Šta je novo?

LG G3

Imaju dodadak za wireless punjac, barem ova moja ima. Uzeta je u vipu
E sad ne znam da li svi g3 imaju dodatak za wireless punjac na orginalnom poklopcu, ovaj moj ima

Meni se cini odlicno obzirom da me je sinoc spasla od sigurnog pucanja ekrana :)
Malo me mraci lag i neke sitnice, ali sve skupa sjajno ;)

Sto se tice futrole iz Vipa, je li onaj model gde se skroz skida zadnji panel i kači se ovaj od futrole ili se ništa ne skida sa telefona, samo se pričvrsti za futrolu? Hvala unapred.

Futrola je super, e sad koliko moze da zastiti telefon od pada jos nisam probao

Uzeo i ja quick circle. Iako je 20eur ima wireless charging (4 pina). Deluje ok, za početak.

Rekao sam da sony puca u prazno :) ovi su makar gurnuli 2k ekran i skinuli kajmak,dok sony fura svakih 6m isti mobilni samo faceliftovan :)

Rekao sam da sony puca u prazno :) ovi su makar gurnuli 2k ekran i skinuli kajmak,dok sony fura svakih 6m isti mobilni samo faceliftovan :)

Uz dobar marketing mozda i Sony uradi nesto... Mada sada kada iskoci IP6 mislim da ce prodaja ostalim osetno da padne u poslednjem kvartalu, osim Samsungu jer imaju mali milion modela...

Hvala, citam nesto kao jako slaba baterija zbog ekrana... Znaci to su gluposti

Hvala, citam nesto kao jako slaba baterija zbog ekrana... Znaci to su gluposti

Ako se koristi u fulu, svetlost rucno namestena na korektan nivo (auto je previse tamno, meni) 3:45 sot je max koji smo izvukli tokom testiranja. Kojom alhemijom i metafizikom je covek izvukao 5h sot ja pojma nemam :)

Ako se koristi u fulu, svetlost rucno namestena na korektan nivo (auto je previse tamno, meni) 3:45 sot je max koji smo izvukli tokom testiranja. Kojom alhemijom i metafizikom je covek izvukao 5h sot ja pojma nemam :)
Druze ja telefon ne testiram vec ga koristim za ono cemu je namenjen. Pri samoj kupovini ni meni nije bila bas ok baterija ali se nakon update-a sve stabilizovalo. Meni auto osvetljenje odgovara, i prilicno sam zadovoljan baterijom. Od aplikacija aktivno koristim whats app, viber, fb, yt i neke novine tipa blic, b92 itd. Upaljen je skype, radi sinhronizacija na 2 mail naloga.

Druze ja telefon ne testiram vec ga koristim za ono cemu je namenjen. Pri samoj kupovini ni meni nije bila bas ok baterija ali se nakon update-a sve stabilizovalo. Meni auto osvetljenje odgovara, i prilicno sam zadovoljan baterijom. Od aplikacija aktivno koristim whats app, viber, fb, yt i neke novine tipa blic, b92 itd. Upaljen je skype, radi sinhronizacija na 2 mail naloga.

Mislio sam na testiranje korišćenjem u realnom životu. Ne na laboratorijske uslove.
Meni je pržio bateriju extra brzo uz pomenute servise uključene plus poneki video. Ne znam, možda ti je uletela baterija od 4000mAh...

Mislio sam na testiranje korišćenjem u realnom životu. Ne na laboratorijske uslove.
Meni je pržio bateriju extra brzo uz pomenute servise uključene plus poneki video. Ne znam, možda ti je uletela baterija od 4000mAh...
Meni sljaka lepo i nemoj da se vredjamo. Ne vidim razlog zasto bi neko pljuvao ili hvalio nesto ako nije tako.
4b626920ee6764f24862c2e357d93bdf.jpg

0fda9aabc5200291ded1b9c00334074d.jpg

Imao si i moje postove - na kojoj verziji software-a si ga testirao - drasticna razlika u korist trajanja baterije je bila posle update-a...

popravlja se baterija drasticno nakon nekoliko punjenja i jos ovih updejtova

Testirao sam ga cim se pojavio, ne secam se koji sw je bio.
Ne vređam nikog ovde, tj ako "vređam" nekog to su LG inženjeri koji su stavili neadekvatnu bateriju u telefon sa takvim ekranom. Neshvatljivo. I ubili mu kontrast i osvetljenje.

Testirao sam ga cim se pojavio, ne secam se koji sw je bio.
Ne vređam nikog ovde, tj ako "vređam" nekog to su LG inženjeri koji su stavili neadekvatnu bateriju u telefon sa takvim ekranom. Neshvatljivo. I ubili mu kontrast i osvetljenje.
Evo uradicu i sutra na kraju dana posto ce do tada sigurno izdrzati. Znaci tvojih 3h i 30min moze biti za duplo premaseno.
27cdc368bbfdb0ad2a95e92e1c62e5c8.jpg

f754781493121255a27e8cdd32cbbda2.jpg

[YOUTUBE]Pkq86bIVU9c[/YOUTUBE]

jedan od retkih sajtova koji gotive g3 :)

Ti i dalje stojis iza svojih testova ,koje si odradio kad je tel izasao,iako ti ljudi govore da je situacija drugacija. Eo danas 2 sata i 45min sot,30min razgovora i baterija je na 48%. Al ima tu jos dosta mesta za peglanje.

Poslednja izmena:
Evo tih 5 sati a ima lufta i za 6. Dodao sam i pozive, da ne bude da se nesto steluje.
74cc8ee43be97bd671096afd59676e2a.jpg

7602ceeaf2baa79f65a153af763f752c.jpg

4b31b7c48ddb91992b8440ca42e2d81d.jpg

Vrh Dno