Šta je novo?

LG G2

Nije 5x žut (sem ako nije faličan) nego je g2 plav a g3 plavo-zelen. 5x je svetliji od oba i ima realnije boje od oba (g2 i g3 veštački napucani wannabe amoled).

Pa jel se neko javio da je imao problem sa novijim verzijama? Nije
Javljali se ljudi koji imaju stare verzije

LG V10

Ali ne znaci da nece da bude. Sta znam, ja ne bih rizikovao.
A 5x je za mene i bolji izbor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5x u carbon ili quartz varijanti? Pitao sam vladimira ostao mu samo 5x u quartz varijanti.. Msm na 32gb.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Bolje Quartz,meni licno lepsi,a i ne guli se nazad uopste (citao sam na par mesta to za Carbon).

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Samo par komada od toliko hiljada proizvedenih
Pa evo i na s7 se javljaju da im posle kiše crko telefon
Naravno da mora da se zadesi u nekoj meri falican ali kod g4 su stare serije više pogođene a i ovde nisam video da se neko žali sa novim
Ako tako gledate onda ne treba opšte kupovati na KP nego kod operatera ili u radnji sa validnom garancijom
Inače ja sam protivnik kupovine na KP kod talibana sa idi mi dođi mi garancijom

LG V10

Poslednja izmena:
Pa nije bas par komada. U temi ima samo nekoliko ljudi koji su se zalili a gde je ostatak koji nije pisao?
Video sam to za S7 ali pitanje je sta je tu bilo. Ovo je poznat slucaj sa crkavanjem.

Ma nema tu par nepar komada, statistika ne može sigurno da se izvadi preko interneta, ono što je činjenica je da se dešava i sa tim novijim serijama. I verovatno će ih biti sve više kako su sve stariji.

Ne garantuje to niko. Ali vidim da se nezali niko na nove verzije. Naravno sa garancijom sam I mislio. Bez garancije uzeti telefon koji kosta oko 300e je stvarno smesno po meni.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naravno da svaki ima neki problem. Ali treba smanjiti rizik na minimum.

Ne garantuje to niko. Ali vidim da se nezali niko na nove verzije. Naravno sa garancijom sam I mislio. Bez garancije uzeti telefon koji kosta oko 300e je stvarno smesno po meni.

Nisu se ni na stare verzije zalili u pocetku.

Svako kome je zamenjena ploca se nije vise zalio. Sto znaci da su nove ok.

Ne znači da su nove ok, znači da nije prošlo dovoljno vremena da crknu [emoji23]

I kako se ne žale, pretraži malo internet, nije ti valjda G4 tema na ovom forumu jedino merilo

U svakom zitu ima kukolja.

Kisna godina.

Preterujete ljudi sa g4, jeste da je lgu kontrola kvaliteta krs ali sve svoje greske priznaju I u garantnom roku zamene to. A ako ne crkne za 2god, tj ako ne crkne u prvih nekoliko meseci onda nikad nece.

Inace moj g2 iako sve vreme nosen u silikonu napukao na desnoj bocnoj ivice, a takodje mi I USB kabl napukao na Micro USB kraju. Ali sem toga, posle godinu I po dana, veoma sam zadovoljan telefonom

G2 je bio prekretnica za LG. Da su sa njim napravili pogresan korak, otisli bi u nepovrat kao sony sada. Evo i posle 3 godine od kada je izasao jos uvek je dobar i parira konkurenciji po sposobnost. Kamera mu je malo budjava ali sve ostalo sljaka ko leptir. :)

^Ne bih rekao da je kamera budjava po dnevnom svetlu.

Kamera je i dalje odlična na dnevnom svetlu.

G2 je najbolji telefon koji se ikad pojavio
Moje mišljenje

LG V10

Nije džabe ova tema najpopularnija u ovom podforumu, G2 je i dan danas odličan telefon u mnogim aspektima.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Po danu je retko koja kamera losa. Ali cim ima malo manje svetlosti je bas lose.

Nije džabe ova tema najpopularnija u ovom podforumu, G2 je i dan danas odličan telefon u mnogim aspektima.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Džabe 2k displej i pet puta bolji procesori kada ne mogu da naprave nešto objedinjeno kao što ima g2
Jedino što pojedinim nije valjala kamera - ali to je nebitan procenat

LG V10

Džabe 2k displej i pet puta bolji procesori kada ne mogu da naprave nešto objedinjeno kao što ima g2
Jedino što pojedinim nije valjala kamera - ali to je nebitan procenat

LG V10
Ako se dobro sećam, ti si u jednom momentu prešao na S6? Kakav je u odnosu na G2 koji eto u septembru puni 3 godine?

Ako se dobro sećam, ti si u jednom momentu prešao na S6? Kakav je u odnosu na G2 koji eto u septembru puni 3 godine?
U pravu si imao sam i S6 i S6 edge i G4 pa sad ovaj V10 a u kući imam i g3 - sve što može S6 može i g2 samo malo brže i malo bolja završna izrada
Ja nisam bio zadovoljan sa S6 zbog home dugmeta koje je počelo da se klima pošteno i zbog lagova kojih je bilo mali milion pa sam presao na edge ali ni tu nista nije bilo bolje sem home dugmeta
Ovaj s7 je koliko vidim druga priča
ja nisam ljubitelj home dugmeta i na Samsungu mi nedostaju neke funkcije i zato sam se vratio na lg
Moja preporuka je S6 nikako - pogotovo zbog baterije

LG V10

U pravu si imao sam i S6 i S6 edge i G4 pa sad ovaj V10 a u kući imam i g3 - sve što može S6 može i g2 samo malo brže i malo bolja završna izrada
Ja nisam bio zadovoljan sa S6 zbog home dugmeta koje je počelo da se klima pošteno i zbog lagova kojih je bilo mali milion pa sam presao na edge ali ni tu nista nije bilo bolje sem home dugmeta
Ovaj s7 je koliko vidim druga priča
ja nisam ljubitelj home dugmeta i na Samsungu mi nedostaju neke funkcije i zato sam se vratio na lg
Moja preporuka je S6 nikako - pogotovo zbog baterije

LG V10
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da nisi bio zadovoljan jer vidim da si na V10. Ako se sve sabere, G2 sa svojom cenom je i dalje najbolji mobilni na svetu

G2 već može da se stavi u rang kultnih telefona kao što je npr nokia 3310

LG V10

Nazad
Vrh Dno