 508, ove posle su ok (bar za sad) . Sto se tice baterije, drzace ti duze nego na samsungu, to je sigurno. Kamera je fantasticna.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Bio sam u servisu, pokupio telefon.. I kao sto smo i mislili problem je bio maticna ploca.. Medjutim.. U servisu su trenutno jos tri G4-ke i od toga dve sa pocetnim serijskim 509 i 601..
U servisu mi je receno sledece:
Serijski broj nema veze sa problemom na ploci, jer su im do sada dolazile G4-ke skoro svih serija zbog tog problema.
Situacija je sledeca, fabrika je postavila plocu na plocu (radi manjeg grejanja) sto je izazvalo da telefon postane veoma osetljiv na uvijanja, obuvanje sa telefonom u dzepu, ispadanje..
Da se ogradim, to je prica servisera, ja je samo prenosim.
Zamenjena mi je ploca, ali covek kaze nema pravila.. Moze da ti radi mesec i da se opet desi, moze da radi 3 godine..

Nove serije ne crkavaju

LG V10
Za sada.
Pozdrav drugari,
citajuci ovaj topic vidim da dosta ljudi ima problem sa telefonom. Zainteresovan sam da ga kupim, trenutno koristim Note2, koji me sluzi bas bas dugo(vec par godina, pa reko doslo vreme da se menja). Interesuje me da li je G4 vredan prelaska sa samsunga na lg, i kao da li telefon pravi previse problema pri nekom normalnom radu. Uopsteno, interesuje me da li je za tu cenu daje performanse (pre svega izdrzljivost baterije). Mislim, nisam komplikovan user, drndam drustvene mreze, reddit, youtube, muziku, nista narocito poput igrica itd ali ocekujem da fon izdrzi minimum 10tak sati izmedju punjenja. Sve sto trazim je da baterija traje prilicno blizu kao na Note2 i poboljsanu kameru.

TL;DR Da li se isplati uzeti ovaj telefon obzirom na probleme koji se javljaju?
Koji je budzet u pitanju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bio sam u servisu, pokupio telefon.. I kao sto smo i mislili problem je bio maticna ploca.. Medjutim.. U servisu su trenutno jos tri G4-ke i od toga dve sa pocetnim serijskim 509 i 601..
U servisu mi je receno sledece:
Serijski broj nema veze sa problemom na ploci, jer su im do sada dolazile G4-ke skoro svih serija zbog tog problema.

Situacija je sledeca, fabrika je postavila plocu na plocu (radi manjeg grejanja) sto je izazvalo da telefon postane veoma osetljiv na uvijanja, obuvanje sa telefonom u dzepu, ispadanje..
Da se ogradim, to je prica servisera, ja je samo prenosim.
Zamenjena mi je ploca, ali covek kaze nema pravila.. Moze da ti radi mesec i da se opet desi, moze da radi 3 godine..

I LG ekipo, šta sada?
Kad pričam da ne navlačite narod na kantu koja crkava vi vrtite priču o nekim faličnim serijama...

Faličan je model a ne serija.

Nije Vojkane, nove serije ne crkavaju.

Citao sam na redditu ja msm da crkavaju i 600+ serije, doduse redje, ali se desava

Nexus 5x 32GB je najbolji izbor tu.

Danas sam gledao i razmisljao da menjam G4..
Problem je sto mi se nista drugo ne svidja... Samsung note serija bi mi dobrodosla zbog posla, i danas sam gledao note 4 ali... dizajn Samsung telefona je u odnosu na G4 blago receno ogavan... U jednoj ruci G4 sa pravom kozom na ledjima, u drugoj note 4 sa groznom plasticnom imitacijom koze.. zao mi je, ali ne mogu posle G4 da drzim Samsung u ruci.. Ne kazem da nije dobar, ali meni licno se to ne dopada ni malo.
Odnosno, posle G4 nista mi se ne dopada... ni G5..
Mislim da cu ipak ostati na G4 i cekati G6 u nadi da ce se vratiti dizajnu (g2-g4)

Jeste lep g4 ali meni je velik za posao ,a bat preslaba. Tako da sam sada uzeo poslovni telefon redmi 3 ,a za u buduce gledam i ne znam sta bi uzeo mozda edge 7 ili note 5 ili ne znam ni ja , opet su veliki itd.

pa i on je velik 5,7 incha tj najveci od sve dece :) a i nije nesto lep , barem meni...

Poslednja izmena:
Jeste najveci ali i ovi su veliki. :D

Kad smo vec kod te teme, koliko traze u servisima za zamenu ploce? Da znamo, za ne daj Boze...

Ne mogu da se povezem na LG Bridge, javlja mi da trebs da ga reinstaliram. Jel imao neko ovaj problem?

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Posle reseta, baterija mi je osetno bolja, izvuce u proseku 1h sot-a vise sa istim koriscenjem, nije dobra kao kad je nov bio, ali sad je prihvatljivo, izvuce izmedju 3,5 i 4h sot-a.....

Vrh Dno