Šta je novo?

LG G3

To i jeste razlog zasto preferiram iOS vise - uvek sam imao problem sa androidom - da radi kako treba moras ga root. Kod iPhone to je right out of the box.

Root je zakljucan zato sto proizvodjaci tako zele. To je u neku ruku krsenje licence po kojoj se kernel distribuira ali dzabe kada je retko koga briga za to.

Pa cust recovery i custom romovi.
Pa jesi ubacio recovery na G3 ako jesi reci mi koji da ubacim i ja.
Za 855 nema romova sem jednog na xda koji se neinstalira iz recoverya već preko download moda.
Evo posle 2 meseca i dalje nema ništa za ovaj fon zbog zaključenog bootloadera a od obećanja LG-ja da će otključati boot nema ništa, a i kada bude to će biti varijanta da se gubi garancija kao kod HTC i otkljucavanja fona na htcdev.

Pa jesi ubacio recovery na G3 ako jesi reci mi koji da ubacim i ja.
Za 855 nema romova sem jednog na xda koji se neinstalira iz recoverya već preko download moda.
Evo posle 2 meseca i dalje nema ništa za ovaj fon zbog zaključenog bootloadera a od obećanja LG-ja da će otključati boot nema ništa, a i kada bude to će biti varijanta da se gubi garancija kao kod HTC i otkljucavanja fona na htcdev.
Nisam, nema jos recoveryja. Kazem kad izafje, bas zato i nema romova. Najavili su da ce uskoro pustiti, sve je do lg

Ma ne zezaj, rutuj slobodno. Usb nema flat, na displeju ce tesko da ode, nisam jos cuo da se nekome to desilo. Inace iz iskustva sa g2, rutovali su i instalirali svasta po njemu pa nikome nije odbijena garancija. Jos je tek izasao telefon, greota da se ostane na stocku:D
E to sto su uvazavali garancije je vec ohrabrujuce. Elem imam problem broj 2 u odnosu na iPhone - wifi signal je mnogo jaci cak i u dvoristu hvatam i radi super gde nije, ali gms/3g signal je mnogo slabiji - gde je sa iPhone bio 2 crtice na G3 nestane mreza. To isto mi se desava i po gradu pogotovo tipa u trznjacima gde zna biti slab signal, na G3 nestaje u potpunosti...

To je verovatno do ovog jadnog Vipa ja u svojoj kući gubim signal na 2g mreži

E to sto su uvazavali garancije je vec ohrabrujuce. Elem imam problem broj 2 u odnosu na iPhone - wifi signal je mnogo jaci cak i u dvoristu hvatam i radi super gde nije, ali gms/3g signal je mnogo slabiji - gde je sa iPhone bio 2 crtice na G3 nestane mreza. To isto mi se desava i po gradu pogotovo tipa u trznjacima gde zna biti slab signal, na G3 nestaje u potpunosti...
Koja si mreza? Meni se jednom tako desilo zbog kartice, gubio je mrezu jer je bila secena, a i stara.
I jos nesto, sinoc sam prebacio na art, cini mi se da malo ali bas malo vise trosi bateriju, ali je duplo brze sve, tako da probajte.

Poslednja izmena:
Na Telenoru sam. Takodje sam dao iPhone 5 devojci i ona je na Telenoru(na mom drugom broju). I kada su jedan pored drugog telefoni kada je iPhone 5 na 1 ili 2 crtice G3 nema signal, a kada ih pomerimo tamo gde je iPhone izmedju 2 i 3 na onda se na G3 pojavi 1 crtica.

Na Telenoru sam. Takodje sam dao iPhone 5 devojci i ona je na Telenoru(na mom drugom broju). I kada su jedan pored drugog telefoni kada je iPhone 5 na 1 ili 2 crtice G3 nema signal, a kada ih pomerimo tamo gde je iPhone izmedju 2 i 3 na onda se na G3 pojavi 1 crtica.
A kartica je li ti secena ?

Kakve veze ima kartica sa slabim signalom? Da mi stalno nestaje onda bi bilo ok, ali on nestane kada je na iphone slab, a kada je na iphone dobar na lg-u je slab. Kartica ne utice na jacinu signala, moze uticati samo na prekid...

Kakve veze ima kartica sa slabim signalom? Da mi stalno nestaje onda bi bilo ok, ali on nestane kada je na iphone slab, a kada je na iphone dobar na lg-u je slab. Kartica ne utice na jacinu signala, moze uticati samo na prekid...
Pa kad je slab signal brzo prekine, kazem ti meni je promena kartice resila problem i to jos na g2 telefonu. Bila je secena i kontakt malo ostecen i onda se gubilo pei losem signalu.

Koliko se sećam na iPhone se kućište telefona koristi kao antena za prijem tako da to sigurno doprinosi jačem signalu u odnosu na g3.

Ja sam mislio da smo jednom i za sva vremena rasčistili sa nonsensom zvanim "broj crtica". Stavi jedan pored drugog i vidi bar 10 promena u -dBm, onda uzmi prosek pa ćeš imati mnogo bolju sliku o tome koji tel ima kakav signal...

Pa ako na iPhone 5 imam 2 crtice, a na G3 nemam signala i ne mogu da uputim poziv jasno mi je da ima problema sa jacinom signala... I to nije jednom da se desilo nego ststalno. Tipa imam prostoriju u kom na G3 apsolutno nema signala dok iPhone ga hvata normalno i moze da se telefonira i koristi net bez problema...

Ja sa G2 imam svuda bolji domet u odnosu na iP5 na mts-u. Ne verujem da su to pokvarili sa G3. A kartica nije sečena.

To zavisi od konkretne situacije, lokacije.

Imao sam slučaj da One X telefonira i surfuje bez problema a iP 5 odsečen skroz. Ništa to ne znači... Odnosno što bi rekli circumstantial :)

Нема шансе да ова батерија стварно има 3500mAh. Да буде боља од LG Chem-a који прави оригиналну,а притом да буде вишеструко јефтинија, то напросто нема шансе. Папир (пластика) трпи све.

Stock ali mozes znacajno da ga izmenis. Brisanje bloata se podrazumeva.
Znam ja jako dobro šta se dobija rutovanjem.
Nema još recoverya niti custom romova na to sam mislio prošlo je već više od dva meseca pomaka nema nikakvog i po svemu dosad napisanom na xda verovatno će nažalost tako i ostati

Pozdrv ljudi da vas pitam kakv je ovaj telefon razmisljam se izmedju njega i lumie 930 sta mi preporucijete inace sam imao nexus 5

Nisi u pravoj temi postavio pitanje.
Ja bih ti preporucio g3

Jednostavno,ako volis android uzmi g3,a ako hoces win uzmi lumiu.mada mislim da je g3 bolja opcija.

Moj savet kao vlasnika G3 je da sacekas malo - jeste da je G3 bolji od N5 ali razlika nije toliko drasticna kolika je razlika u ceni. Sacekaj par dana za izlazak iPhone 6, mozda ti i on bude privlacan, pa ga mozes kupiti oko nove kada mu padne cena. Takodje jos par androida bi trebalo uskoro da se pojave, plus Nexus 5 ce dobiti medju prvima update na Android L pa ce ti biti bukvalno kao da koristis novi telefon.

Moj savet kao vlasnika G3 je da sacekas malo - jeste da je G3 bolji od N5 ali razlika nije toliko drasticna kolika je razlika u ceni. Sacekaj par dana za izlazak iPhone 6, mozda ti i on bude privlacan, pa ga mozes kupiti oko nove kada mu padne cena. Takodje jos par androida bi trebalo uskoro da se pojave, plus Nexus 5 ce dobiti medju prvima update na Android L pa ce ti biti bukvalno kao da koristis novi telefon.
Nexus ce dobiti prvi to je sigurno, jos da se pomolimo da lg nastavi ovako pa ceno i mi dobiti do nove. Inace l jako lepo radi . Art prosto leti, ko ima nexus moze probati L preko dev verzije.

Ja se nadam da ce L da leti inace cu morati da prodajem G3 i da kesiram iPhone 6 :d

Vrh Dno