Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Niko nista?![]()
LG je poznat po slaboj podršci ,ali u poslednje vreme su poludeli. Sve živo update-ovali na 4.4 . Nadajmo se da će da nastave tako i sa peticom
Niko nista?![]()
Ne mislim da ima programera al vi pratite sve oko G2 pa cisto pitah sta mislite.@stejer - sta ti vrijedi sta mi kazemo ?Ima netko ovdje tko je u timu lg programera ?
Ali da..stogod dodje, vrlo je vjerojatno da cemo dobiti(kako god bilo, od lg'a ili rom devs/cooks)
Na to sam i mislio kad sam pitao, da l' osecate kao da LG i dalje brine o G2 i da li se moze ocekivati. Hvala na odgovoru.LG je poznat po slaboj podršci, ali u poslednje vreme su poludeli. Sve živo update-ovali na 4.4 . Nadajmo se da će da nastave tako i sa peticom![]()
Instalirao sam 1.1, jedini problem koji imam je sto mi pise da mi system data zauzima 6.64GB. Kkoaj e to moguce i da li se jos nekom desilo? Jel to ista fora kao i sa starim ROM-om koj izauzima 6gb kad se instalira? Mislio sam da ovaj zauzima manje...
Na to sam i mislio kad sam pitao, da l' osecate kao da LG i dalje brine o G2 i da li se moze ocekivati. Hvala na odgovoru.
To sa storageom ima neke veze sa što možda nisi odradio factory reset posle flash, kod mene nema taj problem, a recents bug sam imao na v1.0 sad ne primećujem da jentut
Ne sećam se ali mislim da nisam. Ovako super radi tako da neću sada sigurno da radim reset, a i nije neki bug samo para oči![]()
Ubacio ovaj 1.1 i s vremena na vreme tel se restartuje. Jel ima neko ovaj problem?
Ubacio ovaj 1.1 i s vremena na vreme tel se restartuje. Jel ima neko ovaj problem?
Misliš MTP?@danilo, jel ti radi file transfer pro na g3?
To je normalno.1. Rekao bih da mi je baterija lošija nego na Cloudy 1.0
2. Nešto sam primetio ali nisam siguran. Kada god upalim telefon (BG centar i NBGD) tj ekran uvek mi je na 3g, uvek, nikad H. Tek kada počnem da ga koristim, dali malo šetam po njemu ili upalim neku net aplikaciju tek onda pređe na H.
Skoro sam prešao na MTS sa VIPa ali sam skoro i prešao na Cloudy G3 rom sa stock-a tako da ne znam šta je po sredi.
Ubeđen sam da mi ranije nije bila takva situacija (pre MTSa i/ili Cloudy-ja).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari