Kako toplota tako i hladnoca utice na vecu potrosnju, ne tripujesdrugari jel se samo ja tripujem ili procenti baterije brze opadaju po ovom minusu?
pa sinoc na nekih -12 sam izaso iz kuce na nekih sat ipo imao 77% telefon bio u dzepu i kad sam se vratio bilo nekih 63% ne znam sta mislim
Vec duze vreme sam na Cloudy3.3, pa hocu da promenim, da stavim neki drugi rom.. Koji je najbolji, razmisljam izmedju BlissPop 6.0.1 i CM 13, kamera i baterija su mi najvaznije![]()
![]()
Naravno da moze, ali da li ima potrebe za tim, stavi mu 3ghz brzinu i ima da se iznenadis od brzine i od zutih fleka hahahaOk je to ali može i više iako ništa ne znači. Bitno da radi lepo i brzo, a brojevi kakvi god bili![]()
Mhmm da, u pravu si.. Kad je dobio 5.0.2, Cloudy je dodao UX4 softver, zato sto ga nije dobio sa tim azuriranjem.. Sad treba da dobije 6.0 da bi napravio izmene i npr da donese UX5 softver koji mozda bude imao G5..Ne moze to tako, trebao bi nama 6.0 official da bi moglo da se napravi tako nesto..
Probaj tot metodu, vraća u JB, a onda biraj da li ćeš u KK ili u LP. Pod uslovom da još možeš u download mode.To je i problem, kad sam pokusavao da vratim kitkat, bas tu verziju koju ste naveli, preko lg flash tool-a, nikako nisam uspevao, pratio sam tutorijale preko neta, i stalno mi je gresku izbacivao. To sam nekoliko puta probao.
Hahahahahaha ti si ludHriste, što sam se iznervirao juče. Iz dosade flasham stock 30d, sve lepo rootam i debloatam, podesim, pa krenem da koristim...
To ****** je toliko loše da ja prosto ne verujem! Još manje verujem da sam pre 7 meseci bio zadovoljan baš tim 5.0.2 *****m. G2 se na stock kernelu bukvalno ponaša kao Xperia miro ili nešto tako.
Sporo, uvek reload svega jer ništa ne ume da drži u RAMu osim valjda kalkulatora, 3 taba u Chromu su umetnost, lag i seckanja u celom UI, a taj isti UI je spor kao prebijena kornjača. Animacije sa 1x stavim na 0.5 pa i na off, stavim Novu, ali nema pomoći i dalje! Haos.
Pa se brzo vratio na BlissPop pre nego sam stigao da bacim G2 u zid![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari