Šta je novo?

LG G2

Djilkos je u pravu.Vrlo mali broj kupaca menja romove,(nema ni vremena , ni znanja),citaju nase postove i ocekuju cuda od telefona koji od proseka oskace samo odlicnom baterijom.Mnogi su ovde,na forumu promenili 50 romova da bi sredili telefon da bude onakav kakav je trebao izaci iz proizvodnje.Necu da pisem sada o nedostacima jer ima clanova koji ce odmah da me napadnu,jer na ovom delu foruma ne smes biti objektivan.Odmah ti prikace ruzne reci.

vapa032 nisi u pravu !
Reci koji je to telefon savršen i na kome ne treba ništa menjati ?

Đilkoš je običan trol koji ide na cecine koncerte , a na forumu otvara temu Viper4Android jer ima istančan sluh :D
Ne nasedajte na provokacije ;)

Poslednja izmena:
Lol :)
Naravno sada ocekuj report moderatorima od strane djilka :)

Stavio sam CloudyG3_2.1 i Xcam bez drivera samo aplikacija kako me savjetovao bender i stvarno nemam zamjerke na fotke po lošem osvjetljenju, fokusira brzo i fotke su zadovoljavajuće prije G2 sam imao Xperiu Z i mogu reći da G2 radi bolje fotke po noći od xperie Z jedino ne kužim zašto kada snimam video događa mi na trenutke kao da preskoci tj. zatrzava ali nije drop frejmova nego kao da na sekundu stane sa snimanjem pa nastavi....ali nije tako uvjek...imali još netko tih problema. Taj problem sa videom se dešava i kad snima po danu i po mraku tako da nije do shutter speed-a nego očito neki bug koji vjerojanto treba rješiti sa nekim fixom :)

evo za usporedbu fotkano u istoj prostoriji sa lošim osvjeljenjem i puno dima

Fotkano sa Xperiaom Z ZDSC_0041.jpg

Fotkano sa G2 20141225_224754.jpg

Razlika je u nijansama Xperia nabrijava boju i nekako mi je zrnatija slika dok Lg ima realne boje ...

procjenite sami!!!!!

vapa032 nisi u pravu !
Reci koji je to telefon savršen i na kome ne treba ništa menjati ?

Đilkoš je običan trol koji ide na cecine koncerte , a na forumu otvara temu Viper4Android jer ima istančan sluh :D
Ne nasedajte na provokacije ;)

Nema savrsenog telefona,niti sam ja to negde napisao.Radi se o tome da se jedino u ovom delu foruma nikad nije smelo napisati nesto lose o G2 a da te ne lincuju.

Nema savrsenog telefona,niti sam ja to negde napisao.Radi se o tome da se jedino u ovom delu foruma nikad nije smelo napisati nesto lose o G2 a da te ne lincuju.

To je jednostavno za objasniti kada nešto kupiš i prije toga očekuješ puno od toga a na kraju se razočaraš ne mozeš sam sebi priznati i prihvatiti činjenice a pogotovo drugima......Eto ja sam razočaran sa telefonom zbog kamere ali uspio sam srediti da radi dobro, još da video sredim da ne zastajkuje i trza mogao bi reći da je telefon super ali ovako ne...no meni je to ionako zanimacija istraživati pokušati rješiti problem, ali razumijem ljude koji kupe aparat i hoće da radi i nemaju vremena ni želje za pročitati 1000 stranica foruma da bi rješili problem...nemojte me sad poljuvati nego prihvatite kao i ja činjenicu da telefon ima problema sa kamerom i da puno lošiji aparati imaju puno bolju kameru bez raznoraznih fixeva. Meni je veći problem od laga kamere dropanje frejmova u videu i preskakanje i opet kažem da puno lošiji aparati to odrađuju bolje....

Drugari. Pitanje jedno onako laicki. Da li postoje neki drajveri za telefon koji se ubacuju u sistem za rad kamere gpu-a, itd a da ne zavise od rumova i rikaverija?

@shomakt Ti si lepo rekao šta ne valja.
Neki ljudi to tako loše nakucaju da često ispadne kao da smo svi mi *****i što koristimo ovaj telefon. I normalno je da će onda da radi linč! :)

Ajmo se vratit temi i prestat trolat....

