bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Radi IR, tj iskreno nisam probao nicime upravljati ali app radi.
Bacicu oko na changelog. Znas da mi mrsko sad da ga ubacujem jer sam uvek za clean flash, svega sam jednom ili dvaput radio dirty flashCvejk evo 31 je bas uploadan
Ima fix - druzeVratiPare.apk, nije od xdabbeb al radi proverenoNemam pojma.. Sve radi super osim kamere.. koja zabode posle 2-3 slike.. :/
El ima neki fix za to. Ili bilo kakav fix uopste da mogu da ubacim na ovaj fabricki rom?
Vracaj, menjaj, sta god. Hardware problem.Nemam pojma.. Sve radi super osim kamere.. koja zabode posle 2-3 slike.. :/
El ima neki fix za to. Ili bilo kakav fix uopste da mogu da ubacim na ovaj fabricki rom?
Svaki telefon pored ove baterije ima cmos bateriju. Ne zaboravite to.
Ma ja ne mogu vjerovati, taj te levati gadno. Pokaži mu uživo da vidi, nek ti vrati lovu, uzmi drugi koji je OK. Ili nek ti vrati dio novaca kao naknadu pa naruci kameru na ebayuNemam pojma.. Sve radi super osim kamere.. koja zabode posle 2-3 slike.. :/
Mora imati. Ako je nema, onda je u sklopu baterije. Takav im je princip.ja moj g2 rastavljao na sastavne delice i ne videh je nigde...
ps juce mi g2 mi misteriozno proradio na kratko...znaci zakljucam otkljucam...kako god...i radi...
al na kratko posle opet poceo da se koci nakon screen off...
znaci lcd ispravan...touch kao youch ispravan...nesto mora da je neki kablic u prekidu...kako to provaliti pitaj Boga...:eyebrows:
Moguce je ako je slucaj da slika sa blicem i ako je slaba baterija, da se ugasi telefon. A da zabode, tj zamrzne ne.Naravno da nije moguće
Ne razumem te zasto se toliko cimas ako vec imas opciju da ti on vrati pare? Kupis za te pare telefon koji je ispravan, u granaciji itd...Telefon zabode i posle par sekundi se restartuje. Mozda baterija nema dobar napon posle odredjene potrosnje.
To bi bilo kao da dolazi do kratkog spoja. Pa pri odredjenom nivou bat pocinje da ima uticaja. Msm tako je zvucao taj prodavac. Ne ispustaj kameru iz ruku. Slikaj do iznemoglosti sa svim mogucim podesavanjima. Ne sme da zabode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari