Šta je novo?

LG G2

Zavisi koja app. Meni recimo cini mi se viber nije bio kompatibilan u tom slucaju dok neke igre i aplikacije jesu.

Hriste, što sam se iznervirao juče. Iz dosade flasham stock 30d, sve lepo rootam i debloatam, podesim, pa krenem da koristim...
To ****** je toliko loše da ja prosto ne verujem! Još manje verujem da sam pre 7 meseci bio zadovoljan baš tim 5.0.2 *****m. G2 se na stock kernelu bukvalno ponaša kao Xperia miro ili nešto tako.

Sporo, uvek reload svega jer ništa ne ume da drži u RAMu osim valjda kalkulatora, 3 taba u Chromu su umetnost, lag i seckanja u celom UI, a taj isti UI je spor kao prebijena kornjača. Animacije sa 1x stavim na 0.5 pa i na off, stavim Novu, ali nema pomoći i dalje! Haos.
Pa se brzo vratio na BlissPop pre nego sam stigao da bacim G2 u zid :)

Imam taj stock i radi savrseno. Definitivno nesto kod tebe nije u redu.

Da, njega uglavnom koristim, a cini mi se da sam probao i sa onim Go Backup

Hmm onda cu videti ovih dana kad budem imao malo vise vremena da se zezam sa time. Inace sam u dilemi da li da probam cloudy 2.2( da bas taj kk a ne lp) i blisspop 4.0.3. Cuo sam da dosta ljudi hvale i jedan i drugi. Koliko sam shvatio performance bi trebale da su malo bolje na blissu, a na cloudy baterija, kamera i stabilnost. Da slucajno neko nije probao oba i ima nesto da doda?

jel neko narucivao ekran sa frejmom online, a da je dobrog kvaliteta, da ne kazem (kao) original?

Da se ubacim da je za to najbolje resenje kupiti g2 sa pokvarenom maticnom za 55, 60 evra i imas original ekran. A za Ali je kocka oko ekrana

Ako imas tu "muku" proveravaj 2x dnevno kp, cesto se pojave sa neispravmom maticnom i sa dobrim ekranom. Ja sam pazario za 60 evra takav i posto je bio ocuvaniji od mog umesto ekrana stavio sam moju plocu u taj i dobio bolji telegon nego sto sam imao pre lomljenja ekrana :)
Za 60 pristaje svako veruj mi. I prodao ove ostale delove tako da me je cela zamena kostala 35-40 evra, nije strasno

Poslednja izmena:
Resih da malo osvezim telefon,pa odradis cistu instalaciju LP. Dok sam cekao da se Cloudy skine, igrao sam se sa "cistim" sistemom. Iznenadio sam se koliko je brz. Aplikacije koje su u recent otvara neverovatno brzo. Sve je dosta tecno i brzo. Sad nabacih Cloudy i mnogo mi deluje sporije nego sto je bilo na cistom LP. Mislim da cu se vratiti na LP. Cloudy u svakom slucaju posle odredjenog vremena krene nenormalno da usporava.

Vrati stock i stavi dorimanx[emoji1]
Mozes i google edition, dobar je.

Poslednja izmena:
Treba mi preporuka za neku kameru za blisspop 4.0.3. I ako imate ovako generalno preporuku za ovaj rom

Imam taj stock i radi savrseno. Definitivno nesto kod tebe nije u redu.
Ne radi. Kod mene nije u redu to što sam prešao sa trkačkog konja na magarca. Probaj BlissPop pa će sve da ti bude jasno.

Treba mi preporuka za neku kameru za blisspop 4.0.3. I ako imate ovako generalno preporuku za ovaj rom
Pa dobra je ona koja je u njemu, Snap. Brzo okida, dobre slike daje, zoom u videu ultra-brz, OIS radi bez greške...

Pozdrav. Imam lg g2 (verzija f320k) - korea. Telefon je nov, ali imam jedan problem. 4.4.2 je zadnji sistem i nekad mi pozivi krce (ne uvjek, mozda 1 od 20 poziva). Telefon je hardverski nov. Postoji li neka sansa da se ubaci softver od d802 ili neki rom. Mislim da je ovo sve softver jer kad se udje u app poput tv telefon se resetuje

Koja je to TV app? Pre ce biti da je do aplikacije. Odradi mu reset jedan,ako odavno nisi. Sto se roma tice, Cloudy moze na F320 ako se ne varam.

Na kom si romu bio pre?
Mozes dirty flash da odradis, ili da izvuces boot.img pa da ga flesujes iz flashify-a.

Moze link od BlissPopa 5.1.1, hocu da ga stavim vcrs ili sutra :D
I koji kernel preporucujete za njega ili ne moram da stavljam drugi.. :D
Sad sam na CloudyG2 3.3, kako da instaliram rom, da ne idem na stock, pa opet da rutujem?

Poslednja izmena:
@lolicon Jesi li probao MM Bliss pop, kakva je kamera i zvuk?

Samo da flesujem Rom i GAPPS?? Jel treba bootstack da flesujem, posto znam da treba za Cm13??

@lolicon Jesi li probao MM Bliss pop, kakva je kamera i zvuk?
Ma na njemu sam. Vratio se neki dan na LP ali nije to to jer MM je ono što je LP trebao da bude :)
Kamera verovatno najbolja do sad od svih Bliss ROMova. U mraku sporo okida ali inače dosta lepo to izgleda za ne-stock ROM :) Zvuk je dobre kvalitete ali slab što možeš da rešiš tako da se igraš sa mixer_paths.xml (u /system/etc).

Samo da flesujem Rom i GAPPS?? Jel treba bootstack da flesujem, posto znam da treba za Cm13??
Ajde za svaki slučaj sledi ove korake:

Just an easy instruction for installing the right bootstack for D802:
[MENTION=5638650]droidth[/MENTION] has made some handy tools for it:

D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip
D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip

...

For: LG Lollipop 5.0.2, CM13 and Blisspop 6.0:
- Go to bumped TWRP recovery (get it from http://www.gregtwallace.com/lgg2-projects/twrp.php)
- Do a full wipe, except internal sdcard
- Install D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip
- reboot into recovery
- Install LG Lollipop 5.0.2, CM13 or Blisspop 6.0
- Install correct version of Gapps (http://opengapps.org/)
- Wipe Cache/Dalvik Cache
- Reboot System
- Enjoy!

Link to files: https://www.dropbox.com/s/049t3uajzpg900n/Bootloaders.rar?dl=0

Moj savet - sve wipe pa instaliraj D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip i onda reboot u recovery pa flashaj zadnji TWRP (2.8.7.3) pa Bliss 6.0 pa Gapps 6.0 (uzmi si nano, 105 MB imaju da si ne bloataš sistem) i onda opet wipe sve (samo system ne diraj) i reboot. Za 5 minuta ti je fon spreman :)

Poslednja izmena:
Ma na njemu sam. Vratio se neki dan na LP ali nije to to jer MM je ono što je LP trebao da bude :)
Kamera verovatno najbolja do sad od svih Bliss ROMova. U mraku sporo okida ali inače dosta lepo to izgleda za ne-stock ROM :) Zvuk je dobre kvalitete ali slab što možeš da rešiš tako da se igraš sa mixer_paths.xml (u /system/etc).

Ajde za svaki slučaj sledi ove korake:

Moj savet - sve wipe pa instaliraj D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip i onda reboot u recovery pa flashaj zadnji TWRP (2.8.7.3) pa Bliss 6.0 pa Gapps 6.0 (uzmi si nano, 105 MB imaju da si ne bloataš sistem) i onda opet wipe sve (samo system ne diraj) i reboot. Za 5 minuta ti je fon spreman :)
Mhm, javljam se kasnije, hvala brate :D ja sam skinuo stock GAPPS :/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno