Šta je novo?

LG G2

Ja sam na Mahdi romu već nedelju dana.Prezadovoljan sam,sve radi super.Skinuo sam neke teme-ludnica. Ikonice gore u crvenoj boji.Dupli klik sam rešio preko Nova launcher.Jedino dok puni,nema se nikakvog obaveštenja,pa ne znam kada je pun,ako je upaljen,naravno,sve je u redu.Baterija drži kao kod Cloudy.Fotke nisam proveravao,ali neko napisa da je Google camera sa play store dobra a i sam se updejtovao na nju.Već sam pitao,niko ne odgovori:Kolika je normalna temperarura baterije?Kada ga ne koristim,oko 27 c,posle recimo pola sata na netu je 37?Jel to normalno?

Postoji li neki razlog zasto gasis mob dok ga punis?

Već sam pitao,niko ne odgovori:Kolika je normalna temperarura baterije?Kada ga ne koristim,oko 27 c,posle recimo pola sata na netu je 37?Jel to normalno?

Meni 32-33 u idle, a kad ga poteram ode i na 40. Vise me brine procesor koji kad se nesto teze radi ide na 70 ko od sale. :S

Kada pustam snimljen video, zvuk kao da secka, prekida se. Jel to neki opste poznati bag? :D

Update: Danas otišao po telefon, stavljen novi ekran i cijela prednja maska, ALI... Kad se ekran stisne sa strane točno se osjeti da ne sjeda dobro. Ne znam kako točno da opišem, onako kad ga stisneš osjeti se da ima ''lufta''... I još k tome kad stisneš ekran ostavlja one crne flekove i crte (ko da kalkulator stisneš :D).
Ne znam, znam da je prije servisa imao skroz čvrst ekran i da nema šanse di god da ga pritisneš da se pomakne..
Ostavio ga u servisu.
Update No.3: Došao danas po telefon i imam kaj vidjet. Telefon u još gorem stanju nego prvi put. Očita rupa između ekrana i kućišta, sive sjene i preljevanje kod najmanjeg pritiska, ekran upada unutra.
Ja faking ne mogu shvatiti, jel to moguće??!
Ostavio telefon i inzistirao na novom uređaju. Jer ovaj su vjerojatno toliko rasklimali da to više nema smisla jel. Ako ga ne dobijem, pravac zastupništvo.
:mad:

Meni sve u redu. Samo da se hvalim (pu, pu, pu...)
uploadfromtaptalk1405453164144.jpg
uploadfromtaptalk1405453164144.jpg
Sve popaljeno, samo na 3g.
Uopšte ne znam kako sam izdržavao na sgs3 ranije.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1405453183404.jpg
    uploadfromtaptalk1405453183404.jpg
    101.4 KB · Pregleda: 209
Drugari interesuje me jedno, evo upravo sam snimao neki snimak nocu i to neki koncert, zvuk je blagi uzas, sve secka katastrofa, da li je to kod svih, ili kod mene neki problem, znaci kad sam poslusao snimak, doslo mi bilo da razbijem telefon, inace sam na stock romu, 4.4.2

Zvuk jeste katastrofa, o tome se pisalo ranije, meni to bas smeta, ali eto, tako je kako je, a snimak je inace ok, ne bi trebalo da secka.

To ne moze nikako da se ispegla, ne secka snimak, ali je zvuk ocajan, za plakanje bukvalno

Gde da nadjem u g3 tb da promenim softkeys? Npr da izgleda kao na Android L? Vidim da to ima u opcijama(na slikama na gplay), imam premium verziju?
Edit: pronasao sam :)

Poslednja izmena:
Izašao Dorimanx 6.0, changelog:

*Fixed BT connect delays.
*Merged major Sound Driver update from CAF and Nexus 5!
Including improvements to Ultra Sound (192khz 24bit) audio drivers.
and many fixes for protecting kernel from crash and compatibility with different headsets.
*Merged CORE, MEM, CMA updates.
we lost 16MB from total ram that now allocated for drivers, this allow much faster kernel work, as ram already free for drivers and no app can touch it.
*Fixed stereo call recording support.
*Added new option to STweaks to control CPU gov sample rate.
*With help from @Formhault now STweaks control descriptions are written much better, and typos fixed.
*Fixed WIFI wakelock drain.
*Update to Alucard CPU gov by DEV.
*Thanks to @pendroz we now have updated RAMDISK binary's from 20D and 20F STOCK kernels!
For all Knock Code supporting models.
*Headphones volume boosted! make sure you have normal volume set before use
it's much more clear and powerful now.

