Šta je novo?

LG G2

Flešnuo sam BlissPop 6, stvarno radi brže, stavio sam Novu, kamera pretpostavljam da je kao na svakom Blissu. Ne koristim je stalno, tako da mi je sve jedno. Čini mi se da je baterija dosta bolja od Cloudy. Jedino mi smeta, volim da su podešavanja dark, tako je bilo na četvorci.

Kako bese recept za ciscenje stakla kamere tj skidanje onog sloja sto se grebe?

Desava mi se ponekad da kad napravim screeshot, pise: snimak ekrana se cuva i tako stoji dok se ne napravi novi screeshot, pri tome taj prethodni se uopste ne sacuva. I uptime mi ne oko 500h i zestoko ume da zabaguje da postane beskoristan na minut, dva, ali ja necu iz inata da ga restartujem da vidim koliko moze da izdrzi

Ja sam na stock LP imao preko 1300h uptime i nijednog trenutka nije zabagovao

Naneses na filter i trljas. Prvo ce izgledati katastrofa ali onda pocne da izgleda super. Pasta za zube obavezno bez izbeljivaca i sl.

Ja sam na stock LP imao preko 1300h uptime i nijednog trenutka nije zabagovao
Meni se desilo danas, pre toga pre 3 dana. Stock lolipop isto. Ne znam do cega je, mozda sto nisam 8 meseci vratio na fabricka i pri tome mi je memorija uvek oko 1 gb slobodno. I imam gomilu aplikacija

I meni se staklo kamere izgrebalo strasno,vidi se na svetlosti pod odredjenim uglom,a telefon je star 5 meseci.Koliko dugo treba da prelazim filterom od cigare preko njega da se "ispegla" ?

Koristim cloudy 3.3 i dorimanx vec par dana, sve radi odlicno na performance profilu mi je. Baterija drzi sjajno, doduse i na stock LP mi je bila okej.
Jel neko bio na ovom profilu extreme performance, da li ima neke razlike u brzini, trosenju baterije ?

Poslednja izmena:
Ne da prelazis vec da trljas/poliras. Traje dok ne ispoliras :) 10ak minuta zavisi kako trljas. Ne trljati uvek u istom smeru vec stalno menjati pravac trljanja.

Ne znam kako to uspevate, ne kazem ja da je mnogo cesto, retko je bas, ali se desi

Kakvi su vam utisci posle par dana na BlissPopu 6.0.1? Pored losije kamere i baga sa mrezom da ne moze da se izabere samo 2g ili 3g ima li nekih vecih bagova? Baterija?

Kakvi su vam utisci posle par dana na BlissPopu 6.0.1? Pored losije kamere i baga sa mrezom da ne moze da se izabere samo 2g ili 3g ima li nekih vecih bagova? Baterija?
Jedine dve zamerke su sto je zvuk dosta tih i sto se WiFi gasi posle par minuta kada je telefon u standby-u. Te dve stvari kada bih ispravio, rekao bih da je savrseno.

Poceo je da treperi displej na doticnom telefonu,a nemam ni garancije niti je u perfektnom stanju sto se izgleda tice,ne znam jel postoji neki povoljan servis da se to sredi ili sta mi je vec ciniti? :(

I meni treperi ekran, pisao sam o tome vec ali niko mi nije nista konkretno rekao..

Screenshot_2016-02-03-14-52-59.png
evo koliko radi ima jos nekoliko sati vise :)

Pa nema nove verzije, pre su uvek izlazile posle 3-4dana hahaha :-D
Meni se svidja BlissPop 6.0.1, ali kamera je blagi uzas, jel ima neka aplikacija gde je malo bolja, interesantno je kad udjem u instagram da slikam, okej je kvaliteta, kao na Cloudy-ju npr..

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 191723
evo koliko radi ima jos nekoliko sati vise :)

Ovo je meni nemoguce :) Svaka cast.
Kad sam vec kukao kako baguje na 500-600h uptime-a desilo mi se danas, u gradu, kad sam hteo da proverim koliko je sati, vidim ne reaguje telefon (ja reko crk'o), i ja ukljucujem i radi sve normalno, ureko sam ga, mucenik nije mogao vise da izdrzi :D

Sto se tice treperanja, nisam cuo za taj problem, ali proguglajte ima sigurno nesto o tome.

Kazem vam ljudi imao bi mnogo vise ali sam ga jedanput resetovao inace uppste nikada nije zabagovao. Dok je moj bivsi s2 morao na 200-300h da se resetuje.

Mozda zato sto mi je mobilni pravljen za nemacko trziste i ilnapravljen 17.112014. :)

Vec na 200h jedva 50MB a nekad nema nista kesirano:wall:
Ali tu je dorimanx kernel koji resava te probleme.

To je zbog 5.0.2 sistema mrtvog, stavi dorimanx i trebalo bi da bude znatno bolje.

Vrh Dno