Javljaju se, nije benchmark forum centar svetaPa jel se neko javio da je imao problem sa novijim verzijama? Nije
Javljali se ljudi koji imaju stare verzije
LG V10
Nisu se ni na stare verzije zalili u pocetku.Ne garantuje to niko. Ali vidim da se nezali niko na nove verzije. Naravno sa garancijom sam I mislio. Bez garancije uzeti telefon koji kosta oko 300e je stvarno smesno po meni.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Džabe 2k displej i pet puta bolji procesori kada ne mogu da naprave nešto objedinjeno kao što ima g2Nije džabe ova tema najpopularnija u ovom podforumu, G2 je i dan danas odličan telefon u mnogim aspektima.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ako se dobro sećam, ti si u jednom momentu prešao na S6? Kakav je u odnosu na G2 koji eto u septembru puni 3 godine?Džabe 2k displej i pet puta bolji procesori kada ne mogu da naprave nešto objedinjeno kao što ima g2
Jedino što pojedinim nije valjala kamera - ali to je nebitan procenat
LG V10
U pravu si imao sam i S6 i S6 edge i G4 pa sad ovaj V10 a u kući imam i g3 - sve što može S6 može i g2 samo malo brže i malo bolja završna izradaAko se dobro sećam, ti si u jednom momentu prešao na S6? Kakav je u odnosu na G2 koji eto u septembru puni 3 godine?
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da nisi bio zadovoljan jer vidim da si na V10. Ako se sve sabere, G2 sa svojom cenom je i dalje najbolji mobilni na svetuU pravu si imao sam i S6 i S6 edge i G4 pa sad ovaj V10 a u kući imam i g3 - sve što može S6 može i g2 samo malo brže i malo bolja završna izrada
Ja nisam bio zadovoljan sa S6 zbog home dugmeta koje je počelo da se klima pošteno i zbog lagova kojih je bilo mali milion pa sam presao na edge ali ni tu nista nije bilo bolje sem home dugmeta
Ovaj s7 je koliko vidim druga priča
ja nisam ljubitelj home dugmeta i na Samsungu mi nedostaju neke funkcije i zato sam se vratio na lg
Moja preporuka je S6 nikako - pogotovo zbog baterije
LG V10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari