Šta je novo?

LG G2

Pa da -
A6WTBK - 6WT/CHUNGHWA TELECOM_16G(TAIWAN)

Ovi preko operatera Mađari, drugi kupljeni u radnjama Tajvanci :)

Pa da -
A6WTBK - 6WT/CHUNGHWA TELECOM_16G(TAIWAN)

Ovi preko operatera Mađari, drugi kupljeni u radnjama Tajvanci :)
Ma neću da vraćam na stock,samo sam hteo da znam, ako zatreba. Sve radi kao sat na G3 roomu. Ako sam dobro shvatio, i Cloudi i Optimus su romovi na bazi stocka, pa ispada da su i oni stock? Pitam,jer vidim da neki fiksevi mogu samo na stock,pa mi nije jasno da li može na moj G3 room? I da, negde vidim da može da se vrati na stock pomoću zip fajla u TWRP,jel može tako,ili isključivo preko tvog objašnjenja?

Vraćanje na stock android isključivo na onaj način sa KDZ fajlom ...

G3 v2.0 rom je softver sa G3 telefona, dakle isto LG stock android samo mnogo bolji nego onaj koji dolazi sa našim telefonom ;)

Ako hoćeš čist android probaj ovaj rom što bender_007 koristi - Liquid (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698966) ili ParanoidAndroid, CyanogenMod rom ...

Poslednja izmena:
Vraćanje na stock android isključivo na onaj način sa KDZ fajlom ...

G3 v2.0 rom je softver sa G3 telefona, dakle isto LG stock android samo mnogo bolji nego onaj koji dolazi sa našim telefonom ;)

Ako hoćeš čist android probaj ovaj rom što bender_007 koristi - Liquid (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698966) ili ParanoidAndroid, CyanogenMod rom ...
Imam backup Mahdi room pa povremeno odem na njega, ali je Cloudy zakon. Optimusa nisam probao,vidim da se piše da je slabiji. Kad nadjem vreme,probaću ovaj Benderov.

bender_007 da li liquid 1.11.14 rade senzori ili koristis verziju 10.10.14

Pa već sam napisao kako se instaira ...
Pobrišu se svi drugi remote programi (uključujući onaj što dolazi sa g3 romom) - Force stop, Clear data, Uninstall...
Skinu ova dva fajla sa linka i prebace na telefon - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965
Reboot to recovery - tamo prvo flešujte ovaj QRemote_uninstall.zip za svaki slučaj, kada završi samo wipe Dalvik cache i Cache & opet restart u rikaveri ...
Sada samo flešujte QRemoteG2.zip i isto kao u prethodnom slučaju wipe Dalvik cache i Cache za svaki slučaj.

Prosto je - 2 minuta posla :)

Ovo gore flešovano je 100% G3 QuickRemote aplikacija, a onu verziju sa G3 roma je Cloudyfa dorađivao, ali očigledno nedovoljno dobro čim nema nekih uređaja :D

Добијам ово,
Screenshot_16.png
него написао си да бришем апп. Како, ја сам имао само ону деактивацију пошто је системска апп!?

App se brise najlakse iz link2sd. Pricam za sistemske, root je neophodan naravno.

bender_007 da li liquid 1.11.14 rade senzori ili koristis verziju 10.10.14

koristim 27.10 :) - on je povukao build jer ne radi (zapravo radi JEDINO na nasem d802 a ostali ne.)

Sad senzori rade na svemu osim d802 :/

link

ovo su i gapps i liquid 27.10. raspakiraj prvo, unutra su onda 2 zipa

Poslednja izmena:
koji camera mod bi trebalo da radi sa cloudy romom?probala sam ovaj sa op 4.0.0 al nece da se pokrene camera uopste

Isti slucaj i kod mene

Добијам ово,
Pogledajte prilog 153518
него написао си да бришем апп. Како, ја сам имао само ону деактивацију пошто је системска апп!?

Ne znam gde grešite, ja koristim G3 v2.0 rom, TWRP rikaveri i ovaj program za brisanje aplikacija - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox

865df5f6dcefedf4409a89bac8aab713.jpg

Ne znam gde grešite, ja koristim G3 v2.0 rom, TWRP rikaveri i ovaj program za brisanje aplikacija - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox

865df5f6dcefedf4409a89bac8aab713.jpg
To je to, morala je originalna da se obriše. Jesi to napisao ali si trebao da akcentuješ pošto je podrazumevalo još u dodatni korak korišćenja treće app za brisanje sistemskih app (za nas nubove). Hvala.
Sada mi se pojavio Crypton u tv-ima ali vidim da u osnovnom meniju fale klima uređaji i čini mi se još jedna stavka.
Koji koraci su za ovo za nas na Cloudy 2.0? I da li je ovo dodatna kamera app ili menja originalnu?
Ovo?
46acf4148878aaaabf79b6c8433d2c9e.jpg

Poslednja izmena:
Evo da malo bolje otkucam. :)
LG je napravio "magični" daljinski pomoću koga se lakše upravlja TV-om. Ima u sebi senzor pokreta i kada se daljinski uperi prema tv-u, pojavi se kursor na ekranu. Način upotrebe je sličan kao sa mišem na računaru. Upravljate kursorom, klikćete, skrolujete sa točkićem... E, ja to slično hoću da radim sa telefonom. Telefon nema taj senzor ali sa aplikacijom "Quick remote" trebalo bi da omogući nešto poput touchpad-a, kako bi se upravljalo sa kursorom, i da omogući unos teksta sa tastaturom. Unos teksta mi je bitniji.

Ne uspeva da mi vidi TV na istoj mreži pa sam zato pitao da li je neko uspeo da poveže.
To sto ti hoces imas u "LG TV remote" aplikaciji za tv posle 2012(ili 2013) na play store. Ako su ti tv i tel povezani na isti wifi u aplikaciji imas opciju pretrazi i naci ce tv, izaberes ga i to je to...ako ti tel ne vidi tv proveri na tvu da li ima izlaz na net, settings pa na dnu koferce pa na check network status, da li mozes na net,YT i sl...

Ok, hvala. Uspeo. Da li možda postoji način da se ova xcamera pali dužim pritiskom na vol down (dok je telefon zaključan) umesto stock kamere?

To je to, morala je originalna da se obriše. Jesi to napisao ali si trebao da akcentuješ pošto je podrazumevalo još u dodatni korak korišćenja treće app za brisanje sistemskih app (za nas nubove). Hvala.
Sada mi se pojavio Crypton u tv-ima ali vidim da u osnovnom meniju fale klima uređaji i čini mi se još jedna stavka.

E *** sad, ima milion aplikacija za tu namenu, ne mogu ja da pričam ko će koju da koristi, eto predložio ti je Zulu 92 na prethodnoj stranici jednu od njih :)

Važno je da to sad radi - nema klime, ali imaš universal remote pa možeš da napraviš ...
Tako je na G3 telefonu, ne znam što su izbacili klima uređaje :)

Poslednja izmena:
Zato sto g3 ima opciju da greje, a sa L ce imati i da 'ladi :D Predstavice tu opciju kao skrivenu kad samsung otkrije s7 ultra mega giga omega :D

Ako si na g3 romu g3 tweaksbox ako si na stock onda g2 tweaksbox.

Odlucio sam da ubacim g3 rom, pa me zanima na koji nacin da rutujem telefon, verzija softvera je 20g. Probao sam stumproot i towelroot ali bezuspesno.

Bre, po prvi put radim i rutovanje i flesovanje, jer mi je ovo prvi android telefon, tako da mi je svaki savet dobrodosao. Hvala vam puno.

Nazad
Vrh Dno