Nakon dan koriscenja ovog MAHDI ROMa mogu reci da baterija "sabija". Sa nekih 12h koriscenja od cega je sat ipo screen on time ostalo je jos 70% baterije :) Na G3 romu bi baterija bila na nekih 40% uz slicno koriscenje (ukljucen wifi, 3G, BT, sinhronizacija naloga...)uploadfromtaptalk1405531010139.jpguploadfromtaptalk1405531019202.jpg

^
Tip

Iskljuci location history i reporting i bice ti jos bolja baterija ;)

Ima li neki kernel/rom koji ce da drzi temperaturu pod kontrolom? Na stock kit kat-u mi se nenormalno greje telefon. Dodje do 65-70 stepeni za najosnovnije operacije tipa citanje vesti ili listanje fejsbuka.

Da li je probao neko Dorimanx 6.0? Interesuje me Ultra Sound (192khz 24bit) audio drivers? Ima li razlike u kvalitetu i jačini?

Da li je probao neko Dorimanx 6.0? Interesuje me Ultra Sound (192khz 24bit) audio drivers? Ima li razlike u kvalitetu i jačini?

Trenutno sam na njemu, mislim da mu je ovo najbolji do sad bar što se tiče baterije.. Sve stabilno, bez restarta, sve klizi, i čini mi se da se CPU generalno manje "zamara".

Blic pitanje:) Moze li se jednom rootovan g2 vratiti na stock,u slucaju da mora da se nosi u servis,kako bi priznali garanciju?Pretpostavljam da moze,ali mi treba potvrda:)

Pre bilo čega prvo prebaci važne stvari sa telefona na računar - npr DCIM, Pictures folder, dokumente, muziku ako imaš i tome slično...

Poslednja izmena:
A kako da sačuvam backup urađen titaniumom kad kompjuter ne vidi taj golden, tj vidi ha kao da je prazan?

Ja odavno ne radim backup sa Titanijumom (kupio RomToolbox) tako da će neko drugi morati da ti kaže...

Lakše mi je ovako - par stvari na komp i onda sve particije formatiram, rom na USB i komplet sve novo...

Ps. Možeš backup iz rikaverija da odradiš...

Poslednja izmena:
Napravio sam jednu gresku, uradio sam wipe svega, a nisam prebacio ROM na sd card. Koji je sad postupak da to uradim iz TWRP?

Nasao sam nacin da prebacim putem sideload-a, dobijem sideload.zip, ali ne mogu da flashujem taj fajl, izbaci mi error. Zna li neko kako dalje?

Iz drugog puta je ipak uspelo... Ako je nekome potrebno uputstvo ako napravi ovakvu gresku u koracima, evo resenja http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448699&page=3

Poslednja izmena:
Mali savet, ko je na Cloudy G3 1.2 ni slucajno ne stavljati Dorimanx kernel, baterija slabija minimum 30%

A ja bas hteo da fleshujem ovu sesticu. Hvala za info

Vratio sam se na dori 5.6 u kombinaciji sa cloudy 1.2. Iz nekog razloga daje odlicne rezultate, mnogo bolje nego ukasnije dori verzije (mada 6 nisam probao). 3 dana i nesto vise od 4 sot.

Nego, da li neko ima problem sa hdmi? Imam adapter, na stock romu je sve regularno radilo, juce probam posle nekog vremena i nema teorije da dobijem sliku na tv :(

Poslednja izmena:
Ja sam odustao od g3 portova, za sad. CloudyPro 2.2 i Dorimanx 6.0,.. Sve radi, nijedan bug, nijedan restart.... Mada mnogo mi se sviđa g3 ui.

Nazad
Vrh Dno