Šta je novo?

LG G2

^^Jel dosta bolja od stocka sa fixom 3.2? Ako je dosta bolja da flesnem taj rom,mada sam ja zadovoljan i ova kako radi posao.

Nisam probao iskreno.
Kakva podesavanja preporucujete za xcam settings app? I kako da mi pali nju na vol -?

Primetio sam tokom snimanja UHD da se desava povremeno promena boje, nzm kako tacno da objasnim snimao sam danas po snegu znaci nekad je onako cista bela a nekad prljava bela, jel to normalno tako? :D

Imam problem sa vidzetom za vreme. Naime kada kliknem da podesim vidzet trazi mi weather theme za koju me dalje upucuje na app update centar, ali tamo nema nigde potrazio sam na internetu apk ali kada probam da instaliram izadje mi ovakva poruka
5cb74ecc434e4a99d735dae05fc42310.jpg

Da napomenem da sam na stock romu nista rutovano nista menjano znaci original lg 4.4.2.

Ima li iko bilo kakvu ideju sta bi moglo da mi pomogne???

^ Ugasi mob Izvadi sim karticu upali mob (bez sim) probaj update[emoji6]

ja bacam moj g2 u vatru...poceo da brljavi ...

ispustim ga pre nekoliko meseci...i pukne staklo u gornjem levom uglu...par milimetara rupica...i radio savrseno sve do sinoc...od tada ovaj problem----

touch i sve u telefonu radi besprekorno...dok se ne ugasi ekran...bilo zakljucavanjem, ili prilikom poziva...kako god...uglavnom nakon toga touch ne radi...znaci ekran ispravam...upali se...zvoni...animacije rade u pozadini...ali tach ne radi...

softwer nije...flesovao vise puta...i ne pada mi na pamet da dajem paretine na ceo ekran i digitizer kad je ekran neostecen...

a kad restartujem opet radi sve ok...dok se ne ugasi...nakon toga nista...bloakda...probao i update touch software preko onog menija...kako pritisnem tako se zaledi...

nude mi 60e za takav fon al mi to premalo...moz da se iskoristi iz njega sta oces...

Poslednja izmena:
ja bacam moj g2 u vatru...poceo da brljavi ...

ispustim ga pre nekoliko meseci...i pukne staklo u gornjem levom uglu...par milimetara rupica...i radio savrseno sve do sinoc...od tada ovaj problem----

touch i sve u telefonu radi besprekorno...dok se ne ugasi ekran...bilo zakljucavanjem, ili prilikom poziva...kako god...uglavnom nakon toga touch ne radi...znaci ekran ispravam...upali se...zvoni...animacije rade u pozadini...ali tach ne radi...

softwer nije...flesovao vise puta...i ne pada mi na pamet da dajem paretine na ceo ekran i digitizer kad je ekran neostecen...

a kad restartujem opet radi sve ok...dok se ne ugasi...nakon toga nista...bloakda...probao i update touch software preko onog menija...kako pritisnem tako se zaledi...

nude mi 60e za takav fon al mi to premalo...moz da se iskoristi iz njega sta oces...
Nudim ti 70 [emoji14] Salu na stranu, mislim da na g2 moze staklo da se menja. Tj. digitalajzer sam. Sneg te zeznuo sad, pazi da se ne zezne ceo.

Ja moj odneo u servis prošle nedelje u ponedeljak ili utorak nisam siguran i ajd danas da proverim šta se dešava kad ono malo iznenađenje - nisu ga još ni poslali na servis-toliko o tome tome da će biti sređen do kraja godine-kakvi majmuni-bice dobro ako bude gotov do leta

Poslednja izmena:
nasih servisera se i bojim...kako bi uopste odradili tu operaciju ...citam sve negativne komentare oko menjanja istog...

Ma to su bre *****i sve do jednog-ja ih lepo pitam danas u Vipu što je telefon tu nedelju dana a oni samo zevaju-kazu nije došla kurirska služba-pa da sam znao odneo bih im ja u beograd-nije mi dobro koliko sam popizdeo

Bolje da ne znate kakvo sam iskustvo imao sa serviserima. To je onaj servis sto je bio u Prve pruge, koji je, bar tada, jedini bio za nokiju, samsunga i lg-a (za te marke znam provereno, mozda jos koje). Odnesem za drugara neki njegov lg, i lik koji je trebao da prebaci podatke nesto sav usporen, a ja zurio. Pomerim ga ja, uradim nesto (Bog ce ga znati sta posle 4 godine) na tastaturi i on pocne da se cudi i pita sta sam uradio. Sve bi to bilo manje cudno da nema Microsoft sertifikat i ta skracenica postoji na tast on win 95. Ali uvek nosite direktno kod servisera, skracujete proceduru i do 10ak dana. I ja sam taj za drugara nosio tamo, da ne nosi u mts.

Zasto na Cloudy romu u xdabbeb xcam settings nema podesavanje sa saturation kao sto ima kada ste na stock romu? Evo kako izgleda:

7e149e1e68c4d268cc160bbc7493c309.jpg

Zasto na Cloudy romu u xdabbeb xcam settings nema podesavanje sa saturation kao sto ima kada ste na stock romu? Evo kako izgleda:

Pa pitaj na playstore autora aplikacije, verovatno će ti on pre odgovoriti.

By the way čini mi se da na STOCK based romu duže traje baterija nego na G3 based. Pardus rom 7.7, dorimanx 9.4 kernel. Isti programi na njemu kao na optimusu 1.4.1, relativno isti način korišćenja, tek drugo punjenje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419928329796.png
    uploadfromtaptalk1419928329796.png
    183.1 KB · Pregleda: 206
  • uploadfromtaptalk1419928341128.png
    uploadfromtaptalk1419928341128.png
    153.1 KB · Pregleda: 206

Nisu isti drajveri kamere

Saturation: Change the pre-processing saturation level from 0 (greyscale) to 10 (highly saturated). This option is only available using the stock G2 driver.

Ja sam ubacio fix xdabbeb 3.2 na stock rom i nema vise u podesavanju saturation

Poslednja izmena:
Ubacio sam danas Claudy G3 2.1
XCamLG_524_g2adv.APK
Zanima me da li treba jos nesto da dodam vezano za fotografije, xcam settings ili nesto drugo ili je ovo dovoljno.

Skini sa store-a Key plus for LG i podesis za gornje dugme da ti pali tu kameru. Ja sam naisao od developera 1.02 verziju te aplilacije, ali nema razlike izmedju nje i ove sa store-a. Za donje dugme sta god da podesis ostaje stock camera sa se pali.

@zota81

Pa uvek moze da ubaci xcam settings i dobro ce mu doci za nesto...

Nazad
Vrh Dno