Šta je novo?

LG G2

Ma kakvi crni loše - odlične su ti slike !
Preko dana slike su fenomenalne, noću su slike dobre i to je to :)
Nema telefona koji noću pravi fenomenalne slike - imam Note 4 (to je kao najbolja kamera na nekom telefonu ikada) i znam šta pričam...

I nemojte pojedini da prodajte te priče o Samsungu jer ne piju vodu ;)

Poslednja izmena:
Da malo prekinem ovu raspravu o kamerama:

Imam manji problem sa wifi-om. Koristim clody g3 2.1 rom i jako sporo mi se konektuje na wifi mrezu. Kad ukljucim wifi, otvori se prozorcic za dostupnim mrezama i onda oko 20-ak sekundi pise checking internet connection i tek onda se konektuje. Posle sveze instalacije roma konektovanje se vrsi u roku od par sekundi i onda posle par dana krene da zeza.
Ima li neka fora da se resetuje wifi ili nesto slicno? (probao sam sa wipe dalvik i cache ali ne pomaze).

Imam manji problem sa wifi-om. Koristim clody g3 2.1 rom i jako sporo mi se konektuje na wifi mrezu. Kad ukljucim wifi, otvori se prozorcic za dostupnim mrezama i onda oko 20-ak sekundi pise checking internet connection i tek onda se konektuje. Posle sveze instalacije roma konektovanje se vrsi u roku od par sekundi i onda posle par dana krene da zeza.
Ima li neka fora da se resetuje wifi ili nesto slicno? (probao sam sa wipe dalvik i cache ali ne pomaze).
Isti problem imam. I sa 2.0 i 2.1 i sa optimusom. To je najveca mana roma :D Da se preziveti :)

Koju Xcam korisititi uz 2.1 ?

XCam LG - for stock/unrooted G2
XCam LG - for stock G2 + 4kUHD video
XCam LG - for G2 using the advanced driver

predpostavljam 3cu opciju?

Ovde ti nisu isti uslovi za slikanje. Sa S3 si fotkao po dnevnom svetlu a G2 u sobi. Normalno je da ima više šuma.

Mislio sam generano. S3 imam vec 2 ipo godine. I jako sam odusevljen kamerom.
G2 sam vise uzeo zbog ekrana. Ali opet ako ispadne kamera bolja... to je sve plus!

Evo jos nocnih sa S3.

Prva low light sa upaljenim blicem druga izlazak sunca...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419636238624.jpg
    uploadfromtaptalk1419636238624.jpg
    1 MB · Pregleda: 255
  • uploadfromtaptalk1419636578395.jpg
    uploadfromtaptalk1419636578395.jpg
    861.3 KB · Pregleda: 248

tu nije nešto ok i mora da postoji rešenje.
sve g3 cloudijeve sam ispratio, 1sec, max 2sec treba

edit: a da se otvori podforum g2 camera!?

Poslednja izmena:
Imam ja isti problem sa wifi. 2 tp linka, d link i cisco. Na svim njima isto.

Evo probao sam i sa dorimanx kernelom i problem sa wifi je identican. Ne pomaze in opcija "clean wifi lease" u stweaks-u.

Vratio sam ga liku i on ga poslao na servis. Danas je gotov pa ce mi javiti sta je i kako je.
Zato sam pitao pre par stranica dal je moguce da postoje drajveri za cpu gpu kameru itd koji su van rumova?

Tesko. Verovatno i da postoje ne bi se manifestovalo kao zamrzavanje i restartovanje

Nemam pojma. Tako mi nesto objasnio. Iskreno me i briga. Bitno je da proradi.
Isto mi rece da ce da mi promeni imei. Hteo je ovaj sa kutije, al sam mu rekao da stavi neki iz Evrope.

Isto mi rece da ce da mi promeni imei. Hteo je ovaj sa kutije, al sam mu rekao da stavi neki iz Evrope.

Nisam siguran da je to legalno, ne bih se igrao sa imei brojem da sam na tvom mestu.
A i zašto bi on to menjao ako je telefon legalan?

Nemam pojma..
Trazio mi je sliku kutije gde je imei, i ja sam mu poslao i rekao da imei koji je na telefonu i na kutiji nisu isti..

Možda mu je menjana ploča, tj možda je već bio na servisu?

Ljudi imam da podelim dva zapazanja. Drug ima G2 sa Telenora, star oko 6 meseci, ja G2 star 3 nedelje sa VIP-a. Meni LG Official Suite ponudio update na verziju h, a njemu fabricka verzija b i ne nudi mu uopste update.
Druga stvar je da kod njega xdabbeb xcam settings ima podesavanja za saturation, ja mu prebacio tu aplikaciju, a kod mene nema opcija promene saturation. Ja imam CloudyG3 2.1.
Znaci da bolje radi na stocku.
I da kazem da sam dodao sa XDA skripte za poboljanje zvuka na slusalicama, radi perfektno. Zvuk je dosta bolji i kvalitetniji...

Sta si koristio za zvuk? Koristim Z1 paralelno sa g2 i na soniju je za jasnu nijansu bolni zvuk.

Nazad
Vrh Dno