Šta je novo?

LG G2

Imam ovu verziju Blissa jer mi najlepše radi i nema baš ni jedan bug.

6.0.1 sam imao tri dana ali još ne mogu da ga koristim za svaki dan radi nekih bugova (uglavnom iz CM) koje treba da se popravi. Kaže Električni Isus na XDA da će u sledećoj verziji to biti rešeno. Ali sve drugo je jako jako lepo i baš kida brzinom. Baterija malo slabija nego na 5.1.1. Doze valjda ne radi pa ne videh tu neke pomake. Za kameru neću da preteram ako kažem da je kvalitetom na 95% od stock kamere. Video snimak isto jako lep i gladak ali white noise je velik. Budem doma u totalnoj tišini gde bi čuo puža kako diše, a na snimku "ššššššššššššššš" kao da se vozim 150 na motoru. Sve drugo extra! :)

Tačno je ovo za dorimanx kernel ali smor je i njega nameštat kad opet nema načina da bude brži od Blissa (a da ne pojede bateriju).

Poslednja izmena:
Bio sam jedno vreme na Bliss, brz je ali baterija nista posebno, malo je bolja na stock based rom+dorimanx. Ostao bih na njemu ali me smorilo to sto kada ugasim wi-fi ne pali se mobilni net, vec moram da ukljucim pa iskljucim avio mod da bi proradio:wall:

Ahaa, sacekacu da ispeglaju onda BlissPop 6.0.1, pa cu njega da stavim, najvaznije mi je brzina, kamera i baterija.. :D
Jel zna neko odakle mogu da skinem neke teme za G2, posto on fabricki, a i na Cloudy-ju ima samo 1.. I koja je najbolja aplikacija za pozadinu, tj wallpapers? :D

wallz, backdrops, tapet...
ako pod temom misliš na ikonice bolje promeni launcher jer ćeš imati mnogo veći izbor a i nova bolje radi sa icon packovima

Poslednja izmena:
Probao, jos uvek je beta ima sitnih bagova! Finalna verzija je u rukama beta testera, ocekuje se ovih dana. Bice to dobar rom.

Meni je najvise smetalo 380dpi.
Poznati bagovi:

FCs in the toggles:
When you disable mobile data
When you change your sound interruption profile
When you enable color inversion

Miracast doesn’t work
When you tap “more” in network settings, it force closes.

Having the G4 system, G2 multiwindow doesn’t work. We also tried the G4 multiwindow but neither works. We are trying to adapt it to this new system.

- FCs in toggles:
Hold the toggle until it takes you to the settings of that specific toggle.

- Camera freezes when you move to the front-facing camera:
Enable/disable flash or exit the app and enter again.

- Miniview and Shortcut Key give FC when you enable/disable them: 
These two options are enabled from the start so this won’t be a problem.

- FC when you tap “more” in network settings:
Hold the data toggle until it takes you to your mobile data settings.

Ovo vam je skor na blissu 6. Telefon leti. Ima par bagova ali nista sto smeta normalnoj upotrebi. Multitasking dugme otvara momentalno i isto tako se prebacuje iz aplikacije u aplikaciju.
3861fb0efeab34b70258c74e97535ed8.jpg

Imam jedno izuzetno glupo pitanje, imam stock LP i hteo bih da stavim cloudy 3.3, jel moze neko da mi posalje tutorial da ispratim, znam da ce mnogi da napadnu guglaj i ostlao, ali hteo bih da mi posalje neko ko je radio da znam sigurno da nesto necu *******.. Hvala :)

wallz, backdrops, tapet...
ako pod temom misliš na ikonice bolje promeni launcher jer ćeš imati mnogo veći izbor a i nova bolje radi sa icon packovima
Skinuo sam zedge i backdrops.. Hteo sam Novu da stavim, ali nema u free verziji dupli tap da se zakljuca tel, samo u prime, a prime nmg da kupim ***, a jeftino je..

Imam jedno izuzetno glupo pitanje, imam stock LP i hteo bih da stavim cloudy 3.3, jel moze neko da mi posalje tutorial da ispratim, znam da ce mnogi da napadnu guglaj i ostlao, ali hteo bih da mi posalje neko ko je radio da znam sigurno da nesto necu *******.. Hvala :)
Prvo rutuj tel, skini Lg root i dalje ti je lako, kad to uradis skini Benderov AutoRec sa Google Play, i flesuj Twrp, posle toga udjes u Twrp i jednostavno instaliras Rom i stavi dorimanx kernel :D
Nista lakse :D

Au zapelo je odmah na pocetku, kada hocu da rutujem fon, kaze mi da upalim usb debugging to sam vec uradio i opet nece..Konektuje se i onda mi izbaci sta trebam da uradim.. Jel moze neka pomoc :D Skinuo sam i drajver.

Koji kernel preporucujete sa cloudy G2 3.3 ?Jel bolje ostaviti onaj njegov,ili..?

@opusteno Mislim da ti je najlakse sa one click root,recovery-jem,i root i recovery o jednom trosku.Posle je vec lako .Dole imas tutorijal .

https://www.youtube.com/watch?v=r39qSkfLGIw

Poslednja izmena:
Instalirao sam cloudy, tj apdejtuju se aplikacije sada al to je valjda to.. Sto se tice dorimanx kernela, jel se dobija nesto mnogo il da ostane ovaj sto je na cloudy ?

Po meni bolji dorimanx dosta, ja sam presao sa tog stock cloudy na dori, vidi se razlika u multitaskingu najvise.

Jel mora da se instalira ovaj kk bootloader ili ne ? Malo me buni to, posto nisam instalirao pre podizanja cloudya

Poslednja izmena:
Koji kernel preporucujete sa cloudy G2 3.3 ?Jel bolje ostaviti onaj njegov,ili..?

Dorimanx kernel je najbolji po opcijama, ali posle nekog vremena počinje da koči, nikako to da sredi.
Sa Xceed kernelom gotovo da nema usporavanja, a dobar je i za bateriju.

Trenutno sam na verziji 8.6 200h up time i ne primecuje se nikakvo usporenje.

Stavio sam cloudy i dorimanx za sada sve radi odlicno, videcemo kako ce se ponasati.. Ali razlika u odnosu na stock LP je ogromna

Ljudi, imam jedan da kazem problem pa ako moze neka pomoc. :) Naime, dobio sam 4G karticu ali sam na Google Edition ROMu i nemam pristup secret meniju. Kako da udjem, tj. sta da uradim da dobijem 4G mrezu na telefonu? :)

Ljudi, imam jedan da kazem problem pa ako moze neka pomoc. :) Naime, dobio sam 4G karticu ali sam na Google Edition ROMu i nemam pristup secret meniju. Kako da udjem, tj. sta da uradim da dobijem 4G mrezu na telefonu? :)
Odgovorio ti covek na xda [emoji6] sistem app remover i izbrises Lteconfing.apk restartujes mob i onda izaberesuploadfromtaptalk1453988523989.jpg
Rom: Google edition 1.3

Da li neko zna da li mogu da backupujem app sa data preko titanium backupom. Da fleshujem blisspop 4.0.3 i da restorujem apps sa data. Trenutno sam na stock lollipop 5.0.2.

Vrh Dno