Šta je novo?

LG G2

Bitno je da nisam tehnicki neobrazovan i da kapiram sta predstavljaju osnovni pojmovi. Backup sam odradio, a sada cu i ovo ostalo, mozda je jedini problem taj 20g, ali videcu.

Bitno je da nisam tehnicki neobrazovan i da kapiram sta predstavljaju osnovni pojmovi. Backup sam odradio, a sada cu i ovo ostalo, mozda je jedini problem taj 20g, ali videcu.
na 20 g su nesto drndali izgleda pa towel root nece ali kad vratis na 20 f sigurno radi pa mozes i tako

Towelroot radi samo na kernelima od pre 3 juna 2014, znaci svi koji su posle napravljeni na njima ne radi towelroot.

To sto ti hoces imas u "LG TV remote" aplikaciji za tv posle 2012(ili 2013) na play store. Ako su ti tv i tel povezani na isti wifi u aplikaciji imas opciju pretrazi i naci ce tv, izaberes ga i to je to...ako ti tel ne vidi tv proveri na tvu da li ima izlaz na net, settings pa na dnu koferce pa na check network status, da li mozes na net,YT i sl...

To je ova aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.app1
Radi sve kako treba.
Hvala ti puno. :happy:

Da postavim jedno pitanje vezano za Quick remote. Imam LG TV, kupljen pre nekoliko godina. Naravno, nije smart. Koristim na njemu USB za puštanje filmova. Tada nisu prodavali sa otključanim USB, pa sam ga otključao pomoću Nokie i aplikacijom Psiloc_irRemote. Šta me zanima, da li se može pomoću ovog daljinca na G3 romu ući u podešavanja na mom TV? Pomoću aplikacije normalno mi rade sve komande, Power, volume i ostalo, ali ne znam kako da pokrenem komandu za ukucavanje passa za ulazak u servisna podešavanja. Staru Nokiu namam više, tako da...

Испробавам ову xcamera и нешто не видим побољшање, чак напротив. Фотке са блицом су превише али баш превише осветљене (на стоку Cloudy 2.0 су боље а не приметим да је брже окидање). Ноћне без блица су му осетно боље са сток камером и у детаљима и у топлоти снимка. Купио сам и ону апп за сетовање али не успевам да поправим ништа (ово је вероватно до мене). У чему је предност ове камере? Да није видео, њега нисам тестирао.

Jeste video je bolji, frejmovi sa xcamerom su bolji u zatvorenim prostorijama i low light, sa xcamerom su frejmovi uvek oko 30

Dobio sam kod za otkljucavanje sima.
Gdje, kako da unesem taj kod.
Imam NCK i SPCK kodove.
Sta sa tim?
Malo *****no pitanje, al ***.

Instalirao sam tweaksbox evo shta kaze

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415203942301.png
    uploadfromtaptalk1415203942301.png
    251.5 KB · Pregleda: 214
Momci,ubacio sam CloudyG3 2.0 pre nekoliko dana,i zadovoljan sam.
Sad bi da ubacim xCam,pa me interesuje koja verzija odgovara,dal moze ova najnovija,gde se instalira apk?!

Hvala

Normalna instalacija, skinesh apk i instalirash, mnogo je bolja kamera ima vishe i frejmova a i vishe opcija :)

Za instalaciju LiquidSmooth rooma piše da treba uraditi Wipe Data / Factory Reset, kao i Wipe Cache & Dalvik Cache, dok ništa ne piše za System i Data. Zar ne bi trebala čista instalacija?

Ubacio sam CloudyG3 rom, i za sada utisci nisu loši, videćemo kako će baterija da se pokaže, ali mi se čini da je vuče i više nego što treba. Na koji pouzdan način da utvrdim da li je sve kako treba ili mi ipak baterija curi više nego što treba, tj. koliko vi izvlačite i kojom apk da pratim trošenje i ono što je troši? To je to za sada. :D

Ubacio sam CloudyG3 rom, i za sada utisci nisu loši, videćemo kako će baterija da se pokaže, ali mi se čini da je vuče i više nego što treba. Na koji pouzdan način da utvrdim da li je sve kako treba ili mi ipak baterija curi više nego što treba, tj. koliko vi izvlačite i kojom apk da pratim trošenje i ono što je troši? To je to za sada. :D
meni je u proseku drzala dva dana

I meni, par sati... :D
99f414a3a3e0ab57f079b45e89dca556.jpg

530413f50cc38a63e4aadf47f5b389bf.jpg

jesi napravio clean install?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno