Šta je novo?

LG G2

Uh . nemojte ovo bas tako javno. Nagovorim ga da izbaci i besplatnu verziju ili da se nadodaju druge metode plaćanja.

:) nema veze, u privatnom možeš sta hoćeš nego mislim da forum ima takva pravila pa da ne bi bilo ;)

Videcemo.. Onako kroz razgovor, lik mi je rekao da je njemu serviser rekao da su problem bili neki drajveri :/
Verovatno je morao da promeni imei i sta ja znam vec. Inace ti problemi sto se desavaju mogu biti vezani i za bateriju.
Jer kad ona izgubi voltazu ili sta vec telefon se gasi jer nema dovoljno struje.. Tako nekako mi je objasnio.
A kakav je telefon javljam vam sutra uvece.. Srecna nova godina :D

Meni je to sve vrlo sumnjivo ...
A i ti si sumnjiv kada ne tražiš nov telefon nego igraš kako on svira :D

Traži pare nazad ili potpuno ispravan telefon ...

@ Danilo.
Pa pricao sam sa njim, hteo sam da mi vrati pare ili da mi da drugi. I na kraju smo se dogovorili da ja njemu posaljem ovaj i da proba da ga popravi.
Ako ne uspe da vidimo sta cemo dalje. Lik je korektan. Malo sam se raspitao o njemu jer imam drugare u njegovom gradu. I jedan ga zna i kaze da je jako dobar covek.
Nikad nikog nije *****ao i da uvek izlazi u susret. Zato sam se i resio da mu posaljem telefon iako su pare kod njega.
Nosio ga je na servis i mozda me i laze sta je uradio da se ja ne bih uplasio i trazio samo pare. Ali ako telefon radi kao da je nov nemam brige. Uostalom videcu sutra.
Nije lako iskesirati 250e i njakati se oko ovakvih stvari, ali kad to prodje i telefon radi kako je ocekivano sve je na svom mestu :)

Svaki telefon pored ove baterije ima cmos bateriju. Ne zaboravite to.

Imao sam cloudy 2.0 i odlučim da uradim update , odradim posle titanum restore, i sad mi se konstantno pojavljuje "google play services has stopped"? šta se dešava?

Moze jedan brz i kvalitetan odgovor?

CloudyG3 2.1 vs CloudyFlex 2.7

kakav je CloudyFlex 2.7? Jel ga neko koristio? Vise mi se dopada zbog UI na slikama? Da li on ima opciju hide nav bar?

Poslednja izmena:
Pre bih napravio izbor između pardus 7.7 (STOCK) I Optimus G3 1.4.1.... + dorimanx kernel 9.4

Pa meni je najbitnije da je kamera sto bolja... Ne znam da li na tim romovima moze xdabbeb?

Probajte AICP lizalicu, ja sam pozitivno iznenadjen :) cak su i kameru sredjivali :) eo dve random slike
8bcb4bbeaeed296d80eba61ebd6e90ad.jpg

7f0e9531d9f1fe2ea2ef51914986293d.jpg

@cvejk
Dobre su slike, jel ima neki bugova na tom ROM-u? Osim onih standardnih za lolipop memory leak itd...

Vrh Dno