Ovo potpisujem, vecito glava mutnaPo noći je slika takva kakva je. Da je phone za slikati djecu...ne.
Ovo potpisujem, vecito glava mutnaPo noći je slika takva kakva je. Da je phone za slikati djecu...ne.
1+Ovo potpisujem, vecito glava mutna![]()
Lol![]()
Naravno sada ocekuj report moderatorima od strane djilka![]()
Voli da tužaka - i pre je to radio
@shomakt - ako hoćeš da središ sliku - npr kontrast, saturaciju imaš i dodatna podešavanja - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings&hl=en
vapa032 nisi u pravu !
Reci koji je to telefon savršen i na kome ne treba ništa menjati ?
Đilkoš je običan trol koji ide na cecine koncerte , a na forumu otvara temu Viper4Android jer ima istančan sluh
Ne nasedajte na provokacije![]()
Nema savrsenog telefona,niti sam ja to negde napisao.Radi se o tome da se jedino u ovom delu foruma nikad nije smelo napisati nesto lose o G2 a da te ne lincuju.
Ako si na stock 20h prvo ubaci ovo: https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655041675 i ovoAjmo se vratit temi i prestat trolat....
Tko ima kakav savjet za video i problem sa njim
Ako mislis na kameru fix to se ne raspakiva vec se flesuje preko twrp recovery-a a drugi se samo posle instalira normalno jer je apkSta radim sa ovim prvim gde ga raspakujem?
Mozda tebi druze nesto nije u redu sa kamerom kad po tvojoj prici tako ocajno slika ajde ako nije problem uslikaj nesto pa postavi jednu sliku ovde.sve je to lepo ali na samsungu ciljas i okines i nema lagova i brljotina na slici... cak kada i manual focus koristim nije to to... skinuo sam cloudy g3 rom i root da mu uradim pa i na kraju da mu turim MIUI cisto da isprobam, kada sam imao s3 flashovao sam ga 100 puta sa svakojakim romovima i verzijama iz dana u dan... nije me mrzelo. objektivno nisam ocekivao ovo od g2. nemam zamerku na nista drugo osim kamere, *** znam da kamere sa phona nisu za slikat professionalno ali BRATE !!!! ja ne mogu da verujem sta su uradili majmuni iz lg*a sa kamerom. kako ih nije sramota. kao da koristim deciji Samsung Galaxy Fit!!! ovo nisam video ocima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari