Šta je novo?

LG G2

Čisto da vidim šta da očekujem,
1. Jel neko u toku da li Cloudyfa i dalje ima nameru da radi G3 port za G2?
2. Da li je dovoljan G3 5.0 ROM da bi se prepravio na G2 ili ipak treba i nešto iz G2 ROMa?

Ima li neko problem na g3 romu sa failed to initialize camera? Nemam nikakav zapravo problem kad pise to, ali pise.

Jesi odradio jedan factory reset posle instaliranja CG3? Meni se to desilo kad nisam odradio reset.

Ne secam se konkretno, ali sta je pisalo na xda, po tome sam uradio. Moguce da nisam.

Zna meni nekad da napiše ali kamera i tada radi normalno. Rađeni svi wipe prilikom instaliranja.

Koristim non stop. Ali ne slikam nista iz vibera. Imao sam isto na sony-ju ali sam mislio da je nesto drugo tu.

Čisto da vidim šta da očekujem,
1. Jel neko u toku da li Cloudyfa i dalje ima nameru da radi G3 port za G2?
2. Da li je dovoljan G3 5.0 ROM da bi se prepravio na G2 ili ipak treba i nešto iz G2 ROMa?
1. Da ali ne onakvim tempom, ipak ima g3.
2. Za potpunu sigurnost i sigurnost nije dovoljan(dok ne izadje i g2 lollipop-radi kernela). Teoretski se kk kernel moze srediti da boota 5.0 ali to nije to. Pricekajmo. G3 5.0 port cemo imati 100%

A chekajte kakav ce biti interfejs na official 5.0 za g2?

Vjerojatno kao i stock 4.4.2 sto imamocali uz podlogu android 5. Uglavnom cisti android 5 na nexus5 je odlican, animacije itd..nadam se da ne ukenjaju previse sa lg ui.

Pa i ja znam da sam negde video da su pisali, al nista dok ne vidim svojim ochima :D

Poslednja izmena:
Bude to ok. Na kraju krajeva, barem znamo da cemo dobiti cijelu novu podlogu a ne neki manjkavi kitkat update ;)

Pa i treba da dobije g2 ima jak hardver i dobru kameru, sve u svemu kompletan telefon za 250e na oglasima :)

Dobijamo novi interfejs tako da neke potrebe za portovanjem nema, kad smo vec ovoliko dugo cekali mozemo cekati jos mesec, dva :D

Pa ako g3 dobija za nedelju dana mi cemo za g2 dobiti do kraja godine nadam se, eventualno u januaru najkasnije

Vrh Dno