Šta je novo?

LG G3

@djordjesl
A izgleda da ti ni signal nije bas sjajan ... jel to samo tu gde si napravio SS ili je takav signal tamo gde najviše provodiš?

Doslo vreme za punjenje. Mozemo ocekivati jos bolju bateriju cim se krene sa aktivnijim razvojem custom tj stock based romova. Cim se malo dotera radice to jos bolje.
Jos da nam puste placanje na gp i mozemo uzivati u koriscenju telefona bez muke.
784d568d35f6016595a69b7b8f23b9a2.jpg
edff43d1bbce7b4d76f498bda9669584.jpg

Ma igrao sam se sa telefonom dok sam cekao nesto u posti, ovako kod mene je stalno na wifi prikacen pa nema potrebe za 3g.

Ovo je upravo razlog bolje baterije, u Srbiji 3g prži bateriju. Makar na vip. Meni kad sam ceo dan kuci (što je bas retko) na g2 uvece ostane po 40-50% baterije, a kad sam napolju sam uvece 10-20%(na poslu mi 3g srce bateriju zbog lošeg signala samo tako, pa tamo nekad i iskljucim).
Probaj da testiras sa više 3g,cisto me zanima kakve će rezultate dati (mozda predjem sa g2,mada ne verujem)

Ovo je upravo razlog bolje baterije, u Srbiji 3g prži bateriju. Makar na vip. Meni kad sam ceo dan kuci (što je bas retko) na g2 uvece ostane po 40-50% baterije, a kad sam napolju sam uvece 10-20%(na poslu mi 3g srce bateriju zbog lošeg signala samo tako, pa tamo nekad i iskljucim).
Probaj da testiras sa više 3g,cisto me zanima kakve će rezultate dati (mozda predjem sa g2,mada ne verujem)
Ma znam, 2 g2 sam koristio jede na 3g bateriju. Ovaj mi deluje ok, koristi se uvek je upaljen 3g kad nisam kuci

Bilo šta od toga kada je slab signal jako troši bateriju. Wifi kad ostaviš uključen pa stalno skenira za mrežama takođe ...

Wifi ni u kom slucaju ne moze da trosi bateriju vise nego sto to radi 3G. Jedini problem moze biti pucanje signala i konstantno rekonektovanje na mrezu. U svim normalnim situacijama potrosnja na wifi-ju je daleko manja.

Ima neko ideju sta bi ovo moglo da bude? (G+ mi trosi bateriju ko lud a ne koristim ga niti ga palim ikada)
Stopiram proces ali on se opet sam pokrece i trosi bateriju kao lud. Ne radi apsolutno nista - pocelo je od kad sam instalirao toneys world koji je trazio pristup g+ nalogu
c3d76de6353465e551e17a2b80beec99.jpg

Unistalliraj ga ako ga ne koristiš.

Vidis to mi nije palo na pamet, mislio sam da dolazi uz ROM i da se ne moze uninstall...

Skini Titanium backup pro.....:pI tamo imas opciju ``freeze``..I lepo zamrznes sve sto ne koristis.Ja sam primetio da ima tona google apk koje dobijas a koje verovatno nikad ne koristis.

Verovatno covek nema root, tako da mu titanium nista nece uraditi. Da zna, sigurno bi i root-ovao i pobrisao bloat i sredio telefon.

Nisam rootovao iz prostog razloga sto ako rootujes i nesto hardware-ski ode na fonu prilikom popravke se moze videti da je root jer ga ne mozes flashovati(ako je takav tip hardware kvara) i onda cao cao garancija...

Ja koliko znam LG nema efuse kao Samsung (verujem da bi se trubilo dosta na xda), tj niko nema sem Samsunga. Doduše ja nisam developer i nisam toliko upoznat, pa možda i grešim.

Naravno da nema kao Samsung, u prevodu i G2 i G3 može da se čačka do sutra, pa da se posle vrati u fabričko stanje...

Jedino je zeznuto ako ode displej :)

Poslednja izmena:
Pozz,par pitanja...kad stize por npr ili zvoni dal je moguce ugasiti ono svetlo pozadi sto zasvetli kao notifikacija, i da li LG ima opciju za slikanje kao samsung npr uslikas nesto pa je mozes gledati posle iz vise uglova

Pozz,par pitanja...kad stize por npr ili zvoni dal je moguce ugasiti ono svetlo pozadi sto zasvetli kao notifikacija, i da li LG ima opciju za slikanje kao samsung npr uslikas nesto pa je mozes gledati posle iz vise uglova
G3 pozadi nema led notifikaciju, moguce da mislis na g2 :)

Iam G3 :) i kad zazvoni ili stigne poruka onaj blic..flashlight...sta god da je,zasvetli par puta... da ne bude da sam paranoya i brat mi rece jednom isklj to s***e kad ti zvoni tel... jedino ako nam u familiji nije paranoya :D :D :D

Imaš opciju u notifikacijama isključi prebaci jezik na srpski pa će lakše naći
Evo našao
7c8e190a0c8296bd106a6b5d40772c74.jpg

Poslednja izmena:
Iam G3 :) i kad zazvoni ili stigne poruka onaj blic..flashlight...sta god da je,zasvetli par puta... da ne bude da sam paranoya i brat mi rece jednom isklj to s***e kad ti zvoni tel... jedino ako nam u familiji nije paranoya :D :D :D
Pozadi flash ne treba da svetli, ne znam kako to :D

Naravno da nema kao Samsung, u prevodu i G2 i G3 može da se čačka do sutra, pa da se posle vrati u fabričko stanje...

Jedino je zeznuto ako ode displej :)
A ako ode flet od usb, ili funkcionalnost usb-a? Flet od display-a, display i ima jos gomila stvari koje mogu otici i nema sanse da ga povratis sem ako ga rastavis. Dakle u svakom slucaju ode garancija za neke tipove kvarova. Meni je to licno rizik koji ne zelim da napravim.
To i jeste razlog zasto preferiram iOS vise - uvek sam imao problem sa androidom - da radi kako treba moras ga root. Kod iPhone to je right out of the box.

Poslednja izmena:
To i jeste razlog zasto preferiram iOS vise - uvek sam imao problem sa androidom - da radi kako treba moras ga root. Kod iPhone to je right out of the box.
***, nexus je nexus.
Sto je crnja rekao najveci problem kada proba nove telefone je sto bi zeleo gp verziju istog.

A ako ode flet od usb, ili funkcionalnost usb-a? Flet od display-a, display i ima jos gomila stvari koje mogu otici i nema sanse da ga povratis sem ako ga rastavis. Dakle u svakom slucaju ode garancija za neke tipove kvarova. Meni je to licno rizik koji ne zelim da napravim.
Ma ne zezaj, rutuj slobodno. Usb nema flat, na displeju ce tesko da ode, nisam jos cuo da se nekome to desilo. Inace iz iskustva sa g2, rutovali su i instalirali svasta po njemu pa nikome nije odbijena garancija. Jos je tek izasao telefon, greota da se ostane na stocku:D

Zašto moraš? Ono što je bilo najpotrebnije je sam google ubacio u 4.1. androidu - a to je onemogućavanje sistemskih aplikacija koje su nepotrebne. Prosečnom korisniku telefona ništa više od onoga što se dobija rutovanjem i ne treba, a napredni sa druge strane mogu da dobiju neke dodatne funkcije pomoću njega (kao što je npr 4K i slowmotion snimanje kod LG G2, dodatne mogućnosti sd karticama na svim telefonima koji imaju KitKat i sd kartice, Xposed framework koji nudi razne modifikacije sistema...)

Nazad
Vrh Dno