Šta je novo?

LG G3

Ljudi,kako da izgasim prokleti lg health ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thx.Nisam odradio root.Trebao bi i fulmics 6.5 ali ne znam kako...

@iSpirit81 Ako si na 30n on se jos uvek ne rutuje.

Rutuješ b, c, d, f i onda flešuješ Fulmics. Nije problem da instalira bilo koji umesto n.

Rekoh ako je na n da se ne rutuje, logicno je da mora prvo da se vrati na neki od ovih sto si naveo.

@Dark Angel A imas li gore ikonicu usb veze?

Poslednja izmena:
Hm... Jedino sto mi pada napamet je bekap pa reset.

I ja imam taj problem plus mi je play prodavnica prestala sa radom i ne mogu nikako da sredim pa moraće da padne nerado jedan factory reset

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Drugar ima problema sa baterijom, gasi mu se telefon stalno iako baterija nije prazna. Tipa dođe do 30% i ugasi se.
Promenio bateriju i opet isto, je l' se dešavalo nekome, šta može da bude problem?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I ja imam taj problem plus mi je play prodavnica prestala sa radom i ne mogu nikako da sredim pa moraće da padne nerado jedan factory reset

ne bi da se cimam da ponovo podesavam i downlodujem gomilu stvari...
tako da reset otpada kao opcija

stvarmo mi nije jasno da ovako prostu stvar ne mogu resiti,
ovamo fancy fon sa multitask mogucnostima
a sa druge strane osnovni interfejs ne funkcionise
stvarno su jadni

Ima li razlike u g3 i g3 dual sim i sta mislite vredi li platiti 250e za ovaj tel ili uzeti nesto drugo? Vidim po radnjama da ovaj obican g3 ima onu foliju preko ekrana sa nekim slovima a g3 dual ima providnu foliju koja ne mora da se skida, da nije fora kao sa p8 lite i p9 lite da nema Gorila glass?

Poslednja izmena:
Ima li razlike u g3 i g3 dual sim i sta mislite vredi li platiti 250e za ovaj tel ili uzeti nesto drugo? Vidim po radnjama da ovaj obican g3 ima onu foliju preko ekrana sa nekim slovima a g3 dual ima providnu foliju koja ne mora da se skida, da nije fora kao sa p8 lite i p9 lite da nema Gorila glass?
Iz prve ruke identicni su ako se izuzmu slotovi za sim,dual je po meni jedino softverski infeeniorniji jer za single sim imas 10 mm verzija a za dual svega jednu jedinu,kapiram da je i baterija zbog dual sima nama primetno kraca od single sima :)

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Dali ima poseban slot za sd ili se koristi slot za sim karticu kao kod huawei, sto se tice mm koristim samo fabricki udejt tako da mi nije bitno

RESIO problem, odjednom se počela pojavljivati opcija u padajucem meniju ... za odabir vise USB opcija

Dual sim sam imao prilike da nosim dva dana, mislim da je isti fon, samo softverski dodat sim, ali posto nisam mogao da sa 4.4.2 update na 6, vracen tel. Saznao sam da je dosta kvalitetniji 3gb/32gb od 2/16, u smislu pojave zutila na cosku ekrana....

Dali ima poseban slot za sd ili se koristi slot za sim karticu kao kod huawei, sto se tice mm koristim samo fabricki udejt tako da mi nije bitno
Ja imam dual sim 32gb, ima dva slota za sim i posebno slot za sd karticu. Sve radi kako treba na fabrickom 6.0. Ne bih se vise vratio nikad na single sim x 2 telefona, ako ne moram.

Poslednja izmena:
Meni se zutilo jedva primetno pojavilo pre neki dan,sada ga nema vise koliko vidim.Nervira me najvise kad bateriju iscedim do kraja i pri startovanju fona,desavalo se da ne nadje mrezu odmah pa moram na reset.Imam 16gb/2gb nekih...6-7 meseci.

zutilo se pojavljuje valjda kada se cesto tel tera do granice, pa se cesto puno greje. procesor mu je u gornjem delu ekrana pa pocne da se otapa neki lepak kod ekrana. a to moze da se desi i ako se cesto i dugo koristi na suncu za navigaciju....

Dali kupiti LG G3 Dual ili dodati jos 40e i uzei Sony z3+ dual....

5413ed92ad15d22bd78c5deac2b05acd.jpg

Ne znam da li ce videti blago zutilo u gornjem levom uglu.
Navigaciju ne koristim i kad se fon ugreje,uvek ga malo odmorim.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tek sad skontah,hehe,ne moze se to videti na SS kad je zutilo na samom ekranu [emoji51]

Ja gledam i ništa ne vidim ☺️
Posle 1.5 godina nije mi pukla ni lajsna niti mi se pojavilo žutilo.

Hahaha, ne može to na ss-u da se vidi, nije softverski nego hardverski :D

Btw, pre neki dan sam poredio drugarov G3 i moj 5X, i iste su veličine u suštini. Baš je lepo spakovan G3, domaći zadatak za sve ove nove telefone(pixel, I'm looking at you)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno