ja sam neki dan nekoliko puta kdz-ovao i kad vratim uvek mi pisalo unrooted-uradim factory reset i nema greske uvek pise rooted-valjda je to taj propust o kom je pisao bender-a inace bas lepo radi 20 g i ostavicu ga dok ne izadje nesto novo-imao sam problem jedino sa knock off i knock on ali je nestao posle zadnjeg kdz-ovanja i jos uvek sve lepo radi-i kad se kdz-uje na jelly isto posle factory reset pise rootedNisam to testirao, ali ako se nosi telefon u servis radi ostvarivanja garancije odradiš ovo sve gore i to je to!
Nema potrebe da biješ više puta factory reset, a i osim toga nemaš ni root ni recovery![]()
Pa njega i koristim, probaj g3 kameru njegovu stock u full hd 30fps odaberi znaci meni tu padaju frejmovi na 23 a kad izaberem uhd tu je normalno oko 30 to je bagSređena je - samo instaliraj G3 v2.0 rom ...
Evo da malo bolje otkucam.A šta ti je tačno magic remote funkcija i kako se aktivira? Malo je nejasno, ja imam LG sa magic remote i on se ne aktivira, sem prvi put al ajde
Ako mislis da mrdas kursor nece da moze jer to radi na drugom principu.
Pa njega i koristim, probaj g3 kameru njegovu stock u full hd 30fps odaberi znaci meni tu padaju frejmovi na 23 a kad izaberem uhd tu je normalno oko 30 to je bag
Ma i preko dana padaju frejmovi na g3 kameri dok je na xcameri to sve sredjeno, al me nervira shto ne nameste to na g3 kameri to kad bi namestili bio bi rom perfektan bolji nego na g3 telefonuSlabo koristim video - ono što sam snimao 1080p@ 30fps mi je i više nego odlično bilo ...
Upravo skidam na računar fullHD film koji ima 23.976 fps tako da mi je ta priča o padu frejmova u mraku totalno nebitna.
Što se tiče slika sa G3 romom - fokus dobro radi i slike su odlične cheers
1. Ako sam dobro razumeo, prva operacija vraća mobilni na stock, a onda odraditi drugu, da bi se izbrisao root, koji se vrati factory resetom? I da, posle factory reseta opet piše root, ali, da li to znači i da je rootovan ili postupak treba ponovo raditi? 3. Kako da znam za koju zemlju je moj G2, kada radim 2. operaciju? 4. Na G3 roomu sam, sve radi super, ali da znam i ovo. Nemam garanciju, kupio sam ga na crno bez ikakve garancije u aprilu i da kucnem u drvo!Rešava sve cloudy v2.0 G3 rom - juče morao da vratim telefon da bude unroot i usput probao 20G stock Android ...
Ljudi moji koja je to tuga, koliko ružnije izgleda - ikonice šarene, fokus kamere i dalje ima problem u mraku ...
Razlika je kao da se prelazi sa GB na KK što se tiče izgleda i funkcionalnosti ...
Prosto je neverovatno i ne mogu da se setim kako je tek telefon izgledao sa 4.2.2 androidom
btw...
I dalje radi ona metoda vraćanja na kompletno fabričko stanje tako da je telefon SOFTVERSKI NEUNIŠTIV cheers
Još je sada i lakše jer je napravljena bolja aplikacija za vraćanje fabričkog sistema ...
1 - Prvo što vam treba vaš KDZ fajl (dobija se tako što posle znaka jednakosti ukucate vaš IMEI broj i skinete sa linka KDZ -Dakle umesto zvezdica treba da stoji vaš IMEI broj telefona, to zamenite i ceo link kopirate & posetite tu stranicuKod:http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=***************
2 - Skinete aplikaciju - http://www.mediafire.com/download/fwrcd3pdj0svjtb/LG_Flash_Tool_2014.zip , desni klik na zip i Extract Here i u taj folder stavite KDZ fajl
3 - Ugasite telefon, držite VOLUME UP i povežete kablom računar i telefon (ako ste to dobro uradili ući ćete u Download mode)
![]()
1 - Samo kliknite i odaberite KDZ fajl koji ste stavili u LG Flash Tool 2014 folder
2 - CSE Flash se odabere ...
Posle ta dva koraka samo START & OK i to je sve![]()
E sad da vam ne bi ni u Download modu pisalo ROOTED treba podesiti LG Mobile Support Tool ovako :
Options (gore desno)
Pogledajte prilog 153423
Country - stavite zemlju za čije tržište je vaš telefon
Language - English
Zatim idite na Options - Uprgrade recovery
Pogledajte prilog 153424
Kreće download KDZ fajla preko interneta
Pogledajte prilog 153425
Kada se završi skidanje ide instaliranje
Pogledajte prilog 153426
Sačekajte i ne radite ništa dok ne vidite EXIT dugme u LG Mobile Support Tool programu :
Pogledajte prilog 153427
To je sve - sada je telefon u 100% fabričkom stanju i spreman za ostvarivanje garancije (pu pu valjde neće trebati) jer je totalno UNROOTED čak i u DOWNLOAD modu...
Možete ponovo ući u DOWNLOAD mod i videćete da piše UNROOTED
![]()
vrati se nekoliko stranica nazad imas link za skidanje jelly-sve je isto samo stavi jelly kdz file u folder flash tool-a i uradis kako je napisano-posle update i gotovoA kako da uradim na JB, Danilo je postavio postupak na KK ili JB? I kako da znam da li je moj G2 za Tajvan ili nešto drugo? Ne nameravam ovo da radim jer mi je sve dobro na G3 romu, ali mo0žda i zatreba, pa da znam.
Neće popraviti kameru na 5, da bi kupili g3![]()
1. Ako sam dobro razumeo, prva operacija vraća mobilni na stock, a onda odraditi drugu, da bi se izbrisao root, koji se vrati factory resetom? I da, posle factory reseta opet piše root, ali, da li to znači i da je rootovan ili postupak treba ponovo raditi? 3. Kako da znam za koju zemlju je moj G2, kada radim 2. operaciju? 4. Na G3 roomu sam, sve radi super, ali da znam i ovo. Nemam garanciju, kupio sam ga na crno bez ikakve garancije u aprilu i da kucnem u drvo!
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=***************
@Danilo Pantelić, nudi mi D80220C, a ima dva sufiksa i svi su sa nekim brojevima i slovima, tako da ne znam za koje je tržište?
Ајде реци ми, како се инсталира. Само се прегази из рикаверија? Ништа се не деинсталира претходно? Чему служи онај uninstall фајл и каже да је QuickRemote сa G3, зар ми немамо цео ром са G3 на Cloudy 2.0?Liquid, paranoid ?
Ja ne planiram da menjam G3 v2.0 rom do dolaska Lolipopa - od kada sam nabacio QuickRemote (http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965) sve radi i izgleda perfektno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari