NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Ja koristim JetAudio koji ima svoj lockscreen
Up the Irons
Ja koristim JetAudio koji ima svoj lockscreen
...i javio mi se opste poznati problem sa baterijom - telefon mi se restartovao po nekoliko puta dnevno, dok nije doslo do momenta da ne radi uopste na bateriji...
Up the Irons![]()
na novom 30n baterija curi samo tako, na wifiju svaki min po %....
Pa čitao sam da je dosta ljudi imalo problem sa restrartom i da je bilo rešeno novom baterijom, što se ispostavilo i u mom slučaju. Sada sve super radi, nema restarta itd, samo što baterija kraće traje.Možeš, molim te, malo da objasniš ovo. Jesi čitao negde da ima dosta korisnika kojima se telefon restartuje zbog baterije?
Pitam jer i ja imam sličan problem. Telefon se ponekad restartuje sam od sebe. Nekad jednom nedeljno, nekad par puta dnevno.
Nisam ga nosio u servis jer ne znam kako da ga nateram da se resetuje pred njima. Ako kažeš da je do baterije, to mi dosta menja stvari.
opet sam ga vratio na fabr i opet na wifiju bat tece, ali recimo tokom noci od 8h ne potrosi ni jedan %. Videcu za neki dan...Nešto je do tebe tj tvog fona.
Ja nemam battery leak.
Da nevalja 30n nebi xpirt na njemu pravio Fulmics 6.5
Lepo se vrati na v30F ako ti je bio bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari