Šta je novo?

LG G2

A jel Ima taj bootloader changer opciju LP bootstack?

Poslato negde iz svemira

Ima možda, ali telefon ne reaguje. Ne mogu na komp da ga povežem, recovery, ništa.

Probaj da drzis power i volume down,pa pustis na kratko kad se pojavi logo pa opet power i volume down.

Poslato negde iz svemira

Meni se to jednom desilo,ali sam uspeo da udjem u recovery jednom od ove dve kombinacije.

Poslato negde iz svemira

Jesi li ugasio telefon(drzi power 10-15sec) nakon toga probaj kombinaciju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bas cudno da nece da udje u recovery.

Poslato negde iz svemira

@bender_007, on sigurno zna kako da središ to :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jel neko probao BlissPop 6.4, i ako jeste, nek napise nesto o njemu? Video sam da je neko uspeo da portuje stock kameru na Aosp rom, kakva je?
Sta posle G2? G4 ili V10? :-D :-D

Poslednja izmena:
Jeste portovao, ali nije kompletan framework još uvek.
Kad završi imaćemo XCam sa advanced drajverima na AOSP-u.
I onda svi idemo na AOSP. :D
Posle G2 5x :)

Aaa dobro, ja sam mislio da je zavrsio sve :-D Bas tako hahahaha ja cu prvi, posto mi je kamera veoma bitna, a samo me to koci da predjem na Aosp rom-ove :-D Ne svidja mi se 5x, videcu da sacekam do nove godine, izaci ce do tad dosta novih telefona, pa ce pasti cena 6p i onda ce biti dodji tati hahahaha:-D :-D

Koji trenutno rom najbolje lezi, uzimam opet G2, treba mi za drndanje svaki cas. Da ne razmisljam o skupljoj varijanti koju imam da li ce mi se isprljati, ispasti i sl. Da neduzim. Znaci rom na kojem lepo radi kamera i ne guta bateriju kao lud.

Samo da podelim sa vama da je LG Leon koj je vise puta slabiji od naseg G2 dobio zvanicni MM a za nas jos nema i verovatno nikada nece biti :(

To je normalno, telefon je star 4 godine, naravno da nece azurirati softver za stare telefone nego za novije, kako bi im isla bolje prodaja.

Ali zato taj isti leon neće da prismrdi G2-ci sto se tice xda podrske

mogao bih konacno neko na xda portuje stock MM to bilo idealno ali je pitanje da li ce se ikad desiti

Prvo, G2 nije star 4 godine, već u septembru puni 3 godine. Sad sam proverio Firmare Leon, i dalje je V10, što je LP a ne MM.

Nije poenta uopšte koliko je star sad.
Poenta je da je poslednja verzija za G2 5.0.2
Android 5.1 je izašao u februaru 2015.
G2 je izašao u septembru 2013.

Dakle, ni 18 meseci podrške ovaj telefon nije imao.

Flagship telefon. Telefon koji je proslavio LG.
Ni 18 meseci podrške.

Drugari, kako da rešim problem. Kada me neko pozove ili ja tu osobu, izađe mi njegova slika. Ali sam imao problem sa onim mrljama i lepkom, pa sam to menjao. Naravno da sam izbrisao nalog. Kada sam ga vratio, slike u kontaktu stoje, ali kad pozovem ili oni mene, te slike se ne pojavljuju. Proverio sam većinu kontakata i nema duplih naloga što zna ponekad da pravi problem. Brisao sam postojeće slike i stavljao nove, ali ništa. Na googlovom nalogu stoji "Sync error" i dole piše :"Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly. Please, pomoć.

Rešio problem. Morao sam da iskopiram kontakte na SIM karticu , jer dok mi je bio fon na opravci, koristio sam neki stari krš od pre desetak godina. Izgleda da su ti duplirani kontakti pravili problem. Izbrisao sam sve kontakte sa SIMa i sad kad zovem i zovu me, pojavljuju se kontakt slike.

I opet ja. Danas sam uspeo da skrckam telefon. Spotakao sam se, pao na torbicu kojoj mi je bio fon i skrckao ekran. Touch radi besprekorno, ali je staklo otišlo i kako sam seo na njega pri padu, iskrivio sam i ovu metalnu lajsnu. Proverio sam, ne radi mi ni slušalica ni zvučnik. Koliko će me to koštati?I koliko su te kineske verzije stakala isplative?

Koji je najbolji kernel da stavim, trenutno sam na dorimanx 10.7, prosle verzije su mi skidale za noc 0-1% baterije za nekih 8-9h, a ova verzija preko 7% i imam problem kad npr ne koristim tel malo duze vreme, otprilike 2-3h, da mi skida preko 6%, a nista nije ukljuceno.. Kad sam bio na 10.2 verziji, vratio sam se na 9.8 i nesto mi je seckao. Da li je opet najbolja verzija 9.5 ili da se vratim na prosli 10.6? P.s. koliko kostaju nove baterije da se uzmu kod nas, ima na kp po 2000din? Posle god i po dana, uvek izvucem preko 6-6.30h sot-a, baterija je brutalna, i ako je tel star god i po dana :-D :-D

Vrh Dno