Šta je novo?

LG G2

Meni su se isto stalno žalili da me loše čuju na g3 1.0 ne znam za 1.1

Sasvim normalna pojava. Na moju srecu, Djilkos i par njih su mi ukazali na taj problem pre kupovine. 3 od 3 modela koje sam proverio imali su taj problem. Dovoljno je samo malo da pomeris/odaljis telefon i jacina zvuka u slusalici sagovornika bukvalno padne za 80%.

... pitam zato sto sam unazad 7 godina bio na Samsung telefonima i desavalo mi se da mi sa nekim romovima (kernelima)
radi bolje ili losije, mislim na signal.Kad je izasao Samsung S5, mom razocarenju nije bilo kraja i onda sam primetio
potpuno gospodski,jednostavnih linija kulturiska G2.Od tog dana uzivam u lepoti i brzini mog G2 ali se sa druge strane patim sa signalom ........

Nadam se da je neko mozda to resio sa nekim kernelom ili cime vec pa da podeli sa nama.

Kako misliš signalom? Meni je signal isti kao što je bio sa s3 ili htc one xperia z itd.. a da me ljudi slabo čuju samo mi se dešavalo sa g3 romom i nijednim drugim koji sam stavljao.

Pa lose me cuju sagovornici,sa bilo kojim romom....

samo obrati pažnju da ti mikrofon ne bude udaljen od usta kao što je fcinterbgd rekao

Resenje za slab mic je dori kernel 5.5 ima slider gde ima mic boost i reseno.. Stim sto se javlja problem(barem meni) gde sagovornik vice aaaaa pomeri malo taj telefon preglasan si... Mada to mi se desavalo ne sa 5.5 nego sa starijim kernelima koji nisu imali odmah to podesavanje u stweaks nego preko fauxsound aplikacije...

Ja sam i dalje na Cloudy Flex 2.4.Sve radi besprekorno,osim što mi sagovornik nekada kaže da me jedva čuje.Onda približim mikrofon ustima i sve je u redu.Inače imam kernel 3.4.91 i ništa nisam podešavao u njemu,jer ne znam šta i kako se podešava?

E ja sam bas neki dan testirao,... Bukvalno sam išao do te mere da mi je telefon bio na kraju pod 90 stepeni udnosu na lice.. Tek onda mi je sagovornik rekao da mu čuje slabije... Izgleda ja nisam u ta 3 od 3 :D

Pitanje za malo iskusnije clanove. Da li su telefoni iz Madjarske sa kojim se snabdeva vip? Tj,da li ce telefoni koji su uzeti preko vip-a da dobiju taj apdejt na 20f?

Javlja mi se fc kamere kad pokusam da slikam pri slabom osvetljenju objekat koji se pomera (psa sam pokusao uhvatiti, ali nece da se smiri).

Moram alo da se hvalim ;-) ;-)
rygune9y.jpg
u7ase9ad.jpg
heqy7edy.jpg
5a8udehy.jpg

Pitanje za sve usere na temi :
Da li neko ima losiji prijem, modulacije, krcanje i tome slicno sa G2 modelom vise nego sa nekim drugim aparatom do sada?
Nekako mi se cini da mi cesto sagovornici kazu lose se cuje i pogotovo sto se uopste necujem kad ramenom drzim telefon.
Jel ima neko slicnih problema sa nesto losijim kvalitetom signala na LG G2?
Govorim o stock romu, G3 1.0 i G3 1.1 na kojima sam bio .....Hvala.
Nadam se da je neko mozda to resio sa nekim kernelom ili cime vec pa da podeli sa nama.
Pa lose me cuju sagovornici,sa bilo kojim romom....

Nema resenja, tako je na G2 i Nexus 5, tako su ih napravili ***. Ne pomaze nikakvo flesovanje tako je napravljeno.

Meni su se isto stalno žalili da me loše čuju na g3 1.0 ne znam za 1.1

Isto je na svim ROM-ovima. Jedino moze jos veci problem da se napravi ako se dobro ne portuje, pa RIL napravi problem ili modem (baseband)

Pitanje za malo iskusnije clanove. Da li su telefoni iz Madjarske sa kojim se snabdeva vip? Tj,da li ce telefoni koji su uzeti preko vip-a da dobiju taj apdejt na 20f?
Da iz Madjarske su. Bar tri komada sa kojim sam se susreo, a ja sam bas uzeo na pocetku. Mozda sad nabavljaju iz Srbije? To ces videti preko IMEI-a i kucanja onoga za skidanje kdz-a

Hvala za info ljudi....e da je sa full signalom bio bi savrsen.Cekam da mi se zena porodi pa da odem do neke poslovnice da vidim G3 tj. da uzmem u saku, sve se plasim da
je malo preveliki za moj ukus....

Ja sam ga flešnuo danas, ona kamera sa G3 je previše siromašna opcijama, pa sam hteo da imam i jednu i drugu.

Nikako mi nije jasno kako je ovaj rom skoro 50% veći od CloudyG3, pošto ima sve iste aplikacije, osim ES File Explorera umesto stock fajl menadžera i dve aplikacije za kameru...

Od bagova sam primetio samo fc u staroj aplikaciji za kameru kad se podesi srpski jezik i glasovno slikanje i čuveni "0gb bag" koji je možda i do Dori kernela. Ostalo sve radi kao podmazano, uključujući i FM radio (doduše, koristi se aplikacija sa G2):
uploadfromtaptalk1404180966786.jpg

Je l imas fix za radio sa g3 ili je to g2 radio sa g3 UI? :)

Kada hocu da restore-ujem backup da li wipe-ujem ista?

Hehe,čisto da se pohvalim d80220f izašao za moj mobitel :)

Da, prvo factory reset pa onda restore.. Kao da instaliras novi rom.

Mora i wipe sistema kada se radi restore (znači sistem, data, cache i dalvik). Sve osim interne memorije.

I Vip je pustio update na 20f,za sada preko LG PC Cuite

Nisam provjeravao na PC Suite..kad dodjem kuci,obavezno cu pogledati..

Bender,valja li čemu ovaj update znaš li? U change logu piše kao popravljena kamera i snimanje zvuka?

Ma ja mislim da je to ovo što sam imao na Tajvancu par meseci...
Sve to preko provajdera kasnije stiže ;)

Nazad
Vrh Dno