Šta je novo?

LG G2

@krele90
Radi oko 24h i ovakvo je stanje uz vise nego standardno koriscenje, juce od 13h do 19h bio na cellular data ostalo wifi. Bez bagova (ja ih jos nisam nasao). U pitanju je nightly 3012. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420024732031.png
    uploadfromtaptalk1420024732031.png
    102.6 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1420024748580.png
    uploadfromtaptalk1420024748580.png
    198.5 KB · Pregleda: 208
Nemam pojma.. Sve radi super osim kamere.. koja zabode posle 2-3 slike.. :/
El ima neki fix za to. Ili bilo kakav fix uopste da mogu da ubacim na ovaj fabricki rom?

El ima neki fix za to. Ili bilo kakav fix uopste da mogu da ubacim na ovaj fabricki rom?
Ima fix - druzeVratiPare.apk, nije od xdabbeb al radi provereno ;)

Oprostite na spam-u :)

Svaki telefon pored ove baterije ima cmos bateriju. Ne zaboravite to.

ja moj g2 rastavljao na sastavne delice i ne videh je nigde...

ps juce mi g2 mi misteriozno proradio na kratko...znaci zakljucam otkljucam...kako god...i radi...
al na kratko posle opet poceo da se koci nakon screen off...

znaci lcd ispravan...touch kao youch ispravan...nesto mora da je neki kablic u prekidu...kako to provaliti pitaj Boga...:eyebrows:

Ma ja ne mogu vjerovati, taj te levati gadno. Pokaži mu uživo da vidi, nek ti vrati lovu, uzmi drugi koji je OK. Ili nek ti vrati dio novaca kao naknadu pa naruci kameru na ebayu

+1
ne znam zasto si uopste ulazio u pricu oko servisa i popravke...
telefon ne radi - pare nazad i kraj!!!
ps. mali off, da li je neko kupovao telefon od smiljane iz subotice na k-p?
verovatno ce moj g2 da ide zeni pa sada gledam za sebe nesto... konkretno g pro 2...

ja moj g2 rastavljao na sastavne delice i ne videh je nigde...

ps juce mi g2 mi misteriozno proradio na kratko...znaci zakljucam otkljucam...kako god...i radi...
al na kratko posle opet poceo da se koci nakon screen off...

znaci lcd ispravan...touch kao youch ispravan...nesto mora da je neki kablic u prekidu...kako to provaliti pitaj Boga...:eyebrows:
Mora imati. Ako je nema, onda je u sklopu baterije. Takav im je princip.

Ja sam isto za G pro 2 se cuo sa tom smiljanom, nije ni evro htela da skine (ja hteo 2 da uzmem, tj. drug i ja). Ipak smo odlucili za g2 i uzeli u Bg. Njena prica sa garancijom mi je bila vrlo labava. Najbolje uzmi iz grada odakle si.

Dorimanx 9.5 LG G2 D80*ALL! F320 LS/VS980 L01F.Trebalo bi da je frisko.Ja flesovao na OptimusG3 Rom V1.4.1.Jel treba neka dodatna podesavanja.Pojavila mi se ikona Synapse i STweaks ali ne smem nista da diram.

Eto cisto uputno sam poslao mail Meso servisu ovlašćenom za LG. I oni su mi rekli da je to 100% softver. I rekli mi da je to 2000din.

Na ovom dijelu foruma ne prodje dan a da netko ne flasha softver. Ako su ti već stavljali softver znaci da nije do njega. Koliko je to u Eurima?

Hardware 100%. Znam da kad mi se na z1 zeznula kamera bilo je to.

Hah.. Telefon mi bio na 40% baterije. Cujem se sa likom i kaze mi da napunim telefon do 100% i da ga probam.
Evo upravo se napunio i uzeo sam da slikam i ni jednom nije zabo. Dal je moguce da je do baterije :/

Pa moguće je svašta ali to nigde ne piše. Ovo što je napisao nije moguće na ispravnom telefonu.

To bi bilo kao da dolazi do kratkog spoja. Pa pri odredjenom nivou bat pocinje da ima uticaja. Msm tako je zvucao taj prodavac. Ne ispustaj kameru iz ruku. Slikaj do iznemoglosti sa svim mogucim podesavanjima. Ne sme da zabode.

Telefon zabode i posle par sekundi se restartuje. Mozda baterija nema dobar napon posle odredjene potrosnje.

To bi bilo kao da dolazi do kratkog spoja. Pa pri odredjenom nivou bat pocinje da ima uticaja. Msm tako je zvucao taj prodavac. Ne ispustaj kameru iz ruku. Slikaj do iznemoglosti sa svim mogucim podesavanjima. Ne sme da zabode.

To i radim. I ovo pisem sa telefona. Inace jako brzo opada baterija. 6% opala za nekih 10ak minuta.

Nazad
Vrh Dno