Šta je novo?

LG G4

Skini Adguard. Radi savršeno. Ne treba ti root.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Hvala za ovu aplikaciju, lepo radi. Malo me nervira sto uvek stoji ključic na vrhu i sto piše da je mreža pod prismotrom, ali istrpecu samo kad nema onih reklama i banera.

Šta mislite isplati li se dati polovan g4 u perfektom stanju i 200 eura za lg g5 i da li je g5 baš neko veliko unapređenje u odnosu na g4?

Sve je stvar ukusa. Meni g5 nesto ne smrdi nit mirise. Lepsi mi je g4. Po funkcijama ne dobijas toliko da bi dao 200 evrica razlike sem ako neces da se zezas sa onim dodatcima koji se kace na tel i sl. Na tebi je opet sta i kako zelis, ali mislim da ce poceti polako da mu pada cena uskoro.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je stvarnp i na novim serijama cest problem s plocama il je puno redji? Hocu da s g2 predjem na g4 ali taj problem s plocama me odbija.druga opcija mi je nexus 5x al me on mnogo manje vuce.vredi li rizikovati?ili da odustanem i jurim neki samsung sony sta vec?

zavisi ,problem je što sa novim pločama nije prošlo dovoljno vremena da bi ploča riknula pa se stvorilo mišljenje(prevashodno na ovom forumu) da su novije serije bolje..
uzimaj ga samo sa jakom garancijom ,to jest od operatera

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

To ti niko nemoze reci pouzdano. Mozda jeste mozda nije. Neko kaze da jeste neko ne. Ako va imas sa pravom garancijom onda nemoras da razmisljas o ploci.

Pa sad...sve ploče kupljene posle septembra (zaključno sa S/N 509) su kao važile za sigurne...kažem važile, jer su se pojavile info da su i ove novije počele da crkavaju! Moja je 512, a jedan na "XDA forumu" se javio i sa tom pločom, pa sad ne znam više... Svi oni dobiju nove ploče (6**), i gotovo svima se ponovo pojavio problem, tako da... Plaši me ova moja "sigurna" 512...

Moj je i dalje u zivotu, 505 serija.

Pa ne crkavaju valjda cele serije. I dalje većina radi normalno.

Pa ne crkavaju, ja jedino sta sam uradio odmah, otkljucao bl, root i custom karnel.

Ne crkavaju svi naravno. Ja licno ne bih rizikovao i uzeo bih 5x.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5x je telefon sa losim ekranom. U svakom slucaju da se dobro pogleda pre kupovine. Mozda ono sto meni nije odgovaralo odgovara nekom drugom.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Druže, nije loš ekran na 5X. Taj 1080p ekran je medju boljima, ako ne i najbolji.

Ja bas nebi rekao da je medju boljima. Pogledaj malo testove. Ja sam hteo da ga uzmem ali mi se nije svideo bas zbog toga jel su boje cudne bela je na primer zuckasta i zbog losije baterije, sve ostalo je sasvim korektno. Pa sam zbog toga uzeo P9 Lite. I mogu reci da sam bas zadovoljan.

Dzaba druze kad ja uzmem to u ruku i pogledam, nije to to.

Zuckasto ti je zato sto vecina ekrana uvek vuce na plavo, i na to si navikao. Samim time dobijas hladne i plave boje, sto ne treba da bude.

Poslednja izmena:
Nije bitno da li je žućkasto ili plavo, nekako izgleda mutno, slabo osvetljeno. Pošto mi je vid oslabio meni smeta. Ovo je kao neka napomena , bemliga možda nekom koristi...

Imam 5X na poslu, ekran je odličan.

Ja bas nebi rekao da je medju boljima. Pogledaj malo testove. Ja sam hteo da ga uzmem ali mi se nije svideo bas zbog toga jel su boje cudne bela je na primer zuckasta i zbog losije baterije, sve ostalo je sasvim korektno. Pa sam zbog toga uzeo P9 Lite. I mogu reci da sam bas zadovoljan.

Po testovima ga hvale samo tako a to sto ti je zut mozes da promenis kernelom. I ja vise volim kad vuce na plavo inace.
Losija baterija? Pa i na G4 je ocaj zivi.
P9 Lite ne moze da se poredi uopste sa 5x.

Za 50 evrica razlike mi nije ni bitno. A imam jos uvek nexus 5, tako da znam kako rade nexusi. Savrseno.

Bas sam resio da zamenim G2 sa G4, ali ova prica sa plocama mi ubila zelju. Kad sam i G2 uzimao, frka je bila oko zutih fleka,ali stisnuh kohones i uzeh na KP od lika iz Apatina. Telefon me i dalje fantasticno sluzi, nema mrlja. Sad ne znam dal da opet rizikujem na isti nacin ili da cekam neki pola godine koristen sa garancijom kod provajdera.

Jel neko uzeo preko KPa od madjara,a da mu je uvazio garanciju zbog ploce? Svi oni daju tu garanciju ali pitanje koliko je postuju.

Ali koji telefon je bolji izbor a da je 3gb rama ili više i da je kamera slična?
Jedino Nexus 6p koji je preveliki

A zasto bi morao da ima 3GB? Evo 5x sa 2GB ne radi nista losije.

Nazad
Vrh Dno