nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Kakve to veze ima, što manje spusti RAM to bolje, tj više aplikacija drži.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne, nego sa konja na manjeg, brzeg, premium konja koji je i dalje podrzanS konja na magarca, ja nema šanse da bi išao na onako mali ekran pod broj 1.
Pod broj 2, to je telefon koji je star 3 godine, a košta 250e, polovan, skuplji od novog 5X.
Isto.Meni istice ugovor, kolko sam gledao sta je sve u ponudi G3 mi se ne menja uopste. :/
Imam lg g3 i nesto me mami da predjes na iphone 5s vase misljenje?
Nigde po oglasima ne mogu da nadjem kozna ledja za g3.
Postoji li negde tako nesto ?
Pozdrav. Imam jedan problem duze vreme nadam se da ce mi neko pomoci. Imam G3 16GB verziju, i javio mi se opste poznati problem sa baterijom - telefon mi se restartovao po nekoliko puta dnevno, dok nije doslo do momenta da ne radi uopste na bateriji. Kupio sam bateriju u nekom od servisa gde su mi rekli da je "original", inace placena 1500 din, i to greskom, kao stvarna cena je 2500 din, ali radnica nije znala, pa sam super prosa, tu pricu mi pustao gazda.
Gotovo da je sigurno problem do te baterije koja najverovatnije nije original. Takodje sam nedavno, kao rezervnu kupio kao LG "original" bateriju preko interneta za nekih 10eu, izgleda isto kao i originalna iz telefona, ali se cudno ponasa, npr pokazuje da je polupuna, a telefon se ugasi, pa posle ponovnog paljenja pokaze opet neki levi procenat i jako brzo se prazni, tako da sigurno nema veze sa originalom. Originalna baterija koja je mi je u telefonu vec dve godine bolje drzi od ove nove. Ne znam ni gde uopste kod nas i ima da se nabavi originalna, da nije u nekoj kesici vec u originalnom LG pakovanju. Sve ostalo je sumnjivo, cak mislim da bi i neka zamenska, kineska baterija za njega koja nije markirana kao naovodna LG original verovatno bolje radila od ovih "originala" koje se valjaju kod nas i na netu.
Jel zna neko neki dobar player/widget/lockscreen , za muziku, jer me ovaj stock sa sitnim dugmicima (na 6.0) uzasno nervira.... Nesto sa dugmicima slicno iPhone, malo nize da mogu da dohvatim jednom rukom?
Hvala unapred!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari