Šta je novo?

LG G2

Meni puca kamera. Najčešće kad duže držim dugme pa uradi burst pa onda obično fotografisanje i onda puca.

Jutros da upalim telefon kad cvrc, neće. Probam jednom, dvaput, neće. Stavim na punjac i vidim da je baterija 0. Sačekam da se malo napuni i udjem u battery settings i dobijem ovakav grafik:
pa6a2ujy.jpg
. telefon, naravno, nijesan koristio preko noći ali je nešto isisali bateriju

Baš me interesuje šta je to isisalo bateriju, ja sam recimo prezadovoljan g3 1.1 sa stock kernelom. Evo kakva je kod mene situacija što se baterije tice

eza8e8u7.jpg

Ostavio ga sinoć sa 53% probudio se jutros sa 51%.
Doduše kod mene je cpu underclockovan i radi na 1ghz za ovako kad sam kući... Tako da cu i danas da preguram sa ovom drugom polovinom baterije

Pojavio mi se jako glupi bag koji ne prestaje ni posle reboot-a , naime svako drugo okidanje kamerom on ide FC,upalim hdr ide 3 okidanja pa FC....

Ajd probajte sa g3 1.1 romom da pustite iz youtube aplikacije na tv 2-3 videa. Kod mene se tako ceo telefon zaglavi i pomaze samo drzanje power dugmeta. Isto je bilo i sa 1.0 verzijom. Uradio sam clean instalaciju roma a probao sam i da izbrisem cache i data za yt app.

http://youtu.be/KfcItijVHj8

onda sam nešto pobrkao, izvini.
mislio sam da si ti nju spominjao.
hteo sam da vidim da li ti radi pošto mi na ostalim cloudy romovima radi, a na g3 ne, iako mi i nije nešto bitna jer mi solid explorer preko smb odlično radi ;-)

Ja sam to diskutovao sa nekim. Predložio sam ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mbapp.ftpserver za prebacivanje fajlova preko ftp-a. Ne mora da se koristi Chrome, Mozilla i sl, nego windows explorer. Radi na Cloudy G3 1.1.

Meni je weather widget izišao 30% preko noći. Još jednom mi se desilo. Od tad location držim na power saving i nema problema.

hvala @danilov i @trojmeklur, obe mi rade, isprobam ih još malo, pa ću videti koji ću zadržati

Možda glupo pitanje, ali nadam se da nećete zameriti. Planiram da flešnem ovaj G3 rom. Uradiću Nandroid backup na komp. U slucaju da pozelim da se vratim na default stock rom bez ikakvih tragova samo treba da uradim restore tog backupa? Da li je to metoda ekvivalentna flesovanju stock .kdz fajla? I da li tim restore-om dobijam fabricki recovery umesto TWRP?
Hvala unapred

Probaj superbeam, sjajno radi ppsao wifi transfera.

Nije loša aplikacija. Za prebacivanje sa telefona na telefon je super. Za kompjuter mi je praktičnija ona što sam naveo. Pogotovo kada baratam sa više fajlova i foldera.

imam problem jedan koji je poceo opako da me nervira......naime dok mi je telefon u dzepu i neko me zove..u nekoliko slucajeva mi se desi da se nekako sam javi naravno dok sam u pokretu...ne znam sta da promenim ali me opako nervira sto se tako "lako"

Možda glupo pitanje, ali nadam se da nećete zameriti. Planiram da flešnem ovaj G3 rom. Uradiću Nandroid backup na komp. U slucaju da pozelim da se vratim na default stock rom bez ikakvih tragova samo treba da uradim restore tog backupa? Da li je to metoda ekvivalentna flesovanju stock .kdz fajla? I da li tim restore-om dobijam fabricki recovery umesto TWRP?
Hvala unapred
koji god restore da uradiš iz twrp, ostaje ti twrp
Nije loša aplikacija. Za prebacivanje sa telefona na telefon je super. Za kompjuter mi je praktičnija ona što sam naveo. Pogotovo kada baratam sa više fajlova i foldera.

+1

Poslednja izmena:
kdz jedino. mislim da u prvom postu imaš proceduru
edit: nema u prvom, sada pogledao ali imaš kasnije u temi

Poslednja izmena:
Možda da se u prvom postu bar stave brojevi postova u kojima ima nešto baš važno

Mozda i da se modifikuje malo taj post na prvoj strani (uradio sam ioroot pomocu skripte i auto rec sto je dosta jednostavnije). :)

Vrh Dno