Pa nije valjda toliko losa kamera, mnogo mi je bitna? :/Baterija puno bolja, kamera vidno lošijaBrzina i ugodnost rada nemerljivo bolja na Bliss 6.0. Meni je Cloudy 3.3 teški smor, ma koji god kernel probao. Jedino mi HealthyHoney bio prihvatljiv na njemu.
Okej brate.. Sad cu da stavim BlissPop 6.0.1Proveri, pa nam javi.
Ako ides na AOSP, ucini nam svima uslugu. Okini dve slike, jednu sa stock(odnosno cloudy), i jednu sa AOSP, ali da budu identicne, znaci postavi telefon na nesto, sa istog mesta da slikas i u istim/slicnim uslovima.
I mene zanima kolika bi bila razlika.
*** vcrs cu da ubacim, a i moze ovako, samo da vidimo kolika je razlikaNajbolje bi bilo da napravis fotku preko dana, napolju, ali 'ajde, moze i tako.![]()
Pa za onaj koji koristis brate.![]()
Sa SIM brate, preko 200 brojeva sam imao I odose u pm uuufff.. Sad cu da ubacim slike sa kamere, cloudy kamera je dosta bolja :/Sa SIM kartice?
Nemam pojma, drzi ih na googlu ubuduce..![]()
To nije problem, namesti preko nova launchera, radi li double tap to wake?Instalirah Bliss. Prvi utisci su da je brzo izuzetno, odusevljen sam. Smorio sam se sto dupli klik ne gasi ekran. Kamera je OK, nisam neki perfekcionista,cenim da ce mi koristiti.
Wake radi. Eh sad,nije mi to to da stavljam Novu. Nju sam koristio na Cloudy.To nije problem, namesti preko nova launchera, radi li double tap to wake?
Jesam i opet je ista.. Opet se vracam na CloudyG2 3.3..Jesi probao neku drugu app za kameru?
Ja sam na Cloudy 3.3 tako da mislim da ne treba. A kako se vraća na Cloudy, ako ne budem zadovoljan šesticom? Pretpostavljam da onda ide D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?Ne treba ti to ako sa LL prelazis na Blis.
Pojma nemam. Ja uvek kad se vracam, radim clean instal svega. Tako mi najsigurnije. Za sad bliss radi odlicno, ne verujem da cu se skorije vracati na Cloudy.Ja sam na Cloudy 3.3 tako da mislim da ne treba. A kako se vraća na Cloudy, ako ne budem zadovoljan šesticom? Pretpostavljam da onda ide D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?
Uvek radiš kdz, vraćaš na stock? Ko će opet rut i ostalo.Pojma nemam. Ja uvek kad se vracam, radim clean instal svega. Tako mi najsigurnije. Za sad bliss radi odlicno, ne verujem da cu se skorije vracati na Cloudy.
Prolazi mi sve,pa je prakticno rutinski.Uvek radiš kdz, vraćaš na stock? Ko će opet rut i ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari