Šta je novo?

LG G2

jesam i kupio g2, veceras da slikam u sobi decu on fokusira vecnost, hajd sto fokusira kamera ima lag i nije mi bas slika kako treba. ovo stvarno nisam ocekivao od ovakvog telefoan. ostalo je sve ok ali kamera ... majko mila

G2 je poznat po slabom fokusu u tamnijim uslovima. Rešenje je ili cloudy rom ili camera fix, mislim da je objašnjenje na prvoj strani

@cvejk, probao sam sa update touch firmware, čekao 10 sekundi i više i ništa.
@Zulu 92 , nisam rootovao telefon niti bilo šta softverski dirao. Kad sam ga kupio, bio je već updateovan na 4.4.2.

s obzirom da sam imao s2, s3, s4, note2, note3 ... ovo je najgora kamera koju sam video... sramota !!! ubi mi merak...

Kakav je note 3 u poredjenju sa g2? Ako ne popravi lik ovaj fon sto sa muzeo mozda cu mu doplatiti i uzeti n3. Pa me zanimaju razlike.. Tj vise fizicke nego softverske.

s obzirom da sam imao s2, s3, s4, note2, note3 ... ovo je najgora kamera koju sam video... sramota !!! ubi mi merak...

stock kamera je q....

root-uj fon i instaliraj ili rom ili fix pa reci opet...upravo rade kontra stvari---brze fokusira i manje suma...

@cvejk, probao sam sa update touch firmware, čekao 10 sekundi i više i ništa.
@Zulu 92 , nisam rootovao telefon niti bilo šta softverski dirao. Kad sam ga kupio, bio je već updateovan na 4.4.2.
Ajd probaj da reinstaliras sistem? Ili ubaci g3 rom. Deluje mi ipak kao softverski problem. Ubaci g3 rom, pa vidi desava li se. Ako se desava i dalje onda nije softver logicno.

ovo mi oci videle nisu do sada. iz samsung tabora sam presao na lg g2. d802. KAMERA KATASTROFA!!!! Lag je neverovatan. lowlight focus i slikanje katastrofa... iz vaseg iskustva sta da odradim konkretno?

Ako ti je važna kamera nisi trebao sa Samsunga ići na LG...

Bas toliko lose? Pa nije toliko losa kamera, mozda ne znas da slikas...Jesi konacno prodao S4?

To je ono što sam pričao. Treba da popravljas telefon da bi ti kamera radila i opet neće biti to ti... Ja sam se najviše razočarao u G2 zbog kamere, zato je i otišao. Sve ostalo u vezi telefona mogu da kažem jaka osmica, 8.5...

Kakvo znanje ti treba da upalis kameru i pritisnes dugme za slikanje?

Ma G2 je i za S4 pojam, a ne za S2-u koju čovek spominje :)

G3 softver, garancija, baterija, još uskoro lollipop - mašina :)

Imao sam prilike da drndam g3 sa famoznim g3 softverom.. Ono je blago receno jeza kako radi mob,koliko sece iskrvarile su mi oci bukvalno..

Da li g2 sa tim g3 romom radi fluidnije od same g3 ?

Radi lepo, vrv jer je fullHD rezolucija...
I baterija je bolja na G2-i takođe zbog toga :)

Pozdrav svima..pročito sam skoro sve stranice na ovoj temi, rootao aparat. probao OptimusG3 V1.4.1 i CloudyG3_2.1 stavljao xdabbeb-ove i benderovu aplikaciju.....i sada nakon hrpu pokusiranja više nisam ne znam koja ja najbolja solucija i koji je najbolji rom pa eto molim Vas za savjet uglavnom sada sam na CloudyG3_2.1 romu...i ako ostanem na njemu jel trebam onaj xdabbeb_camera_binaries stavljat i xcam ili ne... Uglavnom bitna mi je jako kamera pa tako bi htio najbolju kombinaciju sa nekim dobrim romom.......

molim savjete

Koliko znam, od navedenog sto si spomenuo samo skini xcam i xcam settings (potrudi se da ih nadjes) i to bi bilo to. Meni modovana kamera ne radi sa stock camera aplikacijom sa CloudyG3 2.1, tj. ne moze da se pokrene. Sa xcam xdabbeb-ovom kamera mi radi super...

Koliko znam, od navedenog sto si spomenuo samo skini xcam i xcam settings (potrudi se da ih nadjes) i to bi bilo to. Meni modovana kamera ne radi sa stock camera aplikacijom sa CloudyG3 2.1, tj. ne moze da se pokrene. Sa xcam xdabbeb-ovom kamera mi radi super...

čak sam kupio xcam settings e sad koji xcam da skinem tamo na xda imam 3 pretpostavljam onaj zadnji Screenshot_1.png

Pa treci, lepo pise na toj strani...Ili dole na stranici nadjes v4 za portovani G3 rom i flesujes kroz TWRP...

U xcam settings ovako:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419490676751.png
    uploadfromtaptalk1419490676751.png
    204.5 KB · Pregleda: 201
  • uploadfromtaptalk1419490690091.png
    uploadfromtaptalk1419490690091.png
    127.3 KB · Pregleda: 195
Ako ti je važna kamera nisi trebao sa Samsunga ići na LG...

To je ono što sam pričao. Treba da popravljas telefon da bi ti kamera radila i opet neće biti to ti... Ja sam se najviše razočarao u G2 zbog kamere, zato je i otišao. Sve ostalo u vezi telefona mogu da kažem jaka osmica, 8.5...

Kakvo znanje ti treba da upalis kameru i pritisnes dugme za slikanje?
Dokle vise....

Hocete dobru kameru kupite iphone :)

Inace pricate o tim modifikacijama kao da se to radi na nekoliko dana. Dok mi je g2 bio primarni instalirao sam 1.5 cf i nisam ga menjo a fotke su bile fenomenalne. Cak g2 pravi bolje sm klipove od iphona, klipovi imaju vise detalja.

Trenutno sam zbog posla na iphone ali se vracam na g2 ;)

Vrh Dno