Argentto
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.05.2011
- Poena
- 180
Po zakonu jeste 2 godine, ali.. Ja ne znam nikoga ko je inspekcijom uspeo nesto da resi.. Bas sam gledao na zastiti potrosaca i sanse da izguras tako nesto su kao da dobijes 7. na lotou.. Isto tako uredno ne izdaju fiskalni racun (nisam ga dobio uz telefon) a ne izdaju ga ni za poporavku (ukoliko dodje situacija da moram da je platim recimo) cak sta vise i nemaju fiskalnu kasu u prodavnici.. Iskreno ne verujem da bi preko "zakona" uspelo da se uradi nesto..
Prm. Mom ocu je na regularno parkirano vozilo na oznacenom parkigu koji je uredno placen pao sneg na vozilo i napravio stetu od 3 hiljade eur (ulibljen krov, hauba, krilo, A stub, pukla soferka i bocno staklo....) evo treca godina kako je pokrenuo tuzbu protiv grada i parking servisa (sneg je pao sa drzavne imovine, zgrade) potrosio je brdo para na takse, advokate i dalje nista... Tako da.. Ne znam sta da kazem..
Prm. Mom ocu je na regularno parkirano vozilo na oznacenom parkigu koji je uredno placen pao sneg na vozilo i napravio stetu od 3 hiljade eur (ulibljen krov, hauba, krilo, A stub, pukla soferka i bocno staklo....) evo treca godina kako je pokrenuo tuzbu protiv grada i parking servisa (sneg je pao sa drzavne imovine, zgrade) potrosio je brdo para na takse, advokate i dalje nista... Tako da.. Ne znam sta da kazem..