Šta je novo?

LG G2

Bolje je sa ovim, samo ne radi preview slike na onaj mali kružić. :)

Poslednja izmena:
Ako je obrisana lg galerija ne može da radi... Ubacite je u rom pa će raditi (tada može da se bira i neka druga galerija za default ali lg mora biti instalirana).

To je razlog najverovatnije, jer te galerije nema na ROM-u. Je l znaš tačan naziv aplikacije koju da instaliram da bi to radilo?

Ne radi ako kliknes na sliku ali ako drzis prst na kruzicu odradice preview. *** kad su pobrisali sve iz roma. Podsetilo me na "Marsovca" kad sam citao log pobrisanih apk :D

mislim da opet imam battery drain na stocku od kad su se fb i mesendzer apdejtovali

Ja sam isto stavio 3.3 nakon 3.1 sa kojim sam uzeo telefon, i sem sto se po prvom startu malo grejao telefon, nema problema... Da li se preporucuje postavljati na 3.3 neki camera mod ili app, i da li na jos nesto event treba obratiti paznju?

Ja sam isto stavio 3.3 nakon 3.1 sa kojim sam uzeo telefon, i sem sto se po prvom startu malo grejao telefon, nema problema... Da li se preporucuje postavljati na 3.3 neki camera mod ili app, i da li na jos nesto event treba obratiti paznju?
Xcam za advanced driver i flesujes sound boost mode sa xda, za lolipop.

Da li se nekome desava kada izgubi signal data net nece da radi sve dok se telefon ne restartuje? Inace na google edition 1.3 romu sam i koristim dori 8.9.

Nije mi se to desilo do sad, jedini bag koji sam primetio je da led svetli samo za propustene pozive, ne i za poruke. Ja sam na GE 1.2 i dori 8.9.

Bliss 6 je što se tiče brzine rada i baterije odličan. Kamera nije tako loša u odnosu na AOSP romove ali često baguje u toku snimanja. Vratio bih se na Cloudy 3.3. Kakav je postupak, da ne idem na kdz stock pa ponovo rut i ostalo?

Mozda i do mreze, ja sam na mts-u?

Defniitivno je problem do mreže (ili mreža plus sistem). Dok sam bio na LG G2 i custom rom-u (resurrection remix, koji je mislim baziran na Cyanogen-u) imao sam ovaj problem. Sad imam Lenovo ZUK Z1 sa CyanogenOS 12.1 (Android 5.1.1) i opet se javlja ista stvar - kad se raskači sa WiFi-ja ne uključi data konekciju. Moguće da je problem do Cyanogen-a.

Edit: izgleda da je do Android-a 5.1.1: https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/o-UyGECxh2k

Poslednja izmena:
6.png
7.png
8.png
9.png
Danas sam izvukao najvise sot-a, posle 8h sot-a na KK, Cloudy3.3 i Dorimanx 9.0..
Osvetljenje preko dana automatski, a nocu od 0-30%.. Od 15% je ukljucen rezim cuvar energije.. Celo vreme upaljen wifi.. Telefon je star 11meseci.. :D

Savrseno :) ja sam toliko izvlacio na kitkatu pre god dana, a sad mi je prosek 4h i 45min na stock lp

Ljudi, jel sad vec gotovo sigurno da G2 nece dobijati 6.0 ili i dalje postoji neeeeka sansa da se to desi?!

Bilo bi lepo da barem puste 5.1, jer smo trenutno na jednoj od najgorih verzija androida

Niko ne zna kako da se sa BlissPop 6 vratim na Cloudy a da ne radim kdz? I da, danas mi je stigao update roma, ne znam da li smem to da pokrenem. To mu dodje kao OTA update?

Na dorimanx 8.9 sam, jel ima neke razlike u odnosu na ovu 9.0 verziju ?

Ima, 9.0 deluje nestabilnija po prijavama u temi :)

Da, upravo to citam.. Dobro,covek je napisao da je beta verzija :D Sacekacu jos malo, doduse vidim da ljudi govore da je malo brzi nego 8.9 :)

Ja sam na tom 9.0 imao random uključivanje ekrana. Telefon mi stojao na stolu dok sam radio na računaru i najednom, perifernim vidom, uočim nešto se upalio ekran, pimislih šta mu je sad, da se nije resetovao?! Otključam fon i ništa nije aktivirano, nikakva aplikacija, eto.. :trust:

Niko ne zna kako da se sa BlissPop 6 vratim na Cloudy a da ne radim kdz? I da, danas mi je stigao update roma, ne znam da li smem to da pokrenem. To mu dodje kao OTA update?

Pa samo flešuješ rom. Spominjali smo to nedavno. Ja sam sa blisspop 6 prešao na Google Edition samo flešovanjem. I posle sam se prebacio na Cloudy. Nema tu nekih peripetija.

Jedino zbog cega se jos nadam da ce mooozda G2 dobiti 6.0 (kazem mozda) je to da je bilo najavljeno da ce dobiti i 5.1.1 i to nismo dobili, a svi zivi dobili bar 5.1.1. Xperia Z dobila jos ihaha 5.1.1 a G2 nije. Pa jedino se nadam da nisu odlucili da preskoce 5.1.1 i da nas direktno pocaste sa 6.0.
Jos jedan razlog zbog cega tako mislim je taj da sam na proslom G1 bio na 4.1.2. Dok su svi zivi dobijali i 4.2 i 4.3 ja sam i dalje bio na 4.1.2 i LG je preskocio sve to i odmah skocio na 4.4.
Navodim samo primer kako su radili na G1, ne kazem da ce tako i sad, ali eto da kazem da mozda se desi cudo pa ponove tako nesto..

Vrh Dno