Tko ima kakav savjet za video i problem sa njim

To sve imam i sve funkcionira ok sa fotografijama....meni je problem u videu a to sam primjetio da svi imaju i mislim da tome nema popravka....usput ak netko ima link ta skinut 20h rom

sve je to lepo ali na samsungu ciljas i okines i nema lagova i brljotina na slici... cak kada i manual focus koristim nije to to... skinuo sam cloudy g3 rom i root da mu uradim pa i na kraju da mu turim MIUI cisto da isprobam, kada sam imao s3 flashovao sam ga 100 puta sa svakojakim romovima i verzijama iz dana u dan... nije me mrzelo. objektivno nisam ocekivao ovo od g2. nemam zamerku na nista drugo osim kamere, *** znam da kamere sa phona nisu za slikat professionalno ali BRATE !!!! ja ne mogu da verujem sta su uradili majmuni iz lg*a sa kamerom. kako ih nije sramota. kao da koristim deciji Samsung Galaxy Fit!!! ovo nisam video ocima...

Hocea da kazes da i sa g3 romom i fixom imas zamerke na kvalitet fotografija.

Ljudi budimo realni ja dam imao samsunga s2 pa xperiu z i teska srca moram priznat da u low light okruzenju g2 fotka losije ili moras podesavat da bi ispala fotka dobra a o videu da ne pricam.....

sve je to lepo ali na samsungu ciljas i okines i nema lagova i brljotina na slici... cak kada i manual focus koristim nije to to... skinuo sam cloudy g3 rom i root da mu uradim pa i na kraju da mu turim MIUI cisto da isprobam, kada sam imao s3 flashovao sam ga 100 puta sa svakojakim romovima i verzijama iz dana u dan... nije me mrzelo. objektivno nisam ocekivao ovo od g2. nemam zamerku na nista drugo osim kamere, *** znam da kamere sa phona nisu za slikat professionalno ali BRATE !!!! ja ne mogu da verujem sta su uradili majmuni iz lg*a sa kamerom. kako ih nije sramota. kao da koristim deciji Samsung Galaxy Fit!!! ovo nisam video ocima...
Mozda tebi druze nesto nije u redu sa kamerom kad po tvojoj prici tako ocajno slika ajde ako nije problem uslikaj nesto pa postavi jednu sliku ovde.

OK, G2 ima losiju kameru od bilo kog Samsunga i da zavrsimo sa tim. Ljudi ako hocete da slikate nikako nemojte da kupite G2. Samo Samsung.

Ma pusti priču. Imam S2 i nisu bolje slike u lošijim svetlosnim uslovima od G2.

Slike sa G2..
http://i679.photobucket.com/albums/vv160/mr-shane/2014-12-21190716_zps16706fc1.jpg~original
http://i679.photobucket.com/albums/vv160/mr-shane/2014-12-20214658_zps58d1fc85.jpg~original

Slike sa Nokie n9
http://i679.photobucket.com/albums/vv160/mr-shane/14110136_zps01ef43dc.jpg~original

http://i679.photobucket.com/albums/vv160/mr-shane/14110103_zpsd6ba5880.jpg~original

Slike sa Galaxy S3
http://i679.photobucket.com/albums/vv160/mr-shane/2014-10-19173002_zps72a376a2.jpg~original

http://i679.photobucket.com/albums/vv160/mr-shane/2012-08-25120524_zps01e5db50.jpg~original

Po mom misljenju Galaxy S3 bolje pravi fotke od G2. Tj dosta manje suma i bolje pogadja boje.
Ali kad mi bude stigao G2 sa servisa instaliracu ovaj Fix, i videcemo sta i kako.
Nokiju N9 trenutno koristim jer mi je S3 bez ekrana, a G2 na servisu.
Ali inace i ona pravi okej fotke. Malo tamne ali je dobro.

Slike su ti stvarno dobre, meni stize G2 u ponedeljak.Cim se snadjem da ubacim G3 claudy sam ili nekog da mi to odradi testiracu kameru.

^ +1

Nazad
Vrh Dno