Šta je novo?

LG G3

Meni vec 3 dana 30n radi ok, uspeo sam iz treceg puta da ga ubacim preko pc suita, samo mi bat izgleda ide brzi

Meni se cini da je 30c bio brzi od ovog 30n.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

...i javio mi se opste poznati problem sa baterijom - telefon mi se restartovao po nekoliko puta dnevno, dok nije doslo do momenta da ne radi uopste na bateriji...

Možeš, molim te, malo da objasniš ovo. Jesi čitao negde da ima dosta korisnika kojima se telefon restartuje zbog baterije?
Pitam jer i ja imam sličan problem. Telefon se ponekad restartuje sam od sebe. Nekad jednom nedeljno, nekad par puta dnevno.
Nisam ga nosio u servis jer ne znam kako da ga nateram da se resetuje pred njima. Ako kažeš da je do baterije, to mi dosta menja stvari.

kolege,
malo sam cackao telefon i sad sam se nacisto spleo. instalirao sam nekako andriod 6.0 ali izgleda bec roota i twrp-a (ako je to ikako moguce) tako da ne mogu da uninstaliram McAfee i ostale gluposti.
sada vidim uputstva za root-ovanje za lollipop ili kitkat ali ne mogu da nadjem za mm. ne bih dalje da cackam bez razumevanja, nije trebalo ni ovo do sada da radim.
jel moze pomoc, kako sada da rutujem?

na novom 30n baterija curi samo tako, na wifiju svaki min po %....

cak sam ga i vracao na fabr. ...?

Možeš, molim te, malo da objasniš ovo. Jesi čitao negde da ima dosta korisnika kojima se telefon restartuje zbog baterije?
Pitam jer i ja imam sličan problem. Telefon se ponekad restartuje sam od sebe. Nekad jednom nedeljno, nekad par puta dnevno.
Nisam ga nosio u servis jer ne znam kako da ga nateram da se resetuje pred njima. Ako kažeš da je do baterije, to mi dosta menja stvari.
Pa čitao sam da je dosta ljudi imalo problem sa restrartom i da je bilo rešeno novom baterijom, što se ispostavilo i u mom slučaju. Sada sve super radi, nema restarta itd, samo što baterija kraće traje.

I ja sam na v30n i meni se čini da kraće traje nego 30f koji sam imao pre ovog, ali ne mogu tačno da uporedim jer dok sam koristio v30f i dalje je bila fabrička baterija.

Može li još neko da podeli neko iskustvo sa v30n oko baterije da znam da li da vraćam na 30f, ili je ipak sve do same baterije.

Izgleda da je kod mene ipak baterija u pitanju. Od 100% do 50% radi sasvim solidno, izvučem nekih 2h SOT, a na standby troši vrlo malo, skoro ništa, ali zato kad spadne ispod 50% počne drastično da opada, i izvučem jedva 45min SOT do 5%, a i bez korišćenja jede bateriju. Izgleda da ima neki bag kad padne ispod 50%, a baterija nova....

Javi šta je sa wifi bilo. Da li je do v30n ili nešto drugo (ruter..)

Jutros mi je stigao neki update. Imam od ranije 6.0. Posto sam zurio nisam procitao sta je po sredi. Da li neko ima informaciju o kakvoj nadogradnji je rec?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Tacno se baterija brze trosi posle najnovije nadogradnje. Namerno to rade. Teraju te da se nerviras pa da kupis novi mob

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Druze,imam osecaj da baterija iscuri za 10 sati...ranije sam na misice i mogao da izguram ceo dan.
Imam i smesni iphone 5s na ios10,kod njega mi izgura dan baterija....

I dalje isto na tel, baterija samo ide kad sam na netu bilo wifi bilo preko mob.....i sta sad...

Nisam bas vican samostalnom ubacivanju roma, negde sam skinuo v30c, i v30 J, ali u zip formatu a ovaj program ide sa kdz....

Poslednja izmena:
Nasao v30b, i uspesno iz prve ubacio, samo jos da vidim kako ce se pokazati. Ako neko moze da mi posalje link za v30c kdz...taj sam imao prethodno i najbolji mi je...Hvala

Kod mene se V30b najbolje pokazao , nema bagova i baterija mi je na njemu najvise trajala.

Nazad
Vrh Dno