Motoman
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.05.2014
- Poena
- 59
Po meni je najbolji Mahdi rom ali msm da je g3 rom bolji od aosp-aPresao bih na AOSP ali ne znam na koji... Ima neko neku preporuku?
Po meni je najbolji Mahdi rom ali msm da je g3 rom bolji od aosp-aPresao bih na AOSP ali ne znam na koji... Ima neko neku preporuku?
Već sam pitao,niko ne odgovori:Kolika je normalna temperarura baterije?Kada ga ne koristim,oko 27 c,posle recimo pola sata na netu je 37?Jel to normalno?
Update No.3: Došao danas po telefon i imam kaj vidjet. Telefon u još gorem stanju nego prvi put. Očita rupa između ekrana i kućišta, sive sjene i preljevanje kod najmanjeg pritiska, ekran upada unutra.Update: Danas otišao po telefon, stavljen novi ekran i cijela prednja maska, ALI... Kad se ekran stisne sa strane točno se osjeti da ne sjeda dobro. Ne znam kako točno da opišem, onako kad ga stisneš osjeti se da ima ''lufta''... I još k tome kad stisneš ekran ostavlja one crne flekove i crte (ko da kalkulator stisneš).
Ne znam, znam da je prije servisa imao skroz čvrst ekran i da nema šanse di god da ga pritisneš da se pomakne..
Ostavio ga u servisu.
*Fixed BT connect delays.
*Merged major Sound Driver update from CAF and Nexus 5!
Including improvements to Ultra Sound (192khz 24bit) audio drivers.
and many fixes for protecting kernel from crash and compatibility with different headsets.
*Merged CORE, MEM, CMA updates.
we lost 16MB from total ram that now allocated for drivers, this allow much faster kernel work, as ram already free for drivers and no app can touch it.
*Fixed stereo call recording support.
*Added new option to STweaks to control CPU gov sample rate.
*With help from @Formhault now STweaks control descriptions are written much better, and typos fixed.
*Fixed WIFI wakelock drain.
*Update to Alucard CPU gov by DEV.
*Thanks to @pendroz we now have updated RAMDISK binary's from 20D and 20F STOCK kernels!
For all Knock Code supporting models.
*Headphones volume boosted! make sure you have normal volume set before use
it's much more clear and powerful now.
Imao sam jedan restart sa dori6, ne znam sad da li je do kernela ili xposedaIzašao Dorimanx 6.0, changelog:
Da li je probao neko Dorimanx 6.0? Interesuje me Ultra Sound (192khz 24bit) audio drivers? Ima li razlike u kvalitetu i jačini?
Nemoj nista preko nego briši sve osim internal memory ...
90% problema koji ljudi imaju je zbog "prljavog" flešovanja
Najbolja opcija je USB-OTG i formatiraš sve živo, ako ne, onda ovo gore ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari