Šta je novo?

LG G2

Imas na google play store DorimanX OTA LG G2 apk upravo zbog takvih gresaka.

drugari jel se samo ja tripujem ili procenti baterije brze opadaju po ovom minusu?

Temperatura baterije se nece spustati ispod nekih 10ak stepeni obicno. Bar koliko sam ja primetio, to je nakon nekih sat vremena u dzepu, na temperaturi od minus nekoliko stepeni.
I to je skroz ok za bateriju ja mislim.
E, sad, ako ides u ekstremne situacije i blejis na -20 po nekoliko sati, onda pretpostavljam da je moguce..

Meni je nekako logično da troši više kad je hladno. Više energije mu treba da postigne i održi "radnu temperaturu".

pa sinoc na nekih -12 sam izaso iz kuce na nekih sat ipo imao 77% telefon bio u dzepu i kad sam se vratio bilo nekih 63% ne znam sta mislim

Vec duze vreme sam na Cloudy3.3, pa hocu da promenim, da stavim neki drugi rom.. Koji je najbolji, razmisljam izmedju BlissPop 6.0.1 i CM 13, kamera i baterija su mi najvaznije :D :D

Poslednja izmena:
Vec duze vreme sam na Cloudy3.3, pa hocu da promenim, da stavim neki drugi rom.. Koji je najbolji, razmisljam izmedju BlissPop 6.0.1 i CM 13, kamera i baterija su mi najvaznije :D :D

Svi su ti isti kao jaje jajetu. Kamera je sad Snap kod svih a to je kao dobra stvar. Sto se baterije tice,prihvatljiva je. Bilo bi jos bolje da nema samo jedan ****ni custom kernel koji nesto stuca a nikako som da ga apdejtuje.

Nije puno na nekim verzijama. Ja sam na BlissPopu 4.0.3 i ona Snap kamera baš lepo i brzo okida. Video je isto dobar, ništa lošiji od stock LP.

Super bi bilo kad bi neko napravio iste fotke sa stock i sa CM/AOSP romom, cisto da uporedimo kolika je razlika..

Screenshot_2016-01-26-18-54-37.png
Screenshot_2016-01-26-18-58-50.png
Screenshot_2016-01-26-19-07-29.png
CloudyG2 3.3 i dorimanx kernel 8.8, sve na default.. Kernel je mnogo dobar, za sad nema laga :D
Evo malo sintetickih testova :D :D

Ok je to ali može i više iako ništa ne znači. Bitno da radi lepo i brzo, a brojevi kakvi god bili :)
Naravno da moze, ali da li ima potrebe za tim, stavi mu 3ghz brzinu i ima da se iznenadis od brzine i od zutih fleka hahaha :D
Vazno je da radi dobro i da ne laguje, 8.7 je imao nekih malih problema, ovaj je top :D
Ostacu jos malo na ovom rom-u, pa mozda promenim.. Kad bi imao neki rom baziran na G4, a da je 6.0, bilo bi super.. Jel zna neko sta je sa Cloudy-jem, da li ce da ima npr Cloudyg2 4.0 baziran na G4 koji je na 6.0? :D :D

Ne moze to tako, trebao bi nama 6.0 official da bi moglo da se napravi tako nesto..

Ne moze to tako, trebao bi nama 6.0 official da bi moglo da se napravi tako nesto..
Mhmm da, u pravu si.. Kad je dobio 5.0.2, Cloudy je dodao UX4 softver, zato sto ga nije dobio sa tim azuriranjem.. Sad treba da dobije 6.0 da bi napravio izmene i npr da donese UX5 softver koji mozda bude imao G5.. :D

Pozdrav, imam problem sa G2, verujem da je sigurno vec pisano o tome, ali trenutno nemam kad da citam. Brikovao sam telefon, juce, pokusavajuci da instaliram cyanogen mod, 13, i od tad nece da se upali. Detaljnije: apgrejdovao sam na lolipop, i kao mnogi, kako citam, zeznuo sam se, na kitketu je radio savrseno, ne znam koji djavo sam prelazio na LP, ali sta je tu je, pokusavao sam da vratim KK, ali bez uspeha, doduse pokusao sam samo jednom, i nisam uspeo, i posle me mrzelo, radio je ok na LP, ali mnogo losije nego na KK, povremena usporenja i slicno, verujem da vam je poznato. E juce mu dodje da je poceo da se restartuje na svaka dva minuta, znaci od nnekih 13h, konstantno, poludeo sam, i kad sam dosao kuci, prebacim sve podatke, i resim da udarim fabricki reset, odradim to, udje u LP, sve kul, posle nekoliko minuta, opet pocne da se restartuje, poludim opet, i resim da probam cyanogen da instaliram, i rutujem lepo, sve ok, i, uz pomoc drugara sa neta, pocnem skidanje neophodnih fajlova, i odradim to instaliranje valjda, i posle restart, i nista, nema paljenja. gledao sam video na you tube-u, i uporedo sa likom sve obavljao, i na kraju, njegov se fon pali, moj nista. Sacekao sam nekoliko minuta, skinuo ga sa kabla, pritiskao power, nista, nema leba. Imam samo LG logo koji bljesne na sekunu i nestane, i nista. Posle sat vremena, provalim da moze da udje u download mode, a kad ne udjem u download mode, i samo prikacim na komp, pojavi se onih vazdan particija, siguran sam da ste upoznati. Sta da radim? Da ga nosim u servis, sumnjam da zele da se bakcu sa njim, sam da popravim ce biti tesko, citao sam na netu, ali to je za mene stvarno previse i komplikovano. Da li ima neko da mi objasni, ko je to vec radio, mozda ce mi objasnjenje na srpskom biti jednostavnije? Hvala unapred na bilo kakvoj pomoci.

Nisi flesovao bootstack za CM.

Sacekaj bendera, on je strucnjak za te stvari, objasnice ti u dve recenice. :)

@Sladoled, dorimanx kernel je uvek bio bolji od xceeda.

Nista strasno.Nek skine lg flash tool 2014 i preko njega da flashuje stock rom,koji treba da nadje na netu(ovo je naziv onog kog sam ja koristio,al opet sve zavisi od njegovog modela ,verovatno je isto ,Europe OPEN D80220D_00 lg g2) . Normalno mora da bude u download modu..

http://lg-firmware-rom.com/

Poslednja izmena:
To je i problem, kad sam pokusavao da vratim kitkat, bas tu verziju koju ste naveli, preko lg flash tool-a, nikako nisam uspevao, pratio sam tutorijale preko neta, i stalno mi je gresku izbacivao. To sam nekoliko puta probao.

To je i problem, kad sam pokusavao da vratim kitkat, bas tu verziju koju ste naveli, preko lg flash tool-a, nikako nisam uspevao, pratio sam tutorijale preko neta, i stalno mi je gresku izbacivao. To sam nekoliko puta probao.
Probaj tot metodu, vraća u JB, a onda biraj da li ćeš u KK ili u LP. Pod uslovom da još možeš u download mode.

Hriste, što sam se iznervirao juče. Iz dosade flasham stock 30d, sve lepo rootam i debloatam, podesim, pa krenem da koristim...
To ****** je toliko loše da ja prosto ne verujem! Još manje verujem da sam pre 7 meseci bio zadovoljan baš tim 5.0.2 *****m. G2 se na stock kernelu bukvalno ponaša kao Xperia miro ili nešto tako.

Sporo, uvek reload svega jer ništa ne ume da drži u RAMu osim valjda kalkulatora, 3 taba u Chromu su umetnost, lag i seckanja u celom UI, a taj isti UI je spor kao prebijena kornjača. Animacije sa 1x stavim na 0.5 pa i na off, stavim Novu, ali nema pomoći i dalje! Haos.
Pa se brzo vratio na BlissPop pre nego sam stigao da bacim G2 u zid :)

Hriste, što sam se iznervirao juče. Iz dosade flasham stock 30d, sve lepo rootam i debloatam, podesim, pa krenem da koristim...
To ****** je toliko loše da ja prosto ne verujem! Još manje verujem da sam pre 7 meseci bio zadovoljan baš tim 5.0.2 *****m. G2 se na stock kernelu bukvalno ponaša kao Xperia miro ili nešto tako.

Sporo, uvek reload svega jer ništa ne ume da drži u RAMu osim valjda kalkulatora, 3 taba u Chromu su umetnost, lag i seckanja u celom UI, a taj isti UI je spor kao prebijena kornjača. Animacije sa 1x stavim na 0.5 pa i na off, stavim Novu, ali nema pomoći i dalje! Haos.
Pa se brzo vratio na BlissPop pre nego sam stigao da bacim G2 u zid :)
Hahahahahaha ti si lud :D :D
Jel koristis BlissPop 6.0.1? Ako je on, kakav je u radu, brzina, kamera, baterija? :D :D

Pa stock kernel je tuga, sa dorijem je to druga prica:smash:

Vrh Dno