Šta je novo?

LG G4

Po zakonu jeste 2 godine, ali.. Ja ne znam nikoga ko je inspekcijom uspeo nesto da resi.. Bas sam gledao na zastiti potrosaca i sanse da izguras tako nesto su kao da dobijes 7. na lotou.. Isto tako uredno ne izdaju fiskalni racun (nisam ga dobio uz telefon) a ne izdaju ga ni za poporavku (ukoliko dodje situacija da moram da je platim recimo) cak sta vise i nemaju fiskalnu kasu u prodavnici.. Iskreno ne verujem da bi preko "zakona" uspelo da se uradi nesto..
Prm. Mom ocu je na regularno parkirano vozilo na oznacenom parkigu koji je uredno placen pao sneg na vozilo i napravio stetu od 3 hiljade eur (ulibljen krov, hauba, krilo, A stub, pukla soferka i bocno staklo....) evo treca godina kako je pokrenuo tuzbu protiv grada i parking servisa (sneg je pao sa drzavne imovine, zgrade) potrosio je brdo para na takse, advokate i dalje nista... Tako da.. Ne znam sta da kazem..

Ok, mislio sam ako *****avaju da se proba sa inspekcijom. Ja sam imao nekada probleme sa telenorom ali to je drugo tada sam imao račun

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Screenshot_2016-06-09-19-41-18.png

Evo ga sveze citanje GSAM-a. Sem logd procesa nista specijalno. Ovoliko mi je juce trajalo na LP- da svisneš !!!

Prilozi

• Screenshot_2016-06-09-15-05-30.png
    Screenshot_2016-06-09-15-05-30.png
    191.5 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
Logd proces se može izgasiti preko skrivenog menija na MM pisao sam na prethodnim stranama kako. Pokušaj.

Logd proces se može izgasiti preko skrivenog menija na MM pisao sam na prethodnim stranama kako. Pokušaj.

Probacu,na to sam totalno zaboravio. Hvala.

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

a sa rootom bi mogao trajno da ga ugasis, i jos stosta!

Tragedija. Dali smo po 400e za telefon a nisu sredili logd proces.. Iz principa mi sledeci fon nece biti lg(osim nexusa)

Katastrofa, bas su indijanci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tragedija. Dali smo po 400e za telefon a nisu sredili logd proces.. Iz principa mi sledeci fon nece biti lg(osim nexusa)

+1
Nema trika. Ajde da je to neka medium klasa, ali j...i flagship...
Root necu zbog garancije ( jos uvek) . *** das prodsecnu srbijansku platu i onda robujes telefonu. Pih...
Danas ga namerno ne koristim pa cete videti rezultate, vec sada su rezultati porazavajuci,a izbacicu ss oko 21 sat- da vidite koji debakl !

Poslednja izmena:
Jesi li probao da ugasiš logd?

Jesi li probao da ugasiš logd?

Hocu ovaj dan da izguram ovako,prakticno bez koristenja da bih imao realnu situaciju - kako se ponasa uz minimum koriscenja, a onda ide na reklamaciju. Kad uradim ss ,onda cu gasiti logd,ali to nece puno pomoci ,jer je i na 5.1 jedva izbacivao 2h SOT.

bb1422f6ffec583b32b2a3167fcafa3f.jpg

Smo iskljucen logd,bez ruta? Extra

Upravo tako. Android 6.0

Kada uđeš u skriveni meni nađeš tamo log service ili kako je već naziv, tu je potrebno da ideš enable na sve a nakon toga disable na sve. Ovo moraš uraditi nakon svakog restarta i radi provereno.

Možda bih uzeo ovaj telefon; na KP vidim ima dosta oglasa gde prodaju za ~310eur, a daju usmenu "garanciju" :S: ili neku ličnu izjavu da je telefon nov i nekorišćen.
Jeli upoznat neko odakle dolaze ti telefoni bez ikakvih papira (ako zanemarim "pismenu ličnu izjavu" prodavca, koja ima manju vrednost i od toalet papira)?

Poslednja izmena:
Možda bih uzeo ovaj telefon; na KP vidim ima dosta oglasa gde prodaju za ~310eur, a daju usmenu "garanciju" :S: ili neku ličnu izjavu da je telefon nov i nekorišćen.
Jeli upoznat neko odakle dolaze ti telefoni bez ikakvih papira (ako zanemarim "pismenu ličnu izjavu" prodavca, koja ima manju vrednost i od toalet papira)?

Tesko da ce bilo ko to precizno da ti kaze , jer da se to prica javno svi bismo zapoalili u Madjarsku po telefon (Vojvodjani barem) . Ekipa sa KP koja ima 1000-1500 pozitivinh samo na prodaju telefona sigurno ne nabavlja po dva- tri iz madjarske ,pa u ranac ,pa ceka povrat PDV-a na granici. Ja sam kupio od jednog od takvih imam 12 m garanciju , ali ne daj Boze da nesto rikne, ne znam kako bih je ostvario. Ako se tripujes na garanciju - vrebaj da neko prodaje kupljen od operatera a otkljucan. To ti je najpouzdanija varijanta.

Ma uzeću verovatno. Promenio sam par kineskih telefona, ali sa kojima sam načisto da garancije nema :)

Šteta što si ovo propustio
Benchmark Shop akcija - LG G4 (H815) telefon po ceni od 39.990 dinara

Na novoj Benchmark Shop akciji se od danas, pa do isteka zaliha, nalazi LG G4 mobilni telefon po sjajnoj ceni

@havijer
Znam da isključuješ log service, da li si primetio da ti se sad telefon sporije puni?

Joj brate meni se sporo puni uvek kad koristim telefon, jedino kad ga ostavim na punjaču sat vremena bez čačkanja onda se brzo napuni. Ovako kad ga čačkam sporo mnogo se puni. Mada mi je tako oduvek.

Poslednja izmena:
Ne bih uzimao G4 bez validne garancije i fiskalnog! Pročitaj malo temu nazad, imaju problem sa pločama, crkava, kažu samo neke starije serije, ali nije baš tako, naleteo sam i na nove serije da se žale.

+1
Nikako bez garancije, preveliki je rizik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Joj brate meni se sporo puni uvek kad koristim telefon, jedino kad ga ostavim na punjaču sat vremena bez čačkanja onda se brzo napuni. Ovako kad ga čačkam sporo mnogo se puni. Mada mi je tako oduvek.

Meni se osetno sporije puni, čak i kad ga ne diram. Mada je sot mnogo bolji...

Nazad
Vrh Dno