Svaka cast za komentar i resenje, imao sam isti problem^ Ugasi mob Izvadi sim karticu upali mob (bez sim) probaj update[emoji6]
Od 30 do ~ 170eNe. Spremi barem 50 eura. Nek me netko ispravi
Tako sam i čuo.Ne. Spremi barem 50 eura. Nek me netko ispravi
Nudim ti 70 [emoji14] Salu na stranu, mislim da na g2 moze staklo da se menja. Tj. digitalajzer sam. Sneg te zeznuo sad, pazi da se ne zezne ceo.ja bacam moj g2 u vatru...poceo da brljavi ...
ispustim ga pre nekoliko meseci...i pukne staklo u gornjem levom uglu...par milimetara rupica...i radio savrseno sve do sinoc...od tada ovaj problem----
touch i sve u telefonu radi besprekorno...dok se ne ugasi ekran...bilo zakljucavanjem, ili prilikom poziva...kako god...uglavnom nakon toga touch ne radi...znaci ekran ispravam...upali se...zvoni...animacije rade u pozadini...ali tach ne radi...
softwer nije...flesovao vise puta...i ne pada mi na pamet da dajem paretine na ceo ekran i digitizer kad je ekran neostecen...
a kad restartujem opet radi sve ok...dok se ne ugasi...nakon toga nista...bloakda...probao i update touch software preko onog menija...kako pritisnem tako se zaledi...
nude mi 60e za takav fon al mi to premalo...moz da se iskoristi iz njega sta oces...
Deki sta je tebi sa tel?Ja moj odneo u servis prošle nedelje u ponedeljak ili utorak nisam siguran i ajd danas da proverim šta se dešava kad ono malo iznenađenje - nisu ga još ni poslali na servis-toliko o tome tome da će biti sređen do kraja godine-kakvi majmuni-bice dobro ako bude gotov do leta
Čekam da zamene displejDeki sta je tebi sa tel?
Pa pitaj na playstore autora aplikacije, verovatno će ti on pre odgovoriti.Zasto na Cloudy romu u xdabbeb xcam settings nema podesavanje sa saturation kao sto ima kada ste na stock romu? Evo kako izgleda:
![]()
Nisu isti drajveri kamereZasto na Cloudy romu u xdabbeb xcam settings nema podesavanje sa saturation kao sto ima kada ste na stock romu? Evo kako izgleda:
![]()
Ubacio sam danas Claudy G3 2.1
XCamLG_524_g2adv.APK
Zanima me da li treba jos nesto da dodam vezano za fotografije, xcam settings ili nesto drugo ili je ovo dovoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari