Šta je novo?

LG G2

bender 007, nisam bas razumeo? Tu aplikaciju sam koristio preko Nova lancer. Ovde kad je pokrenem, Moram na test da bi se ekran ugasio,a to je potez vise. Znam da moze Sa xposed, Ali ne bih se mlatio.

Stavi Nova Launcher Prime, instaliraj Screen of and Lock, pa u Settings>Gestures podesi da doble tap aktivira tu aplikaciju

Brate ja nmg da verujem da ne mogu da izvucem on screen time vise od 5h a ljudi ovde na forumu izvlace skoro 8h, rom g3 2.0 :(

To sve zavisi od vise faktora, nije 8 sati sot zagarantovano.

Pa stavi svetlo u minus i čitaj tapatalk na wifiju kao oni i imaćeš i ti toliko. Pusti lovačke priče.

Brate ja nmg da verujem da ne mogu da izvucem on screen time vise od 5h a ljudi ovde na forumu izvlace skoro 8h, rom g3 2.0 :(
Ja sam imao oko 6,5-7h sot na oko 50h uptime. Na Galaxy S4 sada imam obično oko 4h sot na 24 uptime sa istim korišćenjem (plus se zahebavam sa crnim pozadinama i crnim aplikacijama)

Ja nikad na auto uvek mi je na 50% osvetljenje. Kakav je cloudy 2.1 vredi li ubacivati, jel donosi nesh novo?

Ja sam 2 od 3 dana koliko imam fon imao 4 sot na 50%. Wifi ili 3g non stop, viber, fb, wapp, igrice malo, sms i nesto poziva, osvetljenje kao i na svim telefonima mi je uvek auto. Iskreno baterijom sam odusevljen.
2.1 sta donosi deodex, onaj one handed mode kao na pro 2 i ono za okretanje za sledecu pesmu :D

Ima li na nasem Lg g2 forumu korisnika sa nickom duki994 ? Vidim da je , ako sam dobro shvatio , zahvaljujuci njemu resen SOD bug na Dorimanx Kernelu , koji bajdvej sad kida kako radi. Baterija , performanse temperatura , najzad je sve kako treba .

Sutra cu fleshnuti 2.1 :) e taj dorimanx kernel hvale kazu da je baterija jako dobra na njemu

Ima li na nasem Lg g2 forumu korisnika sa nickom duki994 ? Vidim da je , ako sam dobro shvatio , zahvaljujuci njemu resen SOD bug na Dorimanx Kernelu , koji bajdvej sad kida kako radi. Baterija , performanse temperatura , najzad je sve kako treba .
koja verzija?

Kakvo poboljsanje dori donosi u odnosu sa ovim stock g3?

11/11/14

Kernel 8.8

*Disabled dual kernel boot for now as we have locked boot loader.
*Released 16mb locked RAM to low mem pool.
*Merged updates to OCMEM, BINDER, MMC, ARM, CORE, SCHED, TIME, NET
*Merged lots of updates to FileSystem:
Including FAT,F2FS,EXT4+JBD2, EXFAT, DEBUGFS, + core FS code updates.
*Merged BFQ 7r6 update.
*Fixed GPU OC code. now works very good.
*Merged Alucard HotPlug + Govs fixes/optimizations by DEV.
*Merged OOM code fixed, now mem management is very good.
*Enabled MMC deferred resume to speedup the wakeup.
*Reduced Power Drain by WIFI in suspend.
*Merged updates to kernel modem driver.
*Updated LINARO to 2014.10 build with soft FPU.
*Restored some changes to BT driver, now it's more STOCK. (works good)
*Removed some changes to FS to make the code more stable.
*Found and fixed broken code in sync driver that was stuck
and created SOD from kernel 4.0 till 8.7. now it's GONE!.
*Merged fixes to ARM,LPM,QSECCOM,CGROUPS,USB code.
*Merged new updates to sound driver and sound policy.
*Merged quickwakeup driver that help to resume system fast, and suspend fast.
*Fixed bugs in touch screen driver for all models.
*Fixed CRON service stop.
*Removed FSTRIM CRON, we can only use it with screen on. it's has to sync all data with active system.
*Restored new ROM INIT binary's for all models.

Ova nova fora sa umanjenjem prikaza, kada god je probam uvek mi izađe ono uputstvo prvo. Ne postoji opcija da ga ugasim!?

Pa stavi svetlo u minus i čitaj tapatalk na wifiju kao oni i imaćeš i ti toliko. Pusti lovačke priče.

Vidi se da nisi imao g2.
7h sot je lagana prica za nekih 20h up time,brightnes na auto wi fi/3g stalno upaljeni.
I ne sedim u kuci na tapatalku po ceo dan,cisto da ne bude zabune.
8h nikad nisam video na svom telefonu.

Ko je raspolozen da mi postavi uputstvo za root na 20g verziju,zahvalan sam mu :)

Samo skines ioroot25 i pokrenes (upalis usb debugging na mobu), prihvatis certifikat kad pita. I pratis upute. Mob se reboota, na mobu ides na sideload, potvrdis power tipkom. Onda tek na tastaturi lupis enter.

1c56d90eec47c5a437fc4edc8b2c174f.jpg

Jel neko uspeo na cloudy da instalira igo, dobijam application not installed, dok mi je uspelo na stock sa istom verzijom

Ili moze wipe svega cak i internal storage pa da flesnem sa usbotga rom?

Nazad
Vrh Dno