Kod mene isto ima. Kako ti se cini futrola?Imaju dodadak za wireless punjac, barem ova moja ima. Uzeta je u vipu
E sad ne znam da li svi g3 imaju dodatak za wireless punjac na orginalnom poklopcu, ovaj moj ima
Rekao sam da sony puca u praznoovi su makar gurnuli 2k ekran i skinuli kajmak,dok sony fura svakih 6m isti mobilni samo faceliftovan
![]()
Radi iGO Primo super...Jel uspeo ko da instalira Igo?
Hvala, citam nesto kao jako slaba baterija zbog ekrana... Znaci to su gluposti
Druze ja telefon ne testiram vec ga koristim za ono cemu je namenjen. Pri samoj kupovini ni meni nije bila bas ok baterija ali se nakon update-a sve stabilizovalo. Meni auto osvetljenje odgovara, i prilicno sam zadovoljan baterijom. Od aplikacija aktivno koristim whats app, viber, fb, yt i neke novine tipa blic, b92 itd. Upaljen je skype, radi sinhronizacija na 2 mail naloga.Ako se koristi u fulu, svetlost rucno namestena na korektan nivo (auto je previse tamno, meni) 3:45 sot je max koji smo izvukli tokom testiranja. Kojom alhemijom i metafizikom je covek izvukao 5h sot ja pojma nemam![]()
Druze ja telefon ne testiram vec ga koristim za ono cemu je namenjen. Pri samoj kupovini ni meni nije bila bas ok baterija ali se nakon update-a sve stabilizovalo. Meni auto osvetljenje odgovara, i prilicno sam zadovoljan baterijom. Od aplikacija aktivno koristim whats app, viber, fb, yt i neke novine tipa blic, b92 itd. Upaljen je skype, radi sinhronizacija na 2 mail naloga.
Meni sljaka lepo i nemoj da se vredjamo. Ne vidim razlog zasto bi neko pljuvao ili hvalio nesto ako nije tako.Mislio sam na testiranje korišćenjem u realnom životu. Ne na laboratorijske uslove.
Meni je pržio bateriju extra brzo uz pomenute servise uključene plus poneki video. Ne znam, možda ti je uletela baterija od 4000mAh...
Imao si i moje postove - na kojoj verziji software-a si ga testirao - drasticna razlika u korist trajanja baterije je bila posle update-a...Mislio sam na testiranje korišćenjem u realnom životu. Ne na laboratorijske uslove.
Meni je pržio bateriju extra brzo uz pomenute servise uključene plus poneki video. Ne znam, možda ti je uletela baterija od 4000mAh...
Evo uradicu i sutra na kraju dana posto ce do tada sigurno izdrzati. Znaci tvojih 3h i 30min moze biti za duplo premaseno.Testirao sam ga cim se pojavio, ne secam se koji sw je bio.
Ne vređam nikog ovde, tj ako "vređam" nekog to su LG inženjeri koji su stavili neadekvatnu bateriju u telefon sa takvim ekranom. Neshvatljivo. I ubili mu kontrast i osvetljenje.
Isto ko meni na g2iciEvo tih 5 sati a ima lufta i za 6. Dodao sam i pozive, da ne bude da se nesto steluje.![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari