Šta je novo?

LG G2

Baterija puno bolja, kamera vidno lošija :D Brzina i ugodnost rada nemerljivo bolja na Bliss 6.0. Meni je Cloudy 3.3 teški smor, ma koji god kernel probao. Jedino mi HealthyHoney bio prihvatljiv na njemu.

Poslednja izmena:
Pa gde ćeš onda na aosp romove ako ti je kamera mnogo bitna... Telefon pa i romove biraš po prioritetima

Smorio me je Cloudy, hocu da promenim, ako bude toliko losa kamera, vraticu se opet na njega.. Kakva je u odnosu na stock?

Proveri, pa nam javi.
Ako ides na AOSP, ucini nam svima uslugu. Okini dve slike, jednu sa stock(odnosno cloudy), i jednu sa AOSP, ali da budu identicne, znaci postavi telefon na nesto, sa istog mesta da slikas i u istim/slicnim uslovima.
I mene zanima kolika bi bila razlika.

Proveri, pa nam javi.
Ako ides na AOSP, ucini nam svima uslugu. Okini dve slike, jednu sa stock(odnosno cloudy), i jednu sa AOSP, ali da budu identicne, znaci postavi telefon na nesto, sa istog mesta da slikas i u istim/slicnim uslovima.
I mene zanima kolika bi bila razlika.
Okej brate.. Sad cu da stavim BlissPop 6.0.1 :D
Vcrs cu da slikam, pa cu da ubacim :D

Instalirah Bliss. Prvi utisci su da je brzo izuzetno, odusevljen sam. Smorio sam se sto dupli klik ne gasi ekran. Kamera je OK, nisam neki perfekcionista,cenim da ce mi koristiti.

Treba da se namesti u podesavanjima da se ocitaju brojevi sa SIM kartice.. Uff dobro jeee :D

IMG_20160201_022131.jpg
IMG_20160201_022142.jpg
20160201_011733.jpg
20160201_011718.jpg
Prve dve su sa BlissPop, a druge dve sa Cloudy 3.3, sa blicom I bez :/ Cloudy dosta bolji, a i ova kamera samo baguje.. :/

Sinoc sam stavio BlissPop 6.0.1, I prvo sto sam primetio je da je mnogo brzi od cloudy-ja, ali posle pola sata pocela su bagovanja u kameri, podesavanima, neke aplikacije su prestale sa radom i tk..
Baterija je odlicna, ali me je razocarala kamera, mnogo je losa i baguje.. :/

Vidim da u raru sa potrebnim fajlovima za instalaciju Blissa 6 ima i KK_Baseband_D802.zip? Mislim da ga mi već imamo?

Ja sam na Cloudy 3.3 tako da mislim da ne treba. A kako se vraća na Cloudy, ako ne budem zadovoljan šesticom? Pretpostavljam da onda ide D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?
Pojma nemam. Ja uvek kad se vracam, radim clean instal svega. Tako mi najsigurnije. Za sad bliss radi odlicno, ne verujem da cu se skorije vracati na Cloudy.

Nazad
Vrh Dno