- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
Bre, po prvi put radim i rutovanje i flesovanje, jer mi je ovo prvi android telefon, tako da mi je svaki savet dobrodosao. Hvala vam puno.
jednostavno je i nebrini ako nesto za... moze da se popravi
Bre, po prvi put radim i rutovanje i flesovanje, jer mi je ovo prvi android telefon, tako da mi je svaki savet dobrodosao. Hvala vam puno.
na 20 g su nesto drndali izgleda pa towel root nece ali kad vratis na 20 f sigurno radi pa mozes i takoBitno je da nisam tehnicki neobrazovan i da kapiram sta predstavljaju osnovni pojmovi. Backup sam odradio, a sada cu i ovo ostalo, mozda je jedini problem taj 20g, ali videcu.
To sto ti hoces imas u "LG TV remote" aplikaciji za tv posle 2012(ili 2013) na play store. Ako su ti tv i tel povezani na isti wifi u aplikaciji imas opciju pretrazi i naci ce tv, izaberes ga i to je to...ako ti tel ne vidi tv proveri na tvu da li ima izlaz na net, settings pa na dnu koferce pa na check network status, da li mozes na net,YT i sl...
+1Ioroot25 100% radi 20g
Instalirao sam tweaksbox evo shta kaze
Mislim da imas na google play ako gresim neka me neko ispraviOdakle da skinem to?
Zato i hocu da je ubacim,al ajd reko da pitam,jer sam jednom,skoro, pa brikovao telefon.Normalna instalacija, skinesh apk i instalirash, mnogo je bolja kamera ima vishe i frejmova a i vishe opcija![]()
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=310378Ubacio sam CloudyG3 rom, i za sada utisci nisu loši, videćemo kako će baterija da se pokaže, ali mi se čini da je vuče i više nego što treba. Na koji pouzdan način da utvrdim da li je sve kako treba ili mi ipak baterija curi više nego što treba, tj. koliko vi izvlačite i kojom apk da pratim trošenje i ono što je troši? To je to za sada.![]()
meni je u proseku drzala dva danaUbacio sam CloudyG3 rom, i za sada utisci nisu loši, videćemo kako će baterija da se pokaže, ali mi se čini da je vuče i više nego što treba. Na koji pouzdan način da utvrdim da li je sve kako treba ili mi ipak baterija curi više nego što treba, tj. koliko vi izvlačite i kojom apk da pratim trošenje i ono što je troši? To je to za sada.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari