Šta je novo?

LG G2

Ja imam obicaj da posle flesovanja ocistim dalvik i kes. Jer to mi je ostala navika, a znalo je da zeza ako ne uradim (cak i ako sam pre toga uradio full wipe).
Full wipe podrazumijeva i cache i sve. Zato se zove full. Znaci ovo sto rom chefovi savjetuju da vise puta to radis prije instalacije, to je ili do recoverija ili do skripti u romu. Na stocku ne moras to.

Stigao prvi KDZ novog androida za LG G3 (korejska verzija), posle njega ide za G2-u :)

androdi-5.0-lollipop-lg-g3-foto.png

60735___Screenshot_2014-11-06-19-56-42_Copy.png
60739___Screenshot_2014-11-06-19-58-49_Copy.png
60740___Screenshot_2014-11-06-19-59-48_Copy.png

Да би било неких проблема, прво треба да се бутује телефон, па да се покрену неки процеси и онда да се нешто "кешира"...

Овако одмах по флешовању система и фул вајпа је немогуће да буде проблема.

Како си ти уопште сконтао да је то баш до кеша?

Sablon. Nisam cistio kes i dalvik posle flesovanja, samo pre, full. I na S2 i N4 sam imao probleme neke dok nisam ovo poceo da radim (negde na xda pri nekom romu nadjoh to). Mozda je samo moje iskustvo takvo, ne secam se, davno bilo pa da kazem sta je tacno. Ali tipa neki FC.

Čekajte, korejski G3 dobio Lollipop pre Nexusa, ili je ovo neki leak?

Novembar ili rani decembar kreće update. Još malo pa da se izjednače sa nexus-om ako ovo bude ispoštovano :)

Andrija daj info za tu vest? :)

CloudyG3 rom rastura, prosto me strah od Lolipopa, da ne usere nešto. :D Baterijom sam prezadovoljan, udara skoro 7h SOT na nešto preko 25h on battery. Preporuka u svakom slučaju. [emoji6]

OptimusG3 Rom V1.4.1
QuickMemo+_2014-11-08-00-47-46.png
QuickMemo+_2014-11-08-00-48-02.png
QuickMemo+_2014-11-08-00-48-10.png
automatsko osvetljenje

bender_007 da li mozemo da se nadamo ovome?

Capture.PNG

Poslednja izmena:
Mozemo. Samo dok ne dobijemo official bit ce shit, radi kernela.

Poslednja izmena:
Rasih da isprobam cloudyg3 rom,pa samo da pitam,treba li da flash-ujem KitKat baseband pre instalacije ukoliko prelazim sa stock KitKat 4.4.2 rom-a?
I treba li da uradim backup imei br.?Negde sam naisao ranije da to treba da se uradi,ali se ne secam tacno u kojoj situaciji.

Samo odradi wipe znaci sve osim internal i fleshuj g3, a ako hocesh pre toga uradi backup

Koji rekoste da je drugi ROM dobar pored Cloudy-ja? Meni poceo dnevno da zakucava telefon i moram da ga resetujem. Nikako mi ne lezi ovaj rom, a generalno je vise nego dobar.

Najbolje bi bilo da sve živo pobrišeš i sve particije formatiraš (naravno pre svega prebaci na komp slike, muziku, dokumente ...), flešuješ zadnji TWRP 2.8.1.0 (http://techerrata.com/file/twrp2/g2d802/openrecovery-twrp-2.8.1.0-d802.zip), skineš rom i prebaciš na USB (ako nemaš usb koji može na telefon onda kopiraj zip na telefon i ne briši internal) ...

Kada flešuješ rom odradi jedan factory reset i poskidaj zadnje verzije aplikacija sa sajta (možeš i pre da poskidaš pa samo instaliraš posle) - http://www.apkmirror.com i mora da radi kao sat :)

lepo pise - Sve u svemu, nova verzija će u velikoj meri podsećati na trenutni korisnički interfejs.

Nazad
Vrh Dno