Frankly, it's hard to find LG G3 owners, and we can't think of anyone we know who still owns one.
Jel ce okaciti neko kako da skinemo za Lg g3 Android 7.0,uputstvo neko? Jer dok sacekamo preko Pc Suita proci ce pola godine i jace...Ja da sam cekao 6.0 tako verovatno ga jos ne bi imao...A uzeo sam u ovlascenoj prodavnici koja snabdeva Telekom telefonima,fon je po onom kodu iz UAE trzista!Inace savrseno radi na 6.0...Videcemo sta nam donosi 7.
Alo jesi ti zdrav? To su priče i glasine da će G3 dobiti 7.0
Znači "rekla-kazala" i 90% je da od toga nema ništa.
I ko i kako onda da ti kači upustvo kad nije i pitanje da li će 7.0 izaći za G3?
Pri tom stiže G6 sa 7.0 i V20 sa 7.0 i oni da izbace za telefon star 2 godine 7.0?
sanse da dobijemo Nugat 7 u bilo kakvoj varijanti je 90 posto.
Mislim da Telekom ne bi uzimao telefon od neke tamo prodavnice za koju ne verujem da je iole ovlascena, nego bi sam uvezao, kako rade i drugi operateri. A da je prodavnica ovlascena onda bio bio za nase trziste a ne za trziste Emirata.A uzeo sam u ovlascenoj prodavnici koja snabdeva Telekom telefonima,fon je po onom kodu iz UAE trzista!
Nigde ne piše poreklo slike, sumnjam da je potekla od lg-a. Verovatnoća da g3 dobije 7.0 je skoro pa nikakva.http://www.phonearena.com/news/LG-G3-getting-tested-for-Android-7.0-update_id86199
LG G3 getting tested for Android 7.0 update?
Pogledajte prilog 211876
Drugari, imam jedno pitanje![]()
Devojka ima LG G3 D855 (mts mreza ako znaci nesto), i cisto da pogledam, ona koristi 5.1 sistem, ali joj nije stigao 6.0 update. Da li uopste stize ili mora nesto manuelno da se radi? Hvala![]()
Hvala, sad cu da probam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari