Šta je novo?

LG G2

Instalirao sam 1.1, jedini problem koji imam je sto mi pise da mi system data zauzima 6.64GB. Kkoaj e to moguce i da li se jos nekom desilo? Jel to ista fora kao i sa starim ROM-om koj izauzima 6gb kad se instalira? Mislio sam da ovaj zauzima manje...

Poslednja izmena:
@stejer - sta ti vrijedi sta mi kazemo ? :) Ima netko ovdje tko je u timu lg programera ?
Ali da..stogod dodje, vrlo je vjerojatno da cemo dobiti(kako god bilo, od lg'a ili rom devs/cooks)
Ne mislim da ima programera al vi pratite sve oko G2 pa cisto pitah sta mislite.
LG je poznat po slaboj podršci, ali u poslednje vreme su poludeli. Sve živo update-ovali na 4.4 . Nadajmo se da će da nastave tako i sa peticom :)
Na to sam i mislio kad sam pitao, da l' osecate kao da LG i dalje brine o G2 i da li se moze ocekivati. Hvala na odgovoru.

Poslednja izmena:
Instalirao sam 1.1, jedini problem koji imam je sto mi pise da mi system data zauzima 6.64GB. Kkoaj e to moguce i da li se jos nekom desilo? Jel to ista fora kao i sa starim ROM-om koj izauzima 6gb kad se instalira? Mislio sam da ovaj zauzima manje...

Nešto si ti zeznuo kod flešovanja - od 16 gb mora da bude slobodno posle instalacije više od 10gb ...
Najbolje bi bilo ako imaš microUSB da skineš rom, prebaciš zip na fleš, restartuješ u rikaveri i tamo pobrišeš sve particije (sve što može :)), restartuješ telefon iz rikaverija ponovo u rikaveri i onda mountuješ USB-OTG i samo install & nađeš zip ...

Deluje teško, ali nije - vrlo je prosto ;)
Naravno pre svega ovoga prebaciš na komp iz telefona sve što ti je važno (DCIM, Pictures ...), a posle flešovanja roma treba da se uradi jedan factory reset (iz rikaverija).
Na ovaj način ne može da bude nikakvih roblema ...

Na to sam i mislio kad sam pitao, da l' osecate kao da LG i dalje brine o G2 i da li se moze ocekivati. Hvala na odgovoru.

LG se mnogo popravio po ovom pitanju i sad su čak i stariji modeli dobili kitkat (neki su ovde svojevremeno pričali da neće ni za G2 da bude kitkat-a :D), tako da sam skoro siguran da ćemo dobiti i ovaj novi Android L ;)

Poslednja izmena:
I imam 10.6gb slobodno. Samo sam zaboravio da odradim factory reset posle instalacije roma

Prilozi

• uploadfromtaptalk1403856888879.jpg
    uploadfromtaptalk1403856888879.jpg
    83.9 KB · Pregleda: 188
  • uploadfromtaptalk1403857038623.jpg
    uploadfromtaptalk1403857038623.jpg
    80.2 KB · Pregleda: 189
  • uploadfromtaptalk1403857053295.jpg
    uploadfromtaptalk1403857053295.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 189
To sa storageom ima neke veze sa što možda nisi odradio factory reset posle flash, kod mene nema taj problem, a recents bug sam imao na v1.0 sad ne primećujem da je prisutan

Poslednja izmena:
To sa storageom ima neke veze sa što možda nisi odradio factory reset posle flash, kod mene nema taj problem, a recents bug sam imao na v1.0 sad ne primećujem da jentut

Ne sećam se ali mislim da nisam. Ovako super radi tako da neću sada sigurno da radim reset, a i nije neki bug samo para oči :)

Zato imaš bug sa storageom. Već je prijavljeno ali dorimanxu nešto sevaju testisi za G3 port, nije mi jasan. Po njegovim rečima on je zadovoljan svojim sistemom, i za sada ne planira ozbiljniju podršku za g3 port.

meni je cloudijev kernel što ide uz g3 skroz dobar što se tiče baterije (odoka, naravno jer je malo vremena prošlo)

Pa boli ga briga, nije bug u njegovom kernelu, njegov je kernel po lg source'u. Taj bug je prisutan i u bruceovom kernelu. Tj bug = rom side...a ne kernel side..

Rom side je, da. Kod mene nakon flashanja drugih kernela isto nema.
A i :), sta ce mim

Poslednja izmena:
Je l sme factory iz settingsa da se odradi?
I javlja mi se onaj bam dmux wakelock, valjda je on vezan za 3g...

Ubacio ovaj 1.1 i s vremena na vreme tel se restartuje. Jel ima neko ovaj problem?

Meni radi sve odlično, samo nije radio Hotspot, ali je izbačen fix i sad radi sve ok.

1. Rekao bih da mi je baterija lošija nego na Cloudy 1.0
2. Nešto sam primetio ali nisam siguran. Kada god upalim telefon (BG centar i NBGD) tj ekran uvek mi je na 3g, uvek, nikad H. Tek kada počnem da ga koristim, dali malo šetam po njemu ili upalim neku net aplikaciju tek onda pređe na H.
Skoro sam prešao na MTS sa VIPa ali sam skoro i prešao na Cloudy G3 rom sa stock-a tako da ne znam šta je po sredi.
Ubeđen sam da mi ranije nije bila takva situacija (pre MTSa i/ili Cloudy-ja).

ne, mislim da si ti rekao nedavno da si uzeo onu app wifi file transfer pro što preko wifi putem ftp služi za razmenu fajlova

To je stock kitkat, Cloudyfa romovi nisu nikad imali tu opciju...

Imaš Airdroid za tu namenu.

1. Rekao bih da mi je baterija lošija nego na Cloudy 1.0
2. Nešto sam primetio ali nisam siguran. Kada god upalim telefon (BG centar i NBGD) tj ekran uvek mi je na 3g, uvek, nikad H. Tek kada počnem da ga koristim, dali malo šetam po njemu ili upalim neku net aplikaciju tek onda pređe na H.
Skoro sam prešao na MTS sa VIPa ali sam skoro i prešao na Cloudy G3 rom sa stock-a tako da ne znam šta je po sredi.
Ubeđen sam da mi ranije nije bila takva situacija (pre MTSa i/ili Cloudy-ja).
To je normalno.
Kad je u idle stoji 3g cim krenes da koristis prebacuje na h.

Vrh Dno