Šta je novo?

LG G3

Kakve to veze ima, što manje spusti RAM to bolje, tj više aplikacija drži.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

S konja na magarca, ja nema šanse da bi išao na onako mali ekran pod broj 1.
Pod broj 2, to je telefon koji je star 3 godine, a košta 250e, polovan, skuplji od novog 5X.

S konja na magarca, ja nema šanse da bi išao na onako mali ekran pod broj 1.
Pod broj 2, to je telefon koji je star 3 godine, a košta 250e, polovan, skuplji od novog 5X.
Ne, nego sa konja na manjeg, brzeg, premium konja koji je i dalje podrzan :)

5s jeste dosta manji ali je kao celina bolji od G3 (sto i nije tako tesko)

Inace posle G3 Nexus 6P mi je logican apgrejd, moze i 5x. Ili OP3.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma može biti šta hoćeš, ima ekran on 4 inča.
Pitanje je šta je prioritet, ako će da koristi telefon za poruke/pozive/kameru onda da, za bilo šta više oči da ti ispadnu od gledanja u ono.
Cena genocid, ali dobro, to je neka druga tema.

Ne znam za vas, ali mene ovaj G3 sa 3gb rama fino radi, i ne bi ga za sad mijenja za ni jedan drugi. Vjerovali ili ne brzi je nego ajfon 6, brat ima 6s tu je sa brzinom nije 6s brzi od njega.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Meni istice ugovor, kolko sam gledao sta je sve u ponudi G3 mi se ne menja uopste. :/
Isto.
Jedino sto mi je zapalo za oko je V20 ali pitanje kada ce i po kojoj ceni stici kod nas.

Nego opet vidim bag na kameri kad je 30N u pitanju a to je da nocnim uslovima kada ima malo svetla stock kamera ne moze da fokusira sliku. Probao sam nekoliko puta i slike ispadnu kao da kamera nema AF.

Beyond Genius Lies Insanity

Izasao Fulmics ROM 6.5 ◦ v30N na XDA

Pre nekoliko dana sam flesovao flumicis 6.1 i za sad radi fino .

Nomad89, ako si flesovao flumicis 6.5 napisi iskustva. :)

Da li nekom radi,i kako da pokrenem sat za Daydream ?
Ustvari,sta uopste radi Daydream ?

Imam lg g3 i nesto me mami da predjes na iphone 5s vase misljenje?

Iphone je telefoncina za g3, e sad manji ekran i jos ponesto ako ti ne smeta. Po meni je ovaj g3 nekompletan uredjaj, recimo mini lag ima u svakom launcheru pa makar sve obrisao aplikacije ne pomaze, osvetlenje ekrana koje je po meni slabo a i jos kad dodam to da ga ne mozes koristiti na 100 posto skoro nikad a pogotovo na jakom suncu kad ti najvise treba jer je telefon tada previse zagrejan da bi dao 100% (moj retko kada moze na 100%) . Plastican uredjaj itd

Evo mene na 6.5 trenutno. Lepo radi kao i 6.1 za sad ali primetio sam da je slikanje sa blicem ocajno, previse svetle slike. Dok na 6.1 a i na 6.5 postoji problem kod npr svake 10 slike u fab galeriji da slika ostane zamucena i da se ne iscisti. Ostalo je sve malo doterano u odnosu na stock, kome je dosadio moze slobodno da proba.

Nigde po oglasima ne mogu da nadjem kozna ledja za g3.
Postoji li negde tako nesto ?

Zna li neko gde ima ili ima li neko da mi proda staklo za kamericu

Da li je neko probao Cyanogenmod 13? Interesuje me da li radi sve pod njim, ili ima nekih problema.

(Moram zbog jedne app da koristim CM ili neki drugi AOSP-kompatibilan fw, ne radi pod stock fw)

Hvala,gledao sam.Mislio sam da postoje kozna ledja,kao za g4 :(

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Odjednom mi se desilo da kad mk stigne obican sms ne cujem zvuk poruke? A whats app itd sve lepo?

Jel zna neko neki dobar player/widget/lockscreen , za muziku, jer me ovaj stock sa sitnim dugmicima (na 6.0) uzasno nervira.... Nesto sa dugmicima slicno iPhone, malo nize da mogu da dohvatim jednom rukom?
Hvala unapred!

cdec996b90e03a44d1bb874a5d2a9d9c.jpg

Na 30n izvlacim 4.5h SoT sa auto osvetljenjem. Mnogo bolje nego pre, mada i dalje je to slabo, ekran je jednostavno preveliki potrosac i zbog toga se u sustini kajem sto sam uzeo g3, full hd je ipak taman rezolucija za telefon, koja nece da osakati upotrebnu vrednost silovanjem baterije...

Definitivno 30N ima problem sa autfokusom na stock kameri.
Na XCamu takođe treba vremena da malo uhvati fokus ali na stock kameri je užasno.
Jel se dešava još nekome?

Pozdrav. Imam jedan problem duze vreme nadam se da ce mi neko pomoci. Imam G3 16GB verziju, i javio mi se opste poznati problem sa baterijom - telefon mi se restartovao po nekoliko puta dnevno, dok nije doslo do momenta da ne radi uopste na bateriji. Kupio sam bateriju u nekom od servisa gde su mi rekli da je "original", inace placena 1500 din, i to greskom, kao stvarna cena je 2500 din, ali radnica nije znala, pa sam super prosa, tu pricu mi pustao gazda.

Ono sto mi se desavalo jeste da ta nova baterija radi ok do 50%, nakon toga pocne drasticno da opada, toliko da spadne po 20% za pola sata i to bez koriscenja. Zamenili mi bateriju, opet ista stvar. Razmisljam da li da trazim povrat novca, nego me sve brine da nije nesto do telefona, mada mi je nelogicno da do 50% sve normalno radi, i baterija traje korektno. Inace citao sam da je dosta vas kupilo bateriju iz ovlascenog servisa, i ja sam hteo, ali posto nisam iz Beograda, kupio sam ovde u Nisu. I ko je kupio tu bateriju iz ovlascenog servisa, moze li da mi kaze da li je original i kako se pokazala, ako se odlucim da ipak nju uzimam?

Izvinjavam se na duzem postu, ali nisam mogao krace da objasnim. Hvala i pozdrav :D

Pozdrav. Imam jedan problem duze vreme nadam se da ce mi neko pomoci. Imam G3 16GB verziju, i javio mi se opste poznati problem sa baterijom - telefon mi se restartovao po nekoliko puta dnevno, dok nije doslo do momenta da ne radi uopste na bateriji. Kupio sam bateriju u nekom od servisa gde su mi rekli da je "original", inace placena 1500 din, i to greskom, kao stvarna cena je 2500 din, ali radnica nije znala, pa sam super prosa, tu pricu mi pustao gazda.

Gotovo da je sigurno problem do te baterije koja najverovatnije nije original. Takodje sam nedavno, kao rezervnu kupio kao LG "original" bateriju preko interneta za nekih 10eu, izgleda isto kao i originalna iz telefona, ali se cudno ponasa, npr pokazuje da je polupuna, a telefon se ugasi, pa posle ponovnog paljenja pokaze opet neki levi procenat i jako brzo se prazni, tako da sigurno nema veze sa originalom. Originalna baterija koja je mi je u telefonu vec dve godine bolje drzi od ove nove. Ne znam ni gde uopste kod nas i ima da se nabavi originalna, da nije u nekoj kesici vec u originalnom LG pakovanju. Sve ostalo je sumnjivo, cak mislim da bi i neka zamenska, kineska baterija za njega koja nije markirana kao naovodna LG original verovatno bolje radila od ovih "originala" koje se valjaju kod nas i na netu.

Gotovo da je sigurno problem do te baterije koja najverovatnije nije original. Takodje sam nedavno, kao rezervnu kupio kao LG "original" bateriju preko interneta za nekih 10eu, izgleda isto kao i originalna iz telefona, ali se cudno ponasa, npr pokazuje da je polupuna, a telefon se ugasi, pa posle ponovnog paljenja pokaze opet neki levi procenat i jako brzo se prazni, tako da sigurno nema veze sa originalom. Originalna baterija koja je mi je u telefonu vec dve godine bolje drzi od ove nove. Ne znam ni gde uopste kod nas i ima da se nabavi originalna, da nije u nekoj kesici vec u originalnom LG pakovanju. Sve ostalo je sumnjivo, cak mislim da bi i neka zamenska, kineska baterija za njega koja nije markirana kao naovodna LG original verovatno bolje radila od ovih "originala" koje se valjaju kod nas i na netu.

Pa i ja mislim da je do baterije. Nema sta drugo. I meni je original stara godinu i po bolje drzala od ovde, dok nije pocela stalno da se restartuje. Inace ova nova baterija je dosla u kutiji, i kutija bas izgleda kao original, pise G series na njoj, ima sve zive podatke, onako kao izbacena sjajna slova za LG logo i ovo G series itd, cak i pise Made in Korea. Stvarno izgleda kao original sve, mada moguce da je to samo da bi se zavarao kupac da pomisli da je original, a unutra neka ona klasicna sto samo lici na original. Nista moram da kupujem neku drugu, pa da vidim da li imam vise srece.

Ja koristim JetAudio koji ima svoj lockscreen
Capture+_2016-09-29-16-10-03.jpg

Poslednja izmena:
Ubacio sam PowerAmp, ima dobre filtere za direktorijume, da mi ne ubacuje svasta .wav sto nadje u telefonu, a ima i dobar veliki lockscreen, kao ovaj iznad... Ima i dobru foru, kad ukljucis slusalice, automatski pocne muzika tamo gde si prethodno zavrsio.

Vrh Dno