Svakako bi bilo bolje.
@medved
Reklamiraj telefon i zahtevaj zamenu.
Previse je to skup telefon da bi trpeo tako nesto. Ja bih ga reklamirao još juče. Pošto je star manje od 7 dana mislim da bi trebalo i da ga zamene (nek me ispravi neko ako grešim).
Da li imam bilo kakvu osnovu da trazim zamenu tj da li ostali telefoni nemaju taj problem?
Da li imam bilo kakvu osnovu da trazim zamenu tj da li ostali telefoni nemaju taj problem?
Ko zna šta oni radeTo kako tebi stoji jeste super.
Mada vidim radi greenifyšta si ubacio u njega?
Ali vidiš u G3 temi čoveku zauzeto skoro 2 giga na 3 gb verziji
I meni je slično bilo na G3 romovima, oko 1-1.1gb zauzeto i oko 700-800mb slobodno, baš sam juče gledao kad je krenula ta priča u G3 temi. Sinoć sam se vratio na Cloudy Pro, čini mi se da je bolja baterija na njemu, ovde je slobodan ram oko 500-600mb.![]()
![]()
Šta li tripujete sad oko memorije...
2GB je sasvim dosta za bilo koji Android telefon![]()
Brdo aplikacija koje koristim instalirano i nikad nema manje od 500 mb slobodno i to na ovom G3 romu...
Da, to je to - ima još 2 Google Play service procesa i 2 sistemska...jesu li tebi ova 2 ekrana sve iz running?
Samo da prijavim Cloudy G3 + Dori 6.1 baterija je odlicna
Ovako zanima me koja kombinacija ROMa i kamere daje najbolje rezultate. Imam trenutno CloudyG3 i stock kameru od ROMa. Idem iduci tjedan na GP u Budapest pa hocu najbolje od kamere na G2![]()
I, što da ode na 800 MB, da ih gledam i divim se? Druže o tome pričam, sve radi ok što da nepotrebno gubim vreme, drndam, flešujem, podešavam, svaki dan sve ispočetka. Drugo je ako si mlad, pa još i ne radiš, još i raspust, ok, ali za mene je raspust davno, davno prošao, hehe.
I, što da ode na 800 MB, da ih gledam i divim se? Druže o tome pričam, sve radi ok što da nepotrebno gubim vreme, drndam, flešujem, podešavam, svaki dan sve ispočetka.
Drugari imam jedan veliki problem, vec duze vreme mi se zale svi da me ne cuju dok razgovaramo, mnogo slabo i mutno, da li to kod svih problem ili samo kod mene ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari