Ovo potpisujem, vecito glava mutna 🙂Po noći je slika takva kakva je. Da je phone za slikati djecu...ne.
Ovo potpisujem, vecito glava mutna 🙂Po noći je slika takva kakva je. Da je phone za slikati djecu...ne.
1+Ovo potpisujem, vecito glava mutna 🙂

Lol 🙂
Naravno sada ocekuj report moderatorima od strane djilka 🙂
Voli da tužaka - i pre je to radio 😀
@shomakt - ako hoćeš da središ sliku - npr kontrast, saturaciju imaš i dodatna podešavanja - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings&hl=en
vapa032 nisi u pravu !
Reci koji je to telefon savršen i na kome ne treba ništa menjati ?
Đilkoš je običan trol koji ide na cecine koncerte , a na forumu otvara temu Viper4Android jer ima istančan sluh 😀
Ne nasedajte na provokacije 😉
Nema savrsenog telefona,niti sam ja to negde napisao.Radi se o tome da se jedino u ovom delu foruma nikad nije smelo napisati nesto lose o G2 a da te ne lincuju.
Ako si na stock 20h prvo ubaci ovo: https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655041675 i ovoAjmo se vratit temi i prestat trolat....
Tko ima kakav savjet za video i problem sa njim
Ako mislis na kameru fix to se ne raspakiva vec se flesuje preko twrp recovery-a a drugi se samo posle instalira normalno jer je apkSta radim sa ovim prvim gde ga raspakujem?
Mozda tebi druze nesto nije u redu sa kamerom kad po tvojoj prici tako ocajno slika ajde ako nije problem uslikaj nesto pa postavi jednu sliku ovde.sve je to lepo ali na samsungu ciljas i okines i nema lagova i brljotina na slici... cak kada i manual focus koristim nije to to... skinuo sam cloudy g3 rom i root da mu uradim pa i na kraju da mu turim MIUI cisto da isprobam, kada sam imao s3 flashovao sam ga 100 puta sa svakojakim romovima i verzijama iz dana u dan... nije me mrzelo. objektivno nisam ocekivao ovo od g2. nemam zamerku na nista drugo osim kamere, *** znam da kamere sa phona nisu za slikat professionalno ali BRATE !!!! ja ne mogu da verujem sta su uradili majmuni iz lg*a sa kamerom. kako ih nije sramota. kao da koristim deciji Samsung Galaxy Fit!!! ovo nisam video ocima...